- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Bu bizim aklımıza neden gelmediTerlik sekeri senin killi gobekli kocan hopletmis olmasin
Kıllı göbekli evde yok ki. Kayboldu sekerimTerlik sekeri senin killi gobekli kocan hopletmis olmasin
En son cam silmeye gidiyodu@malii nerdesin. Yoksun
Aman adamcagizin gunahini aldimKıllı göbekli evde yok ki. Kayboldu sekerim
hadi bakalim sabah bildir bizeGazam mübarek olsun bundan yaptım bakalım tezgah üstünde bekliyor sabaha nolur bilmem
Yumuşacık Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır? Yumuşacık Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır? - Nefis Yemek Tarifleri
Tatlıyı denedim.çok beğendik. Muhteşem tadı var.Bunu yapmak hem kolay hem de çıtır çıtır oluyor, bundan yapıcam ben.
neyin var ki canimKızlar bugün sadece tatlı ve iftar için yemek yaptım. Canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Çok şükür bir şeyim yok canım. Sizinle beraber gaza gelmiştim. Eşim uyudu, çocuklar uyudu gündüz. Ses etmeyeyim dedim, kaldı öyle. Sonra da üşendim. Nego duymasınneyin var ki canim
üsenmek kötü birsey hic anlamıyorum tembel insanlarıÇok şükür bir şeyim yok. Eşim uyudu, çocuklar uyudu gündüz. Ses etmeyeyim dedim, kaldı öyle. Sonra da üşendim. Nego duymasın
Di mi di miüsenmek kötü birsey hic anlamıyorum tembel insanları
tabii kiiDi mi di mi
Neler yaptın yaz heleİyi diyim inşallah sabaha iyi olurum. Bitirdim işlerimi yatırdım çocukları uyumalarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?