- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Şu tablet mopun resmini atar mısın ben de alayımBütün evi sildim süpürdüm yeni tablet mopumlatemizliğinden memnun kaldım
Çok sağol canım
Ne yapıcaz kesin temizlikGünaydınlaarbütün gece rüyamda Nego Bonus @musluk suyu terliksuu ve @patuli6153 ileydik Bilin bakalım ne yapıyoduk?
Amin sagol samdanimteşekkür ederim malim
allah içine sindirsin canım:)
Bnmde oturma odam kucuk mutfakta bir masa koymalik yer var. Simdiye kadar hep idare ettim borclar azalinca alalim dedik alirsam foto atarimAh kader arkadaŞıyız bende katlanır kullanıyorum üstelik oturma odasındaMutfakta yer yok
Nasil memnun musun ?
bi garip temizlikti ama niyet etmiştik en azından kutu kutu pense oynuyo gibi gözüksekteNe yapıcaz kesin temizlik
bayılırım o sese cocuklugumun sesiMakinede tamiratlarım vardı bi dalmışım saat kaç olmuş yao makinenin tırrrrrttt tırırırırı tırrrrrrrrtt sesi hipnoz etmiş beni
Masuranın girdiği yuvayı bi şekilde çıkarmış oldum öyle zor geri taktım ki çok güzel taktığım içinde en güzel iğnemi kırıldı içindegeri düştü taktığım yer
ben de öyle ilk öğrenirken annemin harçlıklarıyla aldığı iğneyi kırmıştım kızamamıştı da çok üzülmüştüMakinede tamiratlarım vardı bi dalmışım saat kaç olmuş yao makinenin tırrrrrttt tırırırırı tırrrrrrrrtt sesi hipnoz etmiş beni
Masuranın girdiği yuvayı bi şekilde çıkarmış oldum öyle zor geri taktım ki çok güzel taktığım içinde en güzel iğnemi kırıldı içindegeri düştü taktığım yer
bayılırım o sese cocuklugumun sesi
hadi gidek benim de mutfak dağınıkİşlerim kaldı
İkindi maratonu talep ediyorum
hadi gidek benim de mutfak dağınık
Haydi o zaman gidiyomAynn mutfak iyi değil şu an. Makineye sirke limon koydum boş çalıştırdım o arada dikim derken ödev falan saat kaç oldu.
Hadi gidek 7 ye kadar
Haydi o zaman gidiyom
Hem temizlik hem kısır yapcam ondanAaa bu dünden hazırmışçok ani oldu başlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?