Düzenli Evimiz & Hayatımız

öncelikle hayırlı olsun şimdiden canım:)

cam masa alcaksan üzerine plastik kestirmeden kullanma. cam çok çabuk ciziliyo ve sil sil sil sonu yok

mutfağın büyüklüğüne göre seçebilirsin ama mutfağın aşırı büyük olmadığı sürece büyük masayla daraltma bence.

sandalyelerini alirken beğenip de kazulet gibi şeyler alma. hem hantal hem çok yer kapliyo :)

ben desenli cam sevmiyorum:) ahsaptan yanayim:)
bacaklar düz değil de dışa doğru uzananlardan olursa çok ferah oturursunuz:)

bu arada aynı sizinki gibi yaptık bizde. ben ataninca ufak çalışma masasını mutfak masasi yaptık. açılır kapanır olani verdik birine. sandalyeler de ikeanin açılıp kapanan ucuz sandyelerinden :)

şu üstü çiçekli camlı gibi masalar var ondan alma diyebilirim sadece benimki ondan nefret ediyorum berbatt

senle tospaga maratonu yapak mi:)

ağır ağır sakin sakin:)
O kadar usengecim ki reis yarın yapalım
Evi baştan aşağı temizlerim valla...

Reis ya...
Bazen diyorum ki Allah zengin komşu versin de iki guldureyim bana ev çalışanını yollasın sadece mutfağı toplasın o bana yeter

Sincuuuuuk kalkıp yatakları toplayıp mutfağı toplayıp çamaşırları makinaya atıp ölü taklidi yapacağım

ben sade çamaşır asacaktim

hadi gidek bari:) bide kahve için su koyayim:)

senin doğuma az kaldi zaten sen dinlen vaktin oldukca

ben sade çamaşır asacaktim

hadi gidek bari:) bide kahve için su koyayim:)

senin doğuma az kaldi zaten sen dinlen vaktin oldukca
Asko ne dinlenmesi gözünü seveyim herif evde ırgat gibiyim
O değil akşam sanci iyice basıyor bil bakalım benim gıdıman bana ne diyor?
"Aaa canım yoruluyorsun sen bak hep ayaktasın az yat dinlen"
Tabi o ara sayıp sövüyorum içimden...

Eviniz hayırlı olsun,
ben mutfak masama aşık olarak almıştım, ille olsun diye direttiğim için gelmesini beklerken 2 hafta kadar yer sofrasında yedik, ne gerek varsa, gençlik işte
şimdi ilk değiştirmek isteğim ürün o masa

o yüzden ilk olarak "egzantrik" tasarımına değil kullanımına bakın.

desenli camlardan uzak durun bence, modası geçiyor, içinizi bayıyor.
ben ahşap severim, siz de seversiniz ahşap düşünün (benimkinin tek güzelliği ahşap olması şu an)

yuvarlak olmasın (bknz nefret sebebi)

sandalyeleri haiff olsun, yemek odası tarzı olmasın, mindersiz olarak alacaksanız sırt kısmının minder bağlamaya uygun olduğundan emin olun (bknz nefret sebebi 2).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…