Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?

Sizin payınızın fazla olduğuna dair bir belge imzalı bir kağıt bir şey var mı canım

Hiç bilgim yok. Geçmiş olsun canım

Hiç bilgim yok. Geçmiş olsun canım
Sağol. Hayat insana neler gösteriyor. Bir şekilde halledeceğim inşallah. Allah büyük. Olmazsada olmaz. En azından en akıllı yöntemle denedim derim. Nasip herşey. Haksızlık yapanada yaramaz nasılsa para

Babadan kalan mallar direk evlatlarina verilir diye biliyorum ben evlat olmazsa kardeşlerine pay edilir ama kanunda hep değişiyor tabudaki payınız yüksekse belgede varsa sizin olur. İnşallah hakkınızı yemezler canım Allah yardımcınız olsun

Şuraya yaptıklarımı da yazayım da yatayım artık
Kırlent kılıfları yıkandı hem salon hemde oturma odasındakiler
Yatak odasının perdesi ve tülü yıkandı, cam silindi, perdeler takıldı
Gardroptakiler boşaltıldı, gardrop iç-dış silindi ve yerleştirildi
Yemek-bulaşık faslı halloldu
2 makine çamaşır yıkanıp serildi
Bu akşamlık bu kadar yeter gerisi yarına inşaallah
Hayırlı geceleriniz olsun!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…