- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Yaptım nego buldum geçmişte güzel olmuştuCanım yanmaz tavada tuzunu atıp kapağını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum
Taşındık canım. Tam düzen oturtamadım ama bayağı yerleştirdimEline sağlık canım
Taşındın mı canım?
Eline sağlık canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Oyyy kıyamam
Günaydın
Günaydın
Sizin payınızın fazla olduğuna dair bir belge imzalı bir kağıt bir şey var mı canımKızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Tapunun verdiği evraklar varSizin payınızın fazla olduğuna dair bir belge imzalı bir kağıt bir şey var mı canım
Hiç bilgim yok. Geçmiş olsun canımKızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Sağol. Hayat insana neler gösteriyor. Bir şekilde halledeceğim inşallah. Allah büyük. Olmazsada olmaz. En azından en akıllı yöntemle denedim derim. Nasip herşey. Haksızlık yapanada yaramaz nasılsa paraHiç bilgim yok. Geçmiş olsun canım
Tabii ki...Sağol. Hayat insana neler gösteriyor. Bir şekilde halledeceğim inşallah. Allah büyük. Olmazsada olmaz. En azından en akıllı yöntemle denedim derim. Nasip herşey. Haksızlık yapanada yaramaz nasılsa para
Babadan kalan mallar direk evlatlarina verilir diye biliyorum ben evlat olmazsa kardeşlerine pay edilir ama kanunda hep değişiyor tabudaki payınız yüksekse belgede varsa sizin olur. İnşallah hakkınızı yemezler canım Allah yardımcınız olsunKızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Ellerine sağlık canım, iyi dinlenmeler, iyi gecelerBütün gün annemin evindeydim mutfağını temizledik şükür mis gibi oldu
Yorgunluğa değdi tabiki.
İyi geceler ❤
Derledim topladım bulaşık makinesini çalıştırdımİyi geceler tatlı rüyalarAllah’a emanet olun...Mutfaklar toplandı mı kızlar yatmadan bi hatırlatayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?