Ben bu ara ödevleri pas geçeyim ,hafta sonu ev taşıyabilirim9 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek
Çamaşır, çorap çekmecesi değiştirmek
Not : Yarından itibaren gelmeyenleri çıkarıyorum listeden.
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
zambak86
Akşam bittiki sadece çalışma odası kaldı onada daha kitaplıklar yapılıp gelip kurulacak yerleşecek benimle işi kalmadi ben diğer yerleri bitirdim 2 güne tüller geliyor bugün doğalgaz bağlanıyor kahvaltı yapmaktan gına geldi evler tmm hocam
Bonus ne yaptın bacı bittimi işler kız inanmiycan ama benim bitti şükür 1 oda kaldı oda benlik değil eşimin çalışma odası kitaplıklar gelmedi kitaplar kolilerle duruyor odanın ortasında kapısını çektim
Bonus ne yaptın bacı bittimi işler kız inanmiycan ama benim bitti şükür 1 oda kaldı oda benlik değil eşimin çalışma odası kitaplıklar gelmedi kitaplar kolilerle duruyor odanın ortasında kapısını çektim
Ayyyy keşke öyle bir şansımız olsa hep bir araya gelmek gibi ama bellide olmaz Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşturmuş buyur gel canım başım üstüne sende güle güle otur hiç kirlenmesin ins Allah akşam evde çirkefe bağladım odalara yatana kadar geçmek yok mutfakta oturacaksiniz diye eşim gitti kendi odasında sinmiş bı koşeye PC den ders yaptı küstü çokta umrumda sanki bir o yorulmuş benim.canim yokOhh ne güzelallah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.
Ev görmeye gelesim geldi
Benim 1 odaydı boyanan ama en büyük odaydı tamiratlar falan pislik oldu ama temizlendi şükür.
Ayyyy keşke öyle bir şansımız olsa hep bir araya gelmek gibi ama bellide olmaz Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşturmuş buyur gel canım başım üstüne sende güle güle otur hiç kirlenmesin ins Allah akşam evde çirkefe bağladım odalara yatana kadar geçmek yok mutfakta oturacaksiniz diye eşim gitti kendi odasında sinmiş bı koşeye PC den ders yaptı küstü çokta umrumda sanki bir o yorulmuş benim.canim yok
Bizim boya bile yapmadı sadece evi taşıdı oda 7+8 kişi falan vardı yalnız bile değildi eve attılar hiç karismadi hep ben yaptım salona kolileri doldurdular büyük eşyalar hangi odada kalacaksa koydular tmm işe gittiği için yoruluyor havalar çok sıcak yok bizimki bu sene üniversite 4. Sınıf ödev veriyorlar 2 saate bitirmesi gerekti mutfakta oturun dedim diye gitti odasında oturdu kolilerin arasında çok komikti halı hala gülüyorumEy gidi gülümse benimki 3 gün ful yattı odayı boyadı diye. Temizlik sanki daha az yoruyor.
Bide ben ona acele ettirmedim hiç dinlene dinlene yap acelemiz yok dedim.
Temizlik zamanı hadi deyip durdu. Bi perde astı onda da laf etti perdeciye niye sol taraftan asma yeri yapmış diye
Seninkide mi öğretmen?
Bizim boya bile yapmadı sadece evi taşıdı oda 7+8 kişi falan vardı yalnız bile değildi eve attılar hiç karismadi hep ben yaptım salona kolileri doldurdular büyük eşyalar hangi odada kalacaksa koydular tmm işe gittiği için yoruluyor havalar çok sıcak yok bizimki bu sene üniversite 4. Sınıf ödev veriyorlar 2 saate bitirmesi gerekti mutfakta oturun dedim diye gitti odasında oturdu kolilerin arasında çok komikti halı hala gülüyorumgel cezan bitti çay iç diyorum diyo küstüm dedim çokta umrumda
Günaydınn. Nasıl dahil oluyoruz listeye9 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
zambak86
Annemden iki dakika girip cikiyom daha alınmadı
Dünkü ödevimi bu gece yaptım koltuk sildim. Çorap çekmecesini de akşam inşallah yaparım9 haziran ödevi
Nevresim değiştirmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@chentiq
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
@74FRIDA
@KeriminHilali
@Bayan X diyeceksiniz
@Bir garip dertli
@Ganara
zambak86
Dünkü ödevimi bu gece yaptım koltuk sildim. Çorap çekmecesini de akşam inşallah yaparım
Ben odevimi sonra yapayım parmaklarım patladı daha simdilik yeter az soluklanayimÖdev kırlent yıkamaktı sen koltukmu sildin voy
Ben odevimi sonra yapayım parmaklarım patladı daha simdilik yeter az soluklanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?