• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Musmutlu güzel hafta olsun inşallah gunaydin kizlar:KK68::KK68::KK68:
Sabah 7de gene kalktim cayi demledim o demlenirken 2makina çamaşır attim dunden katlancaklari katladim,b.makinasını boşaltım,yatakları topladim,büyük kızımın dolabına ağda koymuş cokkk guzelde karıncalar dolmus nasil sinir oldum sonra onlarla ugrastim,kahvaltı ettim pazara gittim simdi markete gidicem gelince temizlik yapicam

Günaydın kızlar bişey soracağım oğlum dünden beri sürekli karnım ağrıyor diyor ya napabilirim ağrı kesici içerdim ama yine ayni doktoraya korkuyorum götürmeye malum burda bütün hastaneler panzeri hastanesi oldu
Nane limon falan versen usutmuttumu ki.

Musmutlu güzel hafta olsun inşallah gunaydin kizlar:KK68::KK68::KK68:
Sabah 7de gene kalktim cayi demledim o demlenirken 2makina çamaşır attim dunden katlancaklari katladim,b.makinasını boşaltım,yatakları topladim,büyük kızımın dolabına ağda koymuş cokkk guzelde karıncalar dolmus nasil sinir oldum sonra onlarla ugrastim,kahvaltı ettim pazara gittim simdi markete gidicem gelince temizlik yapicam
Eline sağlık canım 😍 ağda köyü olmuş ya :(
Kendine temizletseydin keşke 😑
Ahan da ödevine kurban :)
Dip köşe temizlik çok güzel de ya ben ayrıntıya bir giriyorum saatler geçmiş oluyo anlamıyorum mesela lavaboyu yıkıyorum ya alıyorum tornavidayı elime o metal delikli yeri söküyorum takıyorum falan 🤣
Abartma canım o kadar dip köşe demedim 😂
Günaydın kızlar bişey soracağım oğlum dünden beri sürekli karnım ağrıyor diyor ya napabilirim ağrı kesici içerdim ama yine ayni doktoraya korkuyorum götürmeye malum burda bütün hastaneler panzeri hastanesi oldu
Geçmiş olsun, kaç yaşında? Üşütmüş olabilir, gazı olabilir. Kimyon çayı yapabilirsin

images (2).webp
turp gibi terliginiz pawlover pawlover

Back
X