- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
Eline sağlık canım2 ye kadar uyumuşumdışardan yemek söyledik bugün iptalim yemeği koydum şimdi pişiyo mutfağı az buz topladım bulaşık makinesini çalıştırdım. Evi eşim süpürdü. Yatak odasını topladı.Akşam üstü çamaşır katlicam
Geçmiş olsun hasta mısın?
Eline sağlık ne çok iş yapmışsınEvet işler ve ödevler bitti sabahtan 11 de başladım maratona önce salonun camları avizesi yalnız camın önüne değil bütün cami sildim evin. Sonra sırasıyla oturma odası yatak odaları mutfak balkonlar hepsinin sırasıyla cam ve avizeler silindi mutfak bulaşığı kaldırıldı makina boşaltıldı koltuk örtüleri yıkandı kurudu yerlerini aldı tüm ev baza altları koltuk altları dahil supuruldu halılar silkelendi silindi tozlar alındı öğle yemeği yenildi akşam yemeği yendi tek eksik öğle namazı kaldı şuan çocuğu uyuturken birazda burada takılıcam inşallah
Rica ederim ne mutlu banaYa birde söylemeden geçemeyeceğim bu topige katıldığıma o kadar mutluyum ki işleri yaptım diyince ellerine sağlık diyorsunuz ya bende mutlusu olmuyor sürekli Bi görev olarak edinmisim zaten ev sürekli temiz temizlik yapmadan duramıyorum benim aradığım sanırım bunun görülmesi Bi teşekkür edilmesiymis onuda fazlasıyla karşılıyorum burada çok teşekkür ederim
Hoş geldin canım merak ettim seni.Kaç gündür bakamadım buraya hafta sonu şehir dışındaydım dün gece geldim.. Hala yorgunluğumu atamadım bugün de valiz boşaltıp evi toparladım. Eşim salonu toplamış, 3 gündür çıkan bulaşıkları da elde yıkayıp yıkayıp kaldırmış sağolsun ❤
Çamaşır makinesini çalıştırdım sonra duşa girdim, birazdan pazara çıkıcam gelince de sebze pişiririm kaç gündür hamurlu şeyler yedim içim şişti
Yemek öneriniz varsa alırım
Ya birde söylemeden geçemeyeceğim bu topige katıldığıma o kadar mutluyum ki işleri yaptım diyince ellerine sağlık diyorsunuz ya bende mutlusu olmuyor sürekli Bi görev olarak edinmisim zaten ev sürekli temiz temizlik yapmadan duramıyorum benim aradığım sanırım bunun görülmesi Bi teşekkür edilmesiymis onuda fazlasıyla karşılıyorum burada çok teşekkür ederim
Eşim taş düşürdü böbrek taşı kuzumEline sağlık canımnasıl oldu başın
Kolay gelsin
Eline sağlık ne çok iş yapmışsın
Rica ederim ne mutlu bana
Hoş geldin canım merak ettim seni.
Ben kıymalı semizotu yapıcam birazdan
Çok geçmiş olsun, ne zordur oEşim taş düşürdü böbrek taşı kuzum
İyi şmdi Negom uyuyunca geçti ama bi yorgunluk var başımdaEline sağlık canımnasıl oldu başın
Kolay gelsin
Eline sağlık ne çok iş yapmışsın
Rica ederim ne mutlu bana
Hoş geldin canım merak ettim seni.
Ben kıymalı semizotu yapıcam birazdan
Sarsmıştır baş ağrısıİyi şmdi Negom uyuyunca geçti ama bi yorgunluk var başımda
Aynen abartısız 24 Saat ağırdı başımSarsmıştır baş ağrısı
İçimiz de var kül kedilği
Eline sağlık canımİşler bitti şükür ödev de bitti +Bende bittim
Eline sağlık canım
İyi geceler canımson kahve mi iciyimde namaz kılıp yatayim artik bugun cokkk yoruldum iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?