Nasılsın canım geçti mi ruh halinKişisel bakım seçiyorum
Küremden gördümİki gündür niyetlenip yapamadığım şey geldibir de dış kapıyı sileyim, kenar kısımları fena toz kapmış
Ahh canım beğenmedin mi, sen üzülme sana özel ödev maddeleri sıralarım ben şimdiTamda istedigim buydu
Görürsün vallah kapılarım toz tutmaz ama dış kapının ara kısmını görmüşsündürNasılsın canım geçti mi ruh halin
Küremden gördüm
Ahh canım beğenmedin mi, sen üzülme sana özel ödev maddeleri sıralarım ben şimdi
Günaydın canımGünaydınnnnn
Günaydınnnn canım bu emojiler bende yok nasıl yapıyorsunuzGünaydınnnnn
Kişisel bakım mıııı Allahını seven bıyıklarımı alsın14 temmuz ödevi
Kapı üstlerinin ve süpürgeliklerin tozunu almak
Kişisel bakım yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
Mehfam
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
Ohh sefan olsunDün avizeler için hazır merdivene çıkmışken borular kapı üstleri duvarları da silmiştim üstüne kaşları da halletmiştim yani ben ödevi dünden yaptım bugün kıskandırmak gibi olmasın sadece şööööyle bir üstten süpürge tuttum mu tamamdir iyi ki varsın negoo☺☺☺
Kişisel bakım mıııı Allahını seven bıyıklarımı alsın
Tam ihtiyaç üzerine olmuş bugünü kendime ayırmaya çalışcam.
Geçmiyor. Nasıl geçecek bilmiyorum.Nasılsın canım geçti mi ruh halin
Küremden gördüm
Ahh canım beğenmedin mi, sen üzülme sana özel ödev maddeleri sıralarım ben şimdi
Yeni yaptığım şeyler ödev gelince çalışmadığım sınavdan 100 almış gibi hissediyom14 temmuz ödevi
Kapı üstlerinin ve süpürgeliklerin tozunu almak
Kişisel bakım yapmak
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
K klbk33
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
BettyRuble
@blondemary
@Eliff Eylull
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
Mehfam
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
Çalışkan hanım tabiiiYeni yaptığım şeyler ödev gelince çalışmadığım sınavdan 100 almış gibi hissediyomSüpürgelik ve kapıları bi kaç gün önce silmiştim kişisl bakımımı da dün çok detaylı detaylı yapmıştım yihuu
Yok kız tembelim aslında da buraya bişey yapmadım yazmaya utandığımdan kalkıp yapıyomÇalışkan hanım tabiii
Yeni yaptığım şeyler ödev gelince çalışmadığım sınavdan 100 almış gibi hissediyomSüpürgelik ve kapıları bi kaç gün önce silmiştim kişisl bakımımı da dün çok detaylı detaylı yapmıştım yihuu
Sen mi tembelsinYok kız tembelim aslında da buraya bişey yapmadım yazmaya utandığımdan kalkıp yapıyom
Oda iyiymiş. Bende kalkabilsem Bi yapmam gereken çok iş var amaYok kız tembelim aslında da buraya bişey yapmadım yazmaya utandığımdan kalkıp yapıyom
Tembel demeyelim de üşengeç diyelim kendimi temizliğe motive edemiyorum
Sen mi tembelsin
Halin varsa maraton yapalım haydiiOda iyiymiş. Bende kalkabilsem Bi yapmam gereken çok iş var ama
Oda iyiymiş. Bende kalkabilsem Bi yapmam gereken çok iş var ama
Hadi sizi maraton paklarTembel demeyelim de üşengeç diyelim kendimi temizliğe motive edemiyorumŞimdi kalkcam yok ya şimdi saat 3 geçiyomuş çeyrek olsun çeyrek olunca amaan dur buçukta başlarım buçuk olunca tamda başlicam bu sefer kendime söz diye kısır döngüye giriyorum
Halin varsa maraton yapalım haydii
Kalkıyorum ben olmucak böyle hakkaten. Zaten limon hanım yatırmıyorTembel demeyelim de üşengeç diyelim kendimi temizliğe motive edemiyorumŞimdi kalkcam yok ya şimdi saat 3 geçiyomuş çeyrek olsun çeyrek olunca amaan dur buçukta başlarım buçuk olunca tamda başlicam bu sefer kendime söz diye kısır döngüye giriyorum
Halin varsa maraton yapalım haydii
1 buçukta buluşuruz o zamanKalkıyorum ben olmucak böyle hakkaten. Zaten limon hanım yatırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?