- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
E iyi o zaman sabahtan yemek yapıp mutfağı silip süpürdüm zaten....Daha işlerim bitti gi. Tesbihlerime basliycam. Kayfemi iciyom
Keşke biriniz benim eve gelseniz15 temmuz ödevi terlikten
Koltukları ayrıntılı süpürmek
Aynaları parlatmak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
E Elif_Eylul
@mn5822
Mor Vampirella
@zambak86
@Esmacns
K KurkmantoluS
@reyyanK
jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
İnşallah bonusum eski neşemle gelmek istiyorumHayır olsun inşallah kuzum sağ salim atlat inşallah bu süreci
Geldim geldimİkinci maratonum birde basliycak gelecek varsa kizlaaar
Canim cokkk geçmiş olsun Rabbim sifa versin kuzumaBebem hala hasta git gide yüzü vücudu kızarıyor. Dün çok huysuzdu hicbisey yapamadım. Ev uçuşta. Maratona çıkmam lazım 11 de. Var mı arkadaş bana
Kahve maratonu mu var ?Hemen basliyorumE iyi o zaman sabahtan yemek yapıp mutfağı silip süpürdüm zaten....
ben de kahve içeyim. Kahve maratonu yapalım
Koltuklar süpürüldü15 temmuz ödevi terlikten
Koltukları ayrıntılı süpürmek
Aynaları parlatmak
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
E Elif_Eylul
@mn5822
Mor Vampirella
@zambak86
@Esmacns
K KurkmantoluS
@reyyanK
jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
cyd86
Hoş geldin aramızaHerkese merhaba hanımlar, aşılama tedavisi ile hamile kaldım. Hamilelik öncesi çalışıyordum, okul öncesi ogretmeniyim. Virüs sebebiyle okullar da kapandı malum. İlk 3 ay ev işlerini eşim hallediyordu, bulantim cok olmadığını icin yemeklerimi yapmakta sıkıntı cekmedim çok şükür. Artik yavaş yavaş ev işlerini gün içinde kendim yapmaya başladım. Günlük olarak ev düzenimi oluşturup devam ettirmek için aranıza katilmak istiyorum.
Tamam canım umarım sıkıntın çözülür☺Nego negohatunum beni bir müddet muaf tutabilir misin nikah stresine ek başka ve daha zor bir stres eklendi kendimi pek iyi hissetiyorum ..
terlikim doktora götürdün mü niye öyle oldu ya gecmedi ne zamandirBebem hala hasta git gide yüzü vücudu kızarıyor. Dün çok huysuzdu hicbisey yapamadım. Ev uçuşta. Maratona çıkmam lazım 11 de. Var mı arkadaş bana
Götürdüm Ayşem iki kez. Altıncı hastalık dedi. Döküntü oldu. Sütü de kestim belki alerjiktir diye. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsınterlikim doktora götürdün mü niye öyle oldu ya gecmedi ne zamandir
ya kuzum benim Allah sifa versin insallahGötürdüm Ayşem iki kez. Altıncı hastalık dedi. Döküntü oldu. Sütü de kestim belki alerjiktir diye. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsın
Allah razı olsun inşallah canımya kuzum benim Allah sifa versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?