Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anamın evinde uzun süre sonra temizlik yaptım
Yatakları topladım
Evi topladım
Dip köşe süpürdüm sildim toz aldım
Verandayı süpürdüm silmedim annem silerim dedi
Ablam Banyoyu yıkadı
Annem bulaşıkları elde yıkadı yine bulaşık çıktı
Bulaşık makinesi bozulmuş cuma günü Bime geliyor biz 8 de uyanıp başka köye geçip oradan alıcaz olmuyor anam biizm burda sadece A101 var

maratonda yaptiklarim
evi topladim supurdum sildim toz aldim
mutfak dolaplarini distan sildim
buzdolabini duzenledim
cocuklarin dolabini duzenledim
banyoyu temizledim wc temizledim
carsaflari degistirdim
2 posta camasir attim yikandi astim yine aticam
2.tur annemin evine geldim burdan devam edicem

Bebem hala hasta git gide yüzü vücudu kızarıyor. Dün çok huysuzdu hicbisey yapamadım. Ev uçuşta. Maratona çıkmam lazım 11 de. Var mı arkadaş bana
Canim cokkk geçmiş olsun Rabbim sifa versin kuzuma

Bulaşık makinası calisti,bitti yerleştirdim,koltuk arkaları süpürüp silindi koltuk örtüleri yıkandı,kurudu serildi,yatak örtüsünü yikadim astım kurudu serdim süpürüldü silindi toz alindi,antre supurulup silindi yemek yapildi bebe uyutulamadi onla birlikte oturup kahve iciyoruz benden bukadar

Hoş geldin aramıza telefonum bozuldu tamirden gelince listeye eklerim , o zamana kadar aktif olursun arkadaşlar ilgilenirler☺
Nego negohatunum beni bir müddet muaf tutabilir misin nikah stresine ek başka ve daha zor bir stres eklendi kendimi pek iyi hissetiyorum ..
Tamam canım umarım sıkıntın çözülür☺

Sabahtan yataklar toplandı kahvaltı bulaşığı kaldırıldı fındık kırıldı markete gidildi üstüne süpürge açtım koltuklari süpürdüm sildim 2 gün önce örtüleri yikamistim gerek duymadım örtüler serildi akşam yemeği hazırlandı aynalar patlatıldı tozlar alındı bu arada çocuk uyutuldu öğle yemegi yendi birazdan lavaboları temizleyip noktayı koyacam inşallah

Ben de ilk paylaşımı yapayim öyleyse;
-Sabah yatağı toplayıp, kahvaltı hazırladım kendime. -Çay demlenirken çamaşır makinesini çalıştırdım. Ortalığı topladım.
-Kahvalti bulaşığıni yerlestirip, ocağı,tezgahı sildim.
-Salonu ve koltuklarını dün supurmustum. Bugün oturma odasındaki köşe koltuğu supurdum. Yerleri sildim, toz aldım.
-Birazdan aynaları da silip, akşam yemegini hazırlayacağım.
Ayakta kalınca bel ve kasık ağrısı oluyor biraz. Bu yüzden dinlene dinlene yavaş yapıyorum işleri.

Bebem hala hasta git gide yüzü vücudu kızarıyor. Dün çok huysuzdu hicbisey yapamadım. Ev uçuşta. Maratona çıkmam lazım 11 de. Var mı arkadaş bana
terlikim doktora götürdün mü niye öyle oldu ya gecmedi ne zamandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…