- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun terlikim o hastalık kendi kendine geçiyormuş. :/Götürdüm Ayşem iki kez. Altıncı hastalık dedi. Döküntü oldu. Sütü de kestim belki alerjiktir diye. Bakalım hayırlısı. Sen nasılsın
He canım öyleymiş Allah razı olsunGeçmiş olsun terlikim o hastalık kendi kendine geçiyormuş. :/
geçmiş olsun aynı durumdayımkızlar telefonum bozuldu telefonsuz kaldım bilgisayarda yok şuan tam çıldırmalık durumdayım dünden beribugünde resmi tatil diye kaldı nşallah yarın verirlerse telefonu yine aranızdayım
Ödev dışında yapacaklarını yaparsın o arada,ödev zaten bir iki şey oluyor bütün günün işini kapsamıyor :)Hanımlar Bi ricam olabilir mi acaba yarının ödevini akşamdan verseniz olur mu sabah erke. Kalkıyoruz çoğu zaman boş boş beklemek yerine ödevlerimi bitirsem işlerimi öyle yapsam daha iyi olur gibi geliyor nacizane bana ama tabii ki siz bilirsiniz karar meclisin
lisede bir arakadaş vardı odevleri eve gitmeden okulda ,serviste bitirirdi bana onu hatirlattınHanımlar Bi ricam olabilir mi acaba yarının ödevini akşamdan verseniz olur mu sabah erke. Kalkıyoruz çoğu zaman boş boş beklemek yerine ödevlerimi bitirsem işlerimi öyle yapsam daha iyi olur gibi geliyor nacizane bana ama tabii ki siz bilirsiniz karar meclisin
YaUçan terligim demi
Allah razı olsun canim inşallahYaterliksuu gecmis olsun. Ne zamandir yazayim diyorum arada kayniyor unutuyorum. Kuzucugun bir an evvel iyilesir insallah
lisede bir arakadaş vardı odevleri eve gitmeden okulda ,serviste bitirirdi bana onu hatirlattın
Peki başkan sen nasıl istersenÖdev dışında yapacaklarını yaparsın o arada,ödev zaten bir iki şey oluyor bütün günün işini kapsamıyor :)
Sabah vermeyi tercih ediyorum
Bu bütün gün uyuyup iş yapmamış halin mi yaniBugün bütün gün uyudum
sadece evi süpürdüm
Balkonu yıkadım
Lavaboyu klozeti cifledim
Banyoyu sildim
Duşakabinin içini fayansları cifle fırçaladım
Pazara gittim
Şimdi de misafirlikteyim
Eve gidince evi silicem
Kapanış
Napan?İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?