Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kv nin çok ince manidar içten laf dokundurmasi geldi bak aklıma,bir arkadaşıma bahsederken. Benim adama Meryemi alacakmış alamamış. Neyse ben evlendim Meryem ha Meryem. Meryem şöyle güzeldi böyle boylu posluydu çok becerikliydi. Adamda diyor ki anne bana uygun değildi. Bu kadar diyo. Sonra düğünde bir kadın. Pistte oynuyor ama yani yanındaki herkes sanki yavrusu. O kadar büyük yani. Maşallah diyim

Bu aralar çok düşündüğüm bir konu
Yok canım kahkamla ev sallanmadı
Yılan gibi bacakları var
İş güç yok sayfada tenbellik hakim
Küserim hepinize bende
Kim demiş ben şimdi az sonra spora başlıyorum :))) sonrada evi ayağa kaldırıyorum inşallah :)
Harikasın aynen öyleyim bende
Kolay gelsin
Vallahi hiç iş yapasim yok. Öyle yamuk yumuk oturayım istiyorum. Beni gaza getirecek bir mübarek var mıdır bilmiyorum
Beni düşün yaparsın
Bu kim dedim kv ye. Yüzünde tuhaf bir gülümseme Meryem dedi. Gözü piste daldı aha ha. Meryem oymuş. İkiye beş maşallah. Benim adamdan büyük
Şöyle bir kocam bile olmadı yanarım yanarım ona yanarım kızlarEki Görüntüle 2663080
Sırayla gelin ya gülmekten çenem ağrıdı

Herkese günaydın. Gece bel ağrısından uyuyamadim. Sanırım saat 5'i gördüm en son
Kalktım, yatağı topladım. Yatak odasını süpürüp anneme kahvaltıya gideceğim.
Bugünkü görev balkon yikamaymis ama benim balkonum yok. Onun yerine banyoyu mu yikasam komple

Geçmiş olsun, günaydın :)
Spor yapıldı kahvaltiyida yapıp başlıyorum işlere :)
Bende kalkıyım kahvaltı için
Günaydin herkese sabah sabah mslarinizla neselendim, neseniz daim olsun

Buyuk balkonu dün yîkamistm bugunde digerlerini yikarim
Günaydın.Amin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…