Evi özledin mi sanki sen
Bu aralar çok düşündüğüm bir konu
Yok canım kahkamla ev sallanmadıNego Rüyamda seninle uğraştım hep gelemiyodun buraya garip insanlar vardı @patuli6153 de negoyu özleyenler topiği açıyodu diyet gruplarına ulan diyorum nereye açmış burda kim görücek etikette yok.
Tamm belki benim bi yerim açık kalmıştır ama patulide de var sorun :))
Yılan gibi bacakları varGünaydın kizlaaarEki Görüntüle 2663071
Günaydınnn
Küserim hepinize bendeİş güç yok sayfada tenbellik hakim
Harikasın aynen öyleyim bendeKim demiş ben şimdi az sonra spora başlıyorum :))) sonrada evi ayağa kaldırıyorum inşallah :)
Kolay gelsinSabah kalktım kahvaltı hazırlarken yatakları topladım şuan bulaşığı kaldırıyorum bugünkü planım bütün dolapların üstünü silmekgardırop mutfak dolabı üstü kitaplık vestiyer buzdolabı derin dondurucu ne bulursam silicem,
Beni düşün yaparsınVallahi hiç iş yapasim yok. Öyle yamuk yumuk oturayım istiyorum. Beni gaza getirecek bir mübarek var mıdır bilmiyorum
Kv nin çok ince manidar içten laf dokundurmasi geldi bak aklıma,bir arkadaşıma bahsederken. Benim adama Meryemi alacakmış alamamış. Neyse ben evlendim Meryem ha Meryem. Meryem şöyle güzeldi böyle boylu posluydu çok becerikliydi. Adamda diyor ki anne bana uygun değildi. Bu kadar diyo. Sonra düğünde bir kadın. Pistte oynuyor ama yani yanındaki herkes sanki yavrusu. O kadar büyük yani. Maşallah diyim
Bu kim dedim kv ye. Yüzünde tuhaf bir gülümseme Meryem dedi. Gözü piste daldı aha ha. Meryem oymuş. İkiye beş maşallah. Benim adamdan büyük
Sırayla gelin ya gülmekten çenem ağrıdıŞöyle bir kocam bile olmadı yanarım yanarım ona yanarım kızlarEki Görüntüle 2663080
Spor yapıldı kahvaltiyida yapıp başlıyorum işlere :)16 haziran ödevi
* Balkon yıkamak,silmek
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
K klbk33
meva888
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@Eliff Eylull
mn5822
@MorVampirella
zambak86
E Esmacns
@KurkmantoluSero
@reyyanK
jnci
Birtekefem
Poni Bon
Pinky93
cyd86
Geçmiş olsun, günaydın :)Herkese günaydın. Gece bel ağrısından uyuyamadim. Sanırım saat 5'i gördüm en son
Kalktım, yatağı topladım. Yatak odasını süpürüp anneme kahvaltıya gideceğim.
Bugünkü görev balkon yikamaymis ama benim balkonum yok. Onun yerine banyoyu mu yikasam komple
Bende kalkıyım kahvaltı içinSpor yapıldı kahvaltiyida yapıp başlıyorum işlere :)
Günaydın.Amin hepimizinGünaydin herkese sabah sabah mslarinizla neselendim, neseniz daim olsun
Buyuk balkonu dün yîkamistm bugunde digerlerini yikarim
Bende Soner kabadayinin ölümüne yi seviyorum. Atmayı bilmiyorum. Cook güzelBilgisayara hiç bulaşmaycaktım
Buna da bayılıyorum. Kocama küsünce bunu açıyorum hep yüksek ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?