Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kiz burasi tam benlik bir sayfaymisyaaa nereledesin diye sana bakayim dedim kendimi burada buldum
Sen böyle oyunlara gelme bende dün birinin peşine takıldım nerelere gittim duysanız aklınız şaşar bir anda kendimi aşık atışması da buldum

kaynanam aradi şimdi:)
soru şu çocuğa ne pisiriyim öğlen, ne yicek

bunu dün ya da sabah sormasi gerekmez miydi. saat nerdeyse oniki buçuk olmuş kadın öğlen yemeği soruyo

makarna pisiriyim o zaman dedi kapatti:) böyle de düşünceli bir babaanne gelmek için 49 takla atti yemek yapmamak için bin takla atiyo

Günaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Hayırlı cumalar
bu maraton nasıl yapılıyor acabaa
Söylemişler zaten ben de yazmak için alıntıladım
Ne desem az ,sabah menüyümü söylesen acaba
Selam bayanlar. Katilmak istiyorum ama becerebilecek miyim bilemiyorum. 19 aylik ikiz ogluşlarım var. Tuvalete alisiyoruz ama zorlu geciyor. Bakalim yetisebilirim umarim size.
Hoş geldin aramıza olduğu kadar yaparsın

Hoş geldiniz Nego sizinle ilgilenir bence çok güzel olmuş apartman dairesinde bunalırdı çocuklar
Hosbulduk tesekurler..
Evet cocuklar icinde bizim icinde cok iyi bahceli ev arada bunaldigimda cayimi kahvemi alip atiyorum kendimi bahceye

Hayırlı cumalar

Söylemişler zaten ben de yazmak için alıntıladım

Ne desem az ,sabah menüyümü söylesen acaba

Hoş geldin aramıza olduğu kadar yaparsın

negom akşam sorabilirdi sabah da sorabilirdi. ta öğlen onikiyi geçmiş öğle yemeği mi sorulur.
geldiğinden beri de zaten yemek sayılacak bi yemek yapmadi esimle beraber evde bütün gün oturdu. makarna şehriye çorbası patates yemeği yaptığı.

ben işten geliyorum ona rağmen dikkat ediyorum. makarna pilav patates nadir olur evde iki üç çeşit yemek yaparim hergun.

Şamdan ne yoruyorsun kendini bu kadar bırak sende yapma. Çocuga sağlıklı şeyler yap gerisini salla. Sinirlerim bozuldu kv ne.

Şamdan ne yoruyorsun kendini bu kadar bırak sende yapma. Çocuga sağlıklı şeyler yap gerisini salla. Sinirlerim bozuldu kv ne.

işte dün vardi hepsi bitti bugune kalmadi musluğum

bugün cuma ya artık hafta sonu güzel güzel yapar yediririm pazartesi salıya yetecek şekilde pazar gününden hazırlarım

Merhabalar bende cocuklarin odalarini topladim yataklarini kendi odami topladim cocuklara kahvalti yaptirdim bulasik makinasini bosalttim bulasiklari doldurdum mutfagi temizledim olcak tezgah hertarafi aldim, banyo ve tuvaletleri temizledim, kucuk kizimi yatidim oturma odami topladim kucuk supurgeyle supurdum kitapligi duzenledim
Elbise dolabini nasil yapicam bilmiyorum oyle birkac saatte yapilacak is degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…