- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Sen böyle oyunlara gelme bende dün birinin peşine takıldım nerelere gittim duysanız aklınız şaşar bir anda kendimi aşık atışması da buldumKiz burasi tam benlik bir sayfaymisyaaa nereledesin diye sana bakayim dedim kendimi burada buldum
Hayırlı cumalarGünaydın ❤
Hayırlı cumalar ❤
Söylemişler zaten ben de yazmak için alıntıladımbu maraton nasıl yapılıyor acabaa
Ne desem az ,sabah menüyümü söylesen acabakaynanam aradi şimdi:)
soru şu çocuğa ne pisiriyim öğlen, ne yicek
bunu dün ya da sabah sormasi gerekmez miydi. saat nerdeyse oniki buçuk olmuş kadın öğlen yemeği soruyo
makarna pisiriyim o zaman dedi kapatti:) böyle de düşünceli bir babaanne gelmek için 49 takla atti yemek yapmamak için bin takla atiyo
Hoş geldin aramızaSelam bayanlar. Katilmak istiyorum ama becerebilecek miyim bilemiyorum. 19 aylik ikiz ogluşlarım var. Tuvalete alisiyoruz ama zorlu geciyor. Bakalim yetisebilirim umarim size.
sagolun Allah razi olsun malesef yardimci alma sansim yokSize ilham degil yardimci lazimAllah kolaylik versin
Şuan heryer derli toplu annem ve teyzem yapıyo işleri o yüzden bişey yazamıyorumÖdevi görmeyenler
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@meva888
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@Eliff Eylull
@mn5822
@MorVampirella
@zambak86
@Esmacns
@KurkmantoluSero
@reyyanK
@jnci
Birtekefem
@Poni Bon
@Pinky93
@cyd86
Hosbulduk tesekurler..Hoş geldinizNego sizinle ilgilenir bence çok güzel olmuş apartman dairesinde bunalırdı çocuklar
Sen yetisirsen biz hepimiz uzaya çıkmış oluruz muhtemelen helal olsun sana
Hayırlı cumalar
Söylemişler zaten ben de yazmak için alıntıladım
Ne desem az ,sabah menüyümü söylesen acaba
Hoş geldin aramızaolduğu kadar yaparsın
Şamdan ne yoruyorsun kendini bu kadar bırak sende yapma. Çocuga sağlıklı şeyler yap gerisini salla. Sinirlerim bozuldu kv ne.negom akşam sorabilirdi sabah da sorabilirdi. ta öğlen onikiyi geçmiş öğle yemeği mi sorulur.
geldiğinden beri de zaten yemek sayılacak bi yemek yapmadiesimle beraber evde bütün gün oturdu. makarna şehriye çorbası patates yemeği yaptığı.
ben işten geliyorum ona rağmen dikkat ediyorum. makarna pilav patates nadir olur evdeiki üç çeşit yemek yaparim hergun.
mutfaktaki cekmeceleri duzenledim
wc yikadim o kadar kalkabilirsem bi supurup silicem
olur kiza yogurt yediriyorum. tam 15.00 de bana dk. tutunDk tutalım sana
Şamdan ne yoruyorsun kendini bu kadar bırak sende yapma. Çocuga sağlıklı şeyler yap gerisini salla. Sinirlerim bozuldu kv ne.
süpürdüm bebegim silemicem karnim cok agriyor yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?