ay tamam yukariyi okumamisimnedeen
Ne zamana ütü kardeşi ne zaman olcaz
oğlan kac kere uyuyor samdanimoğlanı uyutunca başlarım ben tellik. daha önce baslayamiyom benim oğlan herşeyi yapabiliyo
oğlan kac kere uyuyor samdanim
Anlamsızca.nedeen
Benimde hiç yapasım yok gı Şam’dan. Baz mı geçsek acep. Yol yakınken
Gel sabaha yapalım. Çayımızı çeğirdeğimizi Alak bide dedikodulu neyim birşeyler buluruz oh oh daha ne olsun. Balkona da oturakben yaparım iki parça da olsa ya. evde ütülü bişey kalmadi tellik
gözüm yemezse sabah yaparım ama:)
Benim hala başım ağrıyor, akşam üzeri annemlere tatlıyı götürdük. Babam şerbetsiz götürdü
Biraz durduk geldik.
Bahçeli ev büyük nimet, bahçeli ev istiyorum ya
dedikodu mu cekirdek cay miGel sabaha yapalım. Çayımızı çeğirdeğimizi Alak bide dedikodulu neyim birşeyler buluruz oh oh daha ne olsun. Balkona da oturak
Gel sabaha yapalım. Çayımızı çeğirdeğimizi Alak bide dedikodulu neyim birşeyler buluruz oh oh daha ne olsun. Balkona da oturak
Amin canım inşaallahAllah gönlündekini nasip etsin negom
güzel olmuştur bende serbetsiz tercih ederim
ilaç aldin mi negom
Amin canım inşaallah
Babam diyabet hastası zaten, o yüzden şerbetsiz yer ama bence de böyle daha güzel
İçmez miyim kaç tane oldu, kocam da sonun ağrı kesiciden olacak diye içimi açtı
Ütü yapmayacaz kine. Çay çegirdek balkon dedikodu yapcaz.kız Allah canını almasin balkonda nasıl ütü yapcaz cekirdek citlerken
hem ben zabaaanan işe gitcem erken yapıp işe kaçarım
Bitki çayları da çözüm olmuyor değil mi nego. Adam korkmuş sana bişey olcak diye.aşkından söylAmin canım inşaallah
Babam diyabet hastası zaten, o yüzden şerbetsiz yer ama bence de böyle daha güzel
İçmez miyim kaç tane oldu, kocam da sonun ağrı kesiciden olacak diye içimi açtı
Ütü yapmayacaz kine. Çay çegirdek balkon dedikodu yapcaz.
İnşallah güzel bir şeyler çıkar gı. Heyecanlı neyi olsun. Atraksiyonlu neyiheeee şimdiyi diyon senolur valla serinlik çökmüşken ne de güzel olur
kız ama dişe dokunur dedikodularla gel bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?