Düzenli Evimiz & Hayatımız

-yatak odası yeri ve camını silmek / -----------
-mutfak dolaplarını dıştan silmek. / Fırın ocak davlumbaz temizliği. Mutfak üst dolapların dışı silindi. ocak davlumbaz silindi. Alt dolaplar ve fırın beni bekliyor.
-salon süpürüp silmek. Camını silmek / süpürüldü+silindi. camlar beni bekliyor.
-banyoda klozet ve duşakabin ovmak. / ------------
-küçük wc yıkamak. / -----------
-cam balkon camlarını silmek. / -----------
-perdeleri yıkamak. / ------------
-yatak odası kapalı balkon pimapenlerini silmek. (Muhtemelen bunu yapamıycam) / -----------

-Çamaşır falan katlayıp yerleştirdim.
-Kızımın beşiğini sattık. Yatağında lekesi vardı. çamaşır sulu suyla sildim. Çıktı leke.

-1 kilim daha yıkadım, serdim.

Gunaydin negocum dun aksam evime geldim ve butun evi dokup, cam kapi yapilacak yunlerimi yaptim yerlesek yarisinida yaptirmaya yollamisdim henuz onlar gelmedi tabi isler gucler Allah yardim ede gücümüzü kuvvetimizi artira insaAllah

günaydın kızlar:):)

Nego çamaşır katlama odevini alıyorum:) ama çamaşırlar inşallah kurur ben gidene kadar
Günaydın canım
Günaydın
Eline sağlık
Gunaydin negocum dun aksam evime geldim ve butun evi dokup, cam kapi yapilacak yunlerimi yaptim yerlesek yarisinida yaptirmaya yollamisdim henuz onlar gelmedi tabi isler gucler Allah yardim ede gücümüzü kuvvetimizi artira insaAllah
Günaydın, kolay gelsin

Haftalarimiz birbirine yakın, Allah kolaylık versin sana da, bana da

Herkese Günaydın
Baslayan yeni hafta hepimize hayirlar getirsin, günümüz mutlu, huzurlu geçsin inşaallah

Sabah kalkinca ilk iş yatağı topladım, kahvaltımı hazırlıyorum. Sonra inşallah işlere baslayacagim. Cuma'ya kadar gün gün odaları bölerek gitme planım var bakalım.
Bu arada benim kızım olacakmış , Perşembe günü artık kesinleşti. Tabi biz kısa süreli şok yasadik çünkü önceden erkek demişti doktor

Günaydın canım, kolay gelsin
Kilo durumun nasıl?
17. haftaya kadar bulantı ve kusmalar oldu, hamile kalmadan önceki kilomun da altına indim. Sonra geçince yavaş yavaş almaya başladım :) şu ana kadar toplam 5 kilo aldım. Sadece karnım var yani elbise falan giyince çok komik duruyor Ama sıcak da çok etkiliyor beni bazen yerimden kalkamıyorum. Sizi takip etmek çok güzel siz yaparken ben de yapmış kadar oluyorum işleri
Haftalarimiz birbirine yakın, Allah kolaylık versin sana da, bana da
Amiiiin çok teşekkür ederim
Ne güzel sonbahar bebeği olacak bizimkiler

Evet inşaallah

Günaydın kizlar güzel bir hafta olsun
Dün süpürgemi temizledim,çamaşırım var katlancak ve diger isler pazar market isi gene bir buzdolap silme gibi
Günaydın canım kolay gelsin
Misafirlerimiz gitti ve ben sahalara geri döndüm
Gözün aydın mı desem
Günaydın bende enerjim gelirse bayram temizliğine başlıyorum dün camları sildim bugünde inşallah perde hali fırçalama yapabilirim :)
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım
Sağlıkla doğsun kızın
Günaydın
Tamamdır inşallah
Günaydın canım
Çok az almışsın maşallah, sağlıkla tamamlarsın inşaallah
Bir çılgınlık yapıp Makyaj kursuna başladım.
Aaa hadi hayırlı olsun

Ne güzel kızla birlikte boyarsınız her yeri
Hee gıı koltuk duvar ne varsa porselen makyaj yaparız
Saol negom

İnşallah canım çok sağol

İş çok ben oturdum çay içiyorum
Gerçi temizlik namına dip köşelik durum yok.
Üç cam kaldı silinecek, kapılar tamam.
Sarma sarıcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…