Gunaydin negocum dun aksam evime geldim ve butun evi dokup, cam kapi yapilacak yunlerimi yaptim yerlesek yarisinida yaptirmaya yollamisdim henuz onlar gelmedi tabi isler gucler Allah yardim ede gücümüzü kuvvetimizi artira insaAllah27 temmuz ödevi
Elektrik süpürgesi temizlemek
Kombi varsa silmek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
Mehfam
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
Günaydın canımgünaydın kızlar:):)
Nego çamaşır katlama odevini alıyorum:) ama çamaşırlar inşallah kurur ben gidene kadar
Günaydın
Eline sağlık-yatak odası yeri ve camını silmek / -----------
-mutfak dolaplarını dıştan silmek. / Fırın ocak davlumbaz temizliği. Mutfak üst dolapların dışı silindi. ocak davlumbaz silindi. Alt dolaplar ve fırın beni bekliyor.
-salon süpürüp silmek. Camını silmek / süpürüldü+silindi. camlar beni bekliyor.
-banyoda klozet ve duşakabin ovmak. / ------------
-küçük wc yıkamak. / -----------
-cam balkon camlarını silmek. / -----------
-perdeleri yıkamak. / ------------
-yatak odası kapalı balkon pimapenlerini silmek. (Muhtemelen bunu yapamıycam) / -----------
-Çamaşır falan katlayıp yerleştirdim.
-Kızımın beşiğini sattık. Yatağında lekesi vardı. çamaşır sulu suyla sildim. Çıktı leke.
-1 kilim daha yıkadım, serdim.
Günaydın, kolay gelsinGunaydin negocum dun aksam evime geldim ve butun evi dokup, cam kapi yapilacak yunlerimi yaptim yerlesek yarisinida yaptirmaya yollamisdim henuz onlar gelmedi tabi isler gucler Allah yardim ede gücümüzü kuvvetimizi artira insaAllah
Günaydın bebeemGünaydın canım
Hiç uyumamak
Bol keyifler
Günaydın canım
Misafirlerimiz gitti ve ben sahalara geri döndüm27 temmuz ödevi
Kombi varsa silmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
Mehfam
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
Haftalarimiz birbirine yakın, Allah kolaylık versin sana da, bana daHafta sonları gelemeyen benden günaydın
Negom çamaşır katlamayı alıyorum birazdan asıcam onlar hemen kurur zaten katlar kaldırırım. Günden güne ağırlaşır oldum sanki yerimden kalkmak zor gelmeye başladı korkuyorum
Günaydın27 temmuz ödevi
Kombi varsa silmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
blondemary
E Elif_Eylul
@mn5822
Mehfam
@Birtekefem
cyd86
@mirjam
Lili 38
@Mervesat
@meva888
@KARACAY
@Diana Bishop
17. haftaya kadar bulantı ve kusmalar oldu, hamile kalmadan önceki kilomun da altına indim. Sonra geçince yavaş yavaş almaya başladım :) şu ana kadar toplam 5 kilo aldım. Sadece karnım var yani elbise falan giyince çok komik duruyorGünaydın canım, kolay gelsin
Kilo durumun nasıl?
Amiiiin çok teşekkür ederimHaftalarimiz birbirine yakın, Allah kolaylık versin sana da, bana da
Evet inşaallah17. haftaya kadar bulantı ve kusmalar oldu, hamile kalmadan önceki kilomun da altına indim. Sonra geçince yavaş yavaş almaya başladım :) şu ana kadar toplam 5 kilo aldım. Sadece karnım var yani elbise falan giyince çok komik duruyorAma sıcak da çok etkiliyor beni bazen yerimden kalkamıyorum. Sizi takip etmek çok güzel siz yaparken ben de yapmış kadar oluyorum işleri
Amiiiin çok teşekkür ederim ❤
Ne güzel sonbahar bebeği olacak bizimkiler
Bir çılgınlık yapıp Makyaj kursuna başladım.
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın kizlar güzel bir hafta olsun
Dün süpürgemi temizledim,çamaşırım var katlancak ve diger isler pazar market isi gene bir buzdolap silme gibi
Gözün aydın mı desemMisafirlerimiz gitti ve ben sahalara geri döndüm
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın bende enerjim gelirse bayram temizliğine başlıyorum dün camları sildim bugünde inşallah perde hali fırçalama yapabilirim :)
Günaydın canımHerkese Günaydın
Baslayan yeni hafta hepimize hayirlar getirsin, günümüz mutlu, huzurlu geçsin inşaallah
Sabah kalkinca ilk iş yatağı topladım, kahvaltımı hazırlıyorum. Sonra inşallah işlere baslayacagim. Cuma'ya kadar gün gün odaları bölerek gitme planım var bakalım.
Bu arada benim kızım olacakmış , Perşembe günü artık kesinleşti. Tabi biz kısa süreli şok yasadik çünkü önceden erkek demişti doktor
Günaydın canımGünaydın
Tamamdır inşallah
Çok az almışsın maşallah, sağlıkla tamamlarsın inşaallah17. haftaya kadar bulantı ve kusmalar oldu, hamile kalmadan önceki kilomun da altına indim. Sonra geçince yavaş yavaş almaya başladım :) şu ana kadar toplam 5 kilo aldım. Sadece karnım var yani elbise falan giyince çok komik duruyorAma sıcak da çok etkiliyor beni bazen yerimden kalkamıyorum. Sizi takip etmek çok güzel siz yaparken ben de yapmış kadar oluyorum işleri
Amiiiin çok teşekkür ederim ❤
Ne güzel sonbahar bebeği olacak bizimkiler
Aaa hadi hayırlı olsunBir çılgınlık yapıp Makyaj kursuna başladım.
Hee gıı koltuk duvar ne varsa porselen makyaj yaparızNe güzel kızla birlikte boyarsınız her yeri
Saol negomGünaydın canım kolay gelsin
Gözün aydın mı desem
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım
Sağlıkla doğsun kızın
Günaydın canım
Çok az almışsın maşallah, sağlıkla tamamlarsın inşaallah
Aaa hadi hayırlı olsun
İnşallah canım çok sağolGünaydın canım kolay gelsin
Gözün aydın mı desem
Günaydın canım kolay gelsin
Günaydın canım
Sağlıkla doğsun kızın
Günaydın canım
Çok az almışsın maşallah, sağlıkla tamamlarsın inşaallah
Aaa hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?