Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efenim bugun karsiniza tembel oldugunu belli etmemeye calisan gelin olarak ciktim.
Kahvalti fasli bol tuvalet arasi
Yine bu sefer esimle kahvalti fasli
Bebelere uyku molasi
Netten alisveris keyfi
Ogle yemegi
Kislik domates biber salatalik kabaklar buzluga hazirlandi yerlesti
Etler kavruldu yerlesti buzluga
Sebzelik cikarildi temizlendi pazardan alinanlar yerlestirildi
Butun ev supuruldu her sey kaldirildi
Camasir yikandi asildi oncekiler toplandi yerlestirildi
Aksam yemegi
Bebeleri uyutup dizi keyfi olacakken olmayan bir kapanis

Merhaba silva mop almak istiyorum evim 9. katta ve camlar büyük dış camları silmek çok zor oluyor. Silva mopa silva cam bezi takıp silsem işlevsel olur mu? Bu şekilde kullanan var mı?
Canim ben cok memnunum.. Muhakkak al derim..Sopasini istedgn boyutta ayarliyosun ve, bezlericok kaliteli..

Ben normalde almayacaktim, fiyatindan dolayi.. Birini kiramadigim icin aldim, ve denedikten sonra beklentilerjmin ustunde ckkti.. Çok pratikkk ve kurulamaya dahi gerek yok.
Sağ olun bende üye oldun şimdi internetten kendim alacağım. Daha indirimli oldu katalog fiyatına göre.

Eline sağlık
Sadece camasirim kaldi katlancak islerim bitti kahve iciyorum,bulasik makinası bitsin bosalticam yemek yapicam kismetse
Eline sağlık
kızımın beşiğini sattık
Hayırlı olsun

27 Temmuz
*
Tüm ev süpürüldü, toz alındı
*2 makina çamaşır yıkandı, katlandı
*Elektrik süpürgesi temizlendi
*Akşam yemeği yapıldı

Bu günlük bu kadar

Bugün sadece yemek yaptım sırtım ağırıyor
Geçmiş olsun canım
Merhaba kızlar ☺
Nego canım ben hala köydeyim
Tamam canım
27 Temmuz
*
Tüm ev süpürüldü, toz alındı
*2 makina çamaşır yıkandı, katlandı
*Elektrik süpürgesi temizlendi
*Akşam yemeği yapıldı

Bu günlük bu kadar
Eline sağlık
Merhaba
2 odamı temizledim. Cam kapı dolap vs.
Mutfağımı temizledim. Perdeler yıkandı taktım.
Yarın da kalanına devam etcem inşallah.
Nego
Eline sağlık

Gunaydin negocum dun aksam evime geldim ve butun evi dokup, cam kapi yapilacak yunlerimi yaptim yerlesek yarisinida yaptirmaya yollamisdim henuz onlar gelmedi tabi isler gucler Allah yardim ede gücümüzü kuvvetimizi artira insaAllah
Aaa canım yünler deyince tanıdık geldi bi baktım bizim lili hoş geldin buraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…