- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Çok geçmiş olsun canım. Keşke doğramasaydın.Kronik kas zedelenmem vardı da hiç böyle zorlamıyodu etten sonra oldu aynen
Amin, Allah razı olsunBen de senin bebeğini öperim cennet kokusuyla gelsin sağlıkla inşallah
Bizimki yaz bebeği seninki kış bebeği o açıdan farklı olabilir ihtiyaçlar ama ben şahsen 0-3 ay bebeklerine tulumları çok yakıştırıyorum. Herkes çabuk küçüldüğü için kullanışsız bulsa da tek parça giydir bebek hazır hoşuma gidiyor. Çabuk küçüldükleri bi gerçek ona yapacak bir şey yok bebeklerin büyümesine şükreder geçeriz
Kısa kollu atletlerden alma derim kullanışlı olmuyor. Normal kalın askılı atletler kızın da olsa oğlun da olsa kullanışlı, tabi alttan çıtçıtlı olacak. Çok çorap alma derim kirlenmeyen bişey 3-4 tane yetiyor
Geçmiş olsun, insallah önemli birşey değildir.Ben bişey yapamicamsağ elimi hiç kullanamaz oldum yarın doktora gidicem
Zamanla düzen oturuyorHanımlar maşallah bu ne enerji ya ben evden işe işten eve gidiyorum henüz evli değilim inşallah 2 ay sonra bende bu enerjileri bulurum kendimde, hem çalışmak hem ev işi gözümü korkutuyo
İnşaallah öyle olur kollarımda pek güç yoktur hamur yoğururken hemen yorulurum mesela ,yapa yapa alışırım heraldeGeçmiş olsun, insallah önemli birşey değildir.
Zamanla düzen oturuyorben öğretmenim, malum.sebepten dolayı Mart'tan beri çalışmıyorum ama çalışırken sanki daha düzenli oluyorum. Hamileliğin başlarında da iş yapamadım, son 1 aydır ev düzenini yenidrn oturttum çok şükür. Hem çalışıp hem ev kadını olmak kolay değil ama sen de kendi saatlerine göre bir düzenleme yaparsan, eşin de yardimci olursa güzel oluyor
Allah sağlık, huzur versin gerisi halloluyor hiç merak etme canımİnşaallah öyle olur kollarımda pek güç yoktur hamur yoğururken hemen yorulurum mesela ,yapa yapa alışırım heralde, evet düzen oturtmak şart nişanlım vardiyalı sistemde çalıştığı için onun olmadığı akşamlarda haftalık çamaşır ütü işlerini hallederim diyorum ama bakalım şimdi işten dönünce halim kalmıyor o zamana enerjim olur mu ,sanırım biraz da yavaş iş yapıyorum hızlı olunca mutlaka bi sakarlık yaparım da o yüzden
Şimdi her işi kendim yapıyorum deseneAllah sağlık, huzur versin gerisi halloluyor hiç merak etme canımevinin düzenine alışınca pratiklesirsin.
Aah ah bekarken hafta sonlari iki toz alır hemen gezmeye kaçardımannem hep derdi sana bir cam sildiremeden evlendin
Kız sen bi git en acilinden doktoraBen de bilmiyorum ki 4-5 gündür sağ kolum ağrıyo işaret parmağım uyuşuyodu bugün iyice kötü vileda tutayım dedim elimden düştü. Deterjan koyuyodum yeğen tutmasaydı onu da saçıyodum her yere tutmuyo elim hiç
A.sGeçmiş olsun neyi varSelamm
Nasılsınız? Bayramın 2.günü annem rahatsızlandı. Yanındayım o günden beri.
Dua edin inşallah
Allah şifa versin tez zamandaSelamm
Dua edin inşallah
Amin inşallah, teşekkür ederimAllah şifa versin tez zamanda
Amin inşallah. Kas ağrıları vardı şiddetli bugün Biraz daha iyi şükürA.sGeçmiş olsun neyi var
Nerelerdesin sen, aktif olmazsan bende seni silicem yakın daSildim öğretmenim
Bunlar dişimin kovuğuna yetmezBunları otururken mi yaptın
Orta da su bırakmayacaksın, benim çocuklar da öyleydi ayy, ulaşacakları yerde su bırakmadım uzun zamanÖdevı yaptım bende :)
Ufaklık sürekli halıya su döküyor nasıl bıraktırcam bu huyunuodaları süpürüp sildim
Lavabo banyo wc heryerini çamaşır suyuyla ovdum Çöp kovalarını dezenfekte ettim
Bütün gün düzenli tutmaya çalıştım ama nafile tabi
Yemek yaptim mutfak temiz toplu, bide sarı renkteki tüm kıyafetleri yıkayıp astım topladım :)
Eline sağlıkBugün valizlerle uğraştım. Çantaları açtım boşalttım yerleştirdim. İki makine çamaşır yıkandı asıldı yerleştirildi. Yemek çorba yapıldı. Kemik suyu kaynatıldı dondurucuya kondu. Yoruldum hemen.
Ödevi yapamadım
Bebeğimin giysilerini ayıkladım 2.5 aylık ama bir torba giysi küçüldü onları kaldırdım. Büyük giysi valizini elden geçirdim bu ara giyebileceklerini çıkardım. Her şeyini konmari usulü katladım yerleştik bakalım kaç gün dayanır
Eline sağlıkKahvaltı yapıldı toplandı bulasiklari makineye dizildi çalıştırıldı,tezgah ve ocak fırın silindi,dolaplar silindi..
Koltuk örtüleri,paspaslar,nevresimler yıkandı,
Odalar toz alındı ,supurdum yarin silicem yerleri temizdir...
Yatak odasi toz alindi,yerler süpürüldü,3makina camasir katlandı yerleştirildi,banyo yıkandı,aksam misafir geldi ağırlandı sil bastan temizlendi gene
Herkese hayirli geceler
Eline sağlıkHerkese GünaydınGününü hauirli ve bereketli olsun inşaallah
Bugün erkenciyim, doktor kontrolüm var. Gitmeden evdeki işleri toparlayip çıkayım dedim. Dünkü yaptıklarımı yazmamıştım, onları da yazayım. Gerçi pek birşey yapamadım çünkü yine sular kesildi ve akşam 6'ya kadar gelmedibayramdan önce de 2 gün kesilmişti niye böyle oluyor anlamadım.
5 Ağustos Çarşamba
* Kahvaltı bulaşığı kaldırıldı, Ocak, tezgah silindi
*1 makine çamaşır yikandi,
*Mutfak dolaplarının üstteki kısımları silindi (su kesilince altlar kaldı)
*Salon, mutfak supuruldu.
*Akşam yemeği hazırlandı
*Kuruyan çamaşırlar katlandi, yerleşti.
Vücudum alışkın harekete ondan galiba, hareketsiz durunca yorgun düşüyorum benMaşAllah arkadaşım sen ne yiyip içiyorsun bu enerji nerden geliyor böyleben iki iş yapıyorum hemen pestilim çıkıyor imrendim ya bende böyle enerjik olmak istiyorum, ben ölmüşümde ağlayanım yok
Canım çok geçmiş olsunBen bişey yapamicamsağ elimi hiç kullanamaz oldum yarın doktora gidicem
Çalışan hanımlar düzen konusunda daha rahat olduklarını söylüyorlar genel de. Yaşayıp göreceksiniz siz de inşaallahHanımlar maşallah bu ne enerji ya ben evden işe işten eve gidiyorum henüz evli değilim inşallah 2 ay sonra bende bu enerjileri bulurum kendimde, hem çalışmak hem ev işi gözümü korkutuyo
Sen de gezOhhh sen gez bizi çalıştır
Eline sağlıkSildim, toz aldım, balkonları yıkadım..
Maşaallah bebeğineDoktordan geldim, Allah'a şükürler olsun bebegim iyiymiş
Bu saate kadar yaptıklarım;
*Kahvaltı bulaşığı toplandı,Ocak, tezgah vs silindi.
*Yatak toplandi
*Sabah makinaya çamaşır atıp çıktım, gelince kurutmaya attım.
*Lavabolar yıkandı.
*Pazar alisverisi yapıldı
*Fırında kırmızı biber közlendi, temizleyip hazırladım.
*Ara öğünümü yaptirdim şimdi öğle yemeği yiyip kalan islere devam edicem inşaallah
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinSelamm
Dua edin inşallah
Sağlıkla büyüsün minikNego evet canım çok şükür aldım kucağıma miniği.. Şimdi de evimdeyim düzenli bir ev için sana,ödevlerine ve topikteki titiz hatunlara ihtiyacım var
Ortadan kaybolmak yok amaNego reyiz gözlerin dolacak ama artık bende düzenli bir hatun oldum....
(Göz yaşlarım pıt pıt...)
Saat 12 olmadan yemek temizlik çamaşır katlama,asma,bulaşık ütü bebeler cart curt vart vurt vs hepsi hazır oluyor ...
Bu okulun mevzun bir üyesiyim artık
Beni de etiketle odevlereeee
Ödevle beni negomm
Domateslar fırlat böğrüme böğrüme...
Artık hazırım
Eline sağlık6 ağustos perşembe:
Tüm odalar ayrı ayrı toparlandı
Mutfak tezgahı düzenlendi, silindi
Mutfak masası ciflendi, silindi
Mutfak dolapları dışı silindi, buzdolabı ve bulaşık makinesi dışı da silindi
Ev süpürüldü, toz alındı
Ev silindi
Balkon da süpürülüp silindi
Çiçekler sulandı
Tuvalet banyo temizlendi
Evdeki tüm aynalar silindi
Fasulye ayıklandı, zeytinyağlı pişiriliyor şu an
Yanında sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt olacak yemekte ❤
Eline sağlıkBugün sadece 4 metrekarelik bir halı ve 1,5 metre uzunluğunda 3 yolluk yıkadım. Markete falan da gittim o yüzden yetişmedi tüm halılar. Deterjan yetmedi yarın ya da cumartesi günü devam ederim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?