Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok moralim bozuldu ya :/ dün yıkadığım halıların ucu sarı su olmuş o kadar duruladım hemde. Biri yan as demişti öyle astım bir halıyı o da sarı leke olmuş :/ tekrar mı yıkasam
Canım maalesef tam durulanmayınca oluyor, mecburen bir daha yıka ya da sadece o sarı kısmı yıka akıt.
O yüzden ben artık kendim yıkamıyorum o eski gücüm yok. Eşim yıkadı bir ara dediğin gibi sarı sarı kalmıştı uçları

Öfff hiç sorma nego ya. Yıkamaya verecektim ablam korkuttu ya adamlar korona varsa paketlerden size geçer dedi mecbur yıkadım :/ bir halının öyle yapmasını bekliyordum zaten beyaz sabunla silmiştim arınmadı o halı ama diğerleri sinirlerimi bozdu :/ dediğin gibi ya su tutucam ya tekrar yıkıcam.

p a t u l i Bonus ne güldünüz ula, 5 den sonra saç kesimi varsa saç uzasın ya da gürleşsin diyedir, kaşımı alıyım da orman mı olsun
Aa ben espirisine sorduğunu zannetmiştim. Minik bir yerden keseyim de gürleşsin o zaman olur mu ki acaba. Kuaföre gitmem lazım benimde aslında sıkıldım çılgınca boyaTmak istiyorum

Ya canım korona yüzünden bende ilk zamanlar tedirgindim ama şöyle yap, gelince balkona koy üç dört saat dursun orda, sonra paketi aç birde öyle dursun.
Ben kargoyla gelenlere de öyle yapıyorum. Eldivenle tut bu arada onu da at çöpe, tabi sonra ellerini yıkarsın.
Herkes veriyor yıkamaya, bende henüz veremedim, verince öyle yapıcam

Aa ben espirisine sorduğunu zannetmiştim. Minik bir yerden keseyim de gürleşsin o zaman olur mu ki acaba. Kuaföre gitmem lazım benimde aslında sıkıldım çılgınca boyaTmak istiyorum
Bu işin piri malipina o verir bilgi canım, ay takvimini takip ediyor o, kozmik bakım sayfasından sende bakabilirsin

Yıkamaya koyuldum artık negom :/

Kolay gelsin canım ben de kaç gündür reçel konserve barbunya falan kışlıklarla uğraşıyorum. Ödevi yapamadım dün ev aldı başını gidiyor

Kaş çıkmasın diyeyse epilasyon gününde yap kuzum.bir iki güne epilasyon günü olması lazım du bakim takvime.ben de çıkmasın diye o günlerde alıyom
Tamam canım sağol
Kolay gelsin canım ben de kaç gündür reçel konserve barbunya falan kışlıklarla uğraşıyorum. Ödevi yapamadım dün ev aldı başını gidiyor
Kolay gelsin canım zor işler, yerken keyifli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…