Düzenli Evimiz & Hayatımız

İki yaş sendromu mu acaba, Allah kolaylaştırsın işlerini.

Kan değerlerin de sorun olabilir. Ben demir ve d vitamini sipariş verdirdim

Çamaşır hiç bitmiyor

Eline sağlık

Eline sağlık
Acıkıyor yemiyor, uykusu geliyor uyumuyor. Anlamadım.

Bugün halı yıkadım. Tam serecektim balkona Yıldırım çakmaya başladı. Şimdi serip ıslanıp mı koksa yoksa böyle bekleyip mi koksa diye düşünüyorum.
Sizden de fikir bekliyorum. Yağmur kokutsa bu halıları yumuşatıcılı su yapıp fısfısla sıksam üstüne alır mı?
Annem dedi ki öyle bekleyince daha çok kokar bi şekilde as onları :/

Serde az koksun

pawlover Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun bu arada yorum da gördüm elinizle ilgili galiba ne oldu ki
Karpal tünel sendromuymuş meslek hastalığı dedi teşekkür ederiim
Bence de beklerse kokar bide sararabilir kötü olmuş ya

Belki de kokmaz diyor annem. Şansına kalmış musluk
İnş kokmaz tellikim
Karpal tünel sendromuymuş meslek hastalığı dedi teşekkür ederiim ☺

Bence de beklerse kokar bide sararabilir kötü olmuş ya
Hemde ne kötü oldu. Sararan halıları bir daha yıkamıştım kolum kanadım kalkmıyor. Daha da yıkanacak halılar var :/

Geçmiş olsun pawım içeriği neymiş ki. Duydum ama bilmiyorum Allahım şifa versin inşallah
Amiin inşallah bileklekteki sinirler kaslara mı baskı yapıyomuş neymiş sinir sıkışması gibi bişi ama emg çekilecek derecesine bakılacak dedi başlangıçsa kolaymış tedavi inşallah bakalım randevu bekliyom

İnşallah canım. Kremle geçiverir inşallah olmamış gibi olursun. Ama artık hep dikkat etcen pawım geçsede.

tum supurgelikler silindi. firin bastan sona temizlendi. firinin camini cikartmayi ogrendim bu arada sayenizde. icimde kalan bir yerdi. simdi degil. miss oldu. ama ben benden gittim sanirim. evin tum kotu yerleri gozume batiyor su an. Nego bir de 5 maddemi yapiyoruz.? ben calistigim icin ve tum gun ayakta calistigim icin 4 yada 3 madde yapsam olurmu

Çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm

Eline sağlık
Maddeler sana kalmış zorunlu değil
Eline sağlık benim bütün kaslarım ağrıyor spordan, fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…