Daha önce görseydim gelirdim ya bitti işlerEkstra mok götürüyor. Nolur gi yardım edin. Biri gelsin. Hiç kendim kendime yapamam asla
Benimki aynen duruyor. Bir kurtarıcı süper women bekliyom. Acaba şanslı kimDaha önce görseydim gelirdim ya bitti işlerbir tek tv ünitesinin üstü demonte olacak :/
Bebe doğdu hastane işimiz bitmiyor neyse geldik eve 3 gün dışarıdan yedik çünkü benim vücut iflas etti.
Geçmiş olsunBugün çok yoruldum hem evdeki islerimi bitirdim hemde disarda kizimla koşturdum sonra eve gelince ayagimi koltuk kenarina patlattim ve 5parmagim 6parmak oldu şisti ve morardi zor yürüyorum inşallah gecer yoksa kırılmasından supeleniyorum
Sağol canimyaaaGeçmiş olsun
Buz iyi gelir sanki. Koymadiysan geçmiş olsunBugün çok yoruldum hem evdeki islerimi bitirdim hemde disarda kizimla koşturdum sonra eve gelince ayagimi koltuk kenarina patlattim ve 5parmagim 6parmak oldu şisti ve morardi zor yürüyorum inşallah gecer yoksa kırılmasından supeleniyorum
Sağol canim koydumBuz iyi gelir sanki. Koymadiysan geçmiş olsun
Hadi kız kalk ben sol elle napabilirsem eşlik edem haydiHala bekliyorum
Sen hastasın bırak düzelince yaparız. Bı hafta on gün beklerim bişey olmazHadi kız kalk ben sol elle napabilirsem eşlik edem haydi
Çok bişi yapmicam toz neyi alırım çiçek sularım filan hadi hadi kalk işleyip ışıldayalımSen hastasın bırak düzelince yaparız. Bı hafta on gün beklerim bişey olmaz
Midem kötü. Bir foto gördüm.kalkamiyimÇok bişi yapmicam toz neyi alırım çiçek sularım filan hadi hadi kalk işleyip ışıldayalım
Tutarım tabisi oda başı yarım saat iyi mi ?Hadi gidek bende iş çok bana saat tutan mi
Aslansın sen kaplansın senin elinden ne uçan kurtulur ne kaçanpawlover gittin mi gi. Beni de zornan kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?