Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydınlar :) D diladuru maşallah asıl senin bizi motive etmen lazım 5te kalkmayı okuyunca bana yetti zaten :) hem iş hem ev maşallah cidden kolay gelsin.
Negoo ben çiçekleri seçiyorum 2 tane varlar zaten sular silerim yapraklarını. Süs eşyaları zaten silinecek derin temizliğe girişicem şimdi 3 saat ayırdım kendime.

Dünkü nevresim ödevini bugün yaptım.
Sabah kızım öyle bir yapmıştı ki altına çarşaf pike, halı, yerler kıyafetler, hepsi batmıştı. Uyandigimdan beri temizlemeye çalışıyorum. Halıları yıkamam lazım.

Başka ödev vereyim istersen mutfak tezgahını cillop gibi yapmak mesela
Hoş geldin aramıza :) maşaallah gayet verimli kullanıyorsun gününü, bende erken kalkar erkenden bitiririm işlerimi
Kolay gelsin canım
Tüh canım kötü olmuş

2 saatte bitirmiş oldum işlerimi ama hiç durmadım dinlenmek için.
Yataklar havalandı,toplandı✔
Kahvaltı yapıldı ve mutfak toplandı✔
Koltuklar süpürüldü,yastıkları havalandı✔
Evler dip köşe süpürüldü,silindi✔
Tozlar alındı✔
Balkon temizlendi✔
Ödevler yapıldı✔
Çocuğu uyutunca banyo wc temizlenecek ve duş alacağım. Yemek derdim yok.

Eline sağlık

Selam kızlar
Bugün yapacaklarımı yazayım da motive olayım dedim yoksa kalkacağım yok
Bulaşık Makinesi boşaltılıp,kirliler yerleştirilecek
Yemek yapılacak
Çamaşır katlanıp yerleştirilecek
Ödevimiz olan süs eşyası tozları alınacak.
Eşim ve çocuklar evde yok bu yüzden banyom tertemiz duruyor bu yüzden temizlemicem bugün.
Saygılar Nego

Kolay gelsin
Çok hastayım ben
Aa geçmiş olsun

Annemin evini gitmeden once temizleyeyim dedim. Bu saate kadar surekli is yaptim.
Ayakkabiligini yikadim
Tum evin kilimlerini kaldirdim supurup silip temizlerini serdim
Tuvaleti banyoyu yikadim
Tum evin tozunu aldim
Kiyafet dolabini sildim
Kitapligi duzenledim
Bulasik makinasini doldurup calistirdim
Temizleri yerlestirdim
Balkonu yikadim
Aklima gelenler bunlar

Geçen sene böyle değildi ama kolik bir bebek ve mecburiyet beni bunhale getirdi uyuma yeteneğimi kaybettim

Eline sağlık canım
Bugün yine sessiz takım hadi benim işim var siz napıyorsunuz hanımlar ?
Hafta sonu sessiz oluyor genel de
Sağol canım baya ağır geçiyor.
mutfak tezgahının rengini unuttum valla sürüne sürüne toplamaya çalışacağım
Grip mi oldun

Canım şimdi okudum yarın yapayım inş. Ben de spora başladım bugün senin diğer sayfana gideyim bakayım kızlar napıyor?

Nego Canım leslie sende işe yarıyormu? Sıkılaşmak ve ufakta olsa bir göbek kaldı oğlandan hatıra başlamak istiyorum ama o walk ablanın kalçası çok büyük öyle olmak istemiyorum ben sanki kasmı yapıyor basenleri baya kalın. Yapan biride yok sana sorayım nede olsa hocamızsın birde platese başladım 5 gün sonra toz oldum ağır geldi

Akşam üzeri pikniğe gittik geldim bulaşıkları attım makineyi çalıştırdım. Renklileri attım uyumadam asarım. Siyahlar çıktı yine hiç sepetin dibi gelmiyor maşallah :) 3 tane çocuğu yıkadım baya yoruldum.. uyurlarsa film keyfi yapacağım ama hala ayaktalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…