Düzenli Evimiz & Hayatımız

eve geldigimde bizimkiler yemek yemislerdi
masayi topladim. bulasik makinesindekileri yerlestirdim. masadakileri ve mutfaktaki bulasiklari makineye dizdim. elde yikanacaklari yikadim. tezgahı cifledim sildim. ocagi iyice sildim .mutfak salon antre ve wc yi supurdum. wc ve lavaboyu temizledim. balkonu yikadim ve camlarini sildim. nevresimleri cikardim. babyler karar verirse hangilerini istiyorlar serecegim o arada bi bardak cay aldim terasa kactimmmm ☺. ilk maratonum ama yalniz yalniz yaptim sanirim. olsun em azindan Nego nun dedigi saat tutma olayini hallettim ama yorulmusum
oturunca anladim. bizimkiler park diyorlar. belki cikaririm. görüşmek uzere

Allah kolaylık versin canım. Nerede yaşıyorsun sen merak ettim

Çok isterim, bu ara bende onlara takık durumdayım
Şartlarınız nedir
Şartlarımız öyle zor değil. Negomuz ödev veriyor onları yapıyoruz bir de günlük işlerimizi.
Bir de maraton var katılmak zorunlu değil tabi ki. Buradan arkadaşlarla aynı anda iş yapmaya başlıyoruz 1 yada 1,5 saat sonra gelip neler yaptığımızı yazıyoruz. Nego daha detaylı anlatır.

Yaa canım özür dilerm seni gazladım ben daldım duaydı bavuldu derken
olsun bir dahakine. sayende 1 makine camasir attim yemegin yanina pilav yaptim. bol domates dilimledim. marul salatasi yaptim. masayi hazirladim. 8. 35 de cogu sey hazirdi. o arada esimde nevresimleri halletti. odev tamam ama puanin yarisi esime. iyi oldu burada olmam gercekten
ozledigim ve imrendigim duzeni yakalicam sanirim sayenizde....

Ödevler zor değilse neden olmasın

İyi bari bi işe yaramışım bilemeden eline sağlıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…