- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Allah kolaylık versin canım. Nerede yaşıyorsun sen merak ettimCanımNego m şimdi bizim tarla islerimiz var incir toplamaya baslicaz 1ay gelemem beni affetsen biraz olurmu cunku sabah 6da gidip öğlen geliyoruz telefona bile bakamam saniyorum sonra incirleri ihracata veriyosun çıkmaları pazarcilara falan ikindi oluyo anlicagin anca ev isini boslucagim ustenuste temizlik yapicam
Merhaba aramıza katılmak ister misin? Çamaşır suyu ile kafa bulup cif ile aşk yaşıyoruzKonu çooook ilgimi çekti. Merhaba kızlar
Bursa da yasiyorum.canim sagol simdi basliyor incir eylul sonuna kadar suruyoAllah kolaylık versin canım. Nerede yaşıyorsun sen merak ettim
Aaaaa Bursa da çok sevdiğim bir arkadaşım var hangi köyünden ya da neresindensinBursa da yasiyorum.canim sagol simdi basliyor incir eylul sonuna kadar suruyo
Gündoğdu köyunde oturuyorum canim beklerimAaaaa Bursa da çok sevdiğim bir arkadaşım var hangi köyünden ya da neresindensin
İnş canım yolum düşerse tıklarım kapıyıGündoğdu köyunde oturuyorum canim beklerim
Tabikiii incir yemege beklerimİnş canım yolum düşerse tıklarım kapıyı
Yaa canım özür dilerm seni gazladım ben daldım duaydı bavuldu derken@pawlover başlıyormuyuz ? Ben başladım. 20.30 da bulusalim
Çok isterim, bu ara bende onlara takık durumdayımMerhaba aramıza katılmak ister misin? Çamaşır suyu ile kafa bulup cif ile aşk yaşıyoruz
Şartlarımız öyle zor değil. Negomuz ödev veriyor onları yapıyoruz bir de günlük işlerimizi.Çok isterim, bu ara bende onlara takık durumdayım
Şartlarınız nedir
olsun bir dahakine. sayende 1 makine camasir attim yemegin yanina pilav yaptim. bol domates dilimledim. marul salatasi yaptim. masayi hazirladim. 8. 35 de cogu sey hazirdi. o arada esimde nevresimleri halletti. odev tamam ama puanin yarisi esime. iyi oldu burada olmam gercektenYaa canım özür dilerm seni gazladım ben daldım duaydı bavuldu derken
Ödevler zor değilse neden olmasınŞartlarımız öyle zor değil. Negomuz ödev veriyor onları yapıyoruz bir de günlük işlerimizi.
Bir de maraton var katılmak zorunlu değil tabi ki. Buradan arkadaşlarla aynı anda iş yapmaya başlıyoruz 1 yada 1,5 saat sonra gelip neler yaptığımızı yazıyoruz.Nego daha detaylı anlatır.
İyi bari bi işe yaramışım bilemedenolsun bir dahakine. sayende 1 makine camasir attim yemegin yanina pilav yaptim. bol domates dilimledim. marul salatasi yaptim. masayi hazirladim. 8. 35 de cogu sey hazirdi. o arada esimde nevresimleri halletti. odev tamam ama yarisi esime. iyi oldu burada olmam ya
ozledeigim ve imrendigim duzeni yakalicam sanirim.
Zor değil ya hatta tam ihtiyacın olan ama ertelediğim yerlerden geliyor ödevlerÖdevler zor değilse neden olmasın
Nego benim evde kendimde dagildim desteğe ihtiyacım var Nerden basliycam. P. Tesi günü basliyim diyorum. Orta büyüklükte bir temizlik mi yapayım napayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?