Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anka ben gece gündüz aynı anda kesmedim travma gibi oluyo çocukta önce gündüz kestim bi süre gece emzirdim o doluluğuda hafifletmiş oluyoduk sonra kestim geceyi
Ben de öyle yapıyordum sadece gece emziriyordum sonra hasta oldu kıyamadım gündüzleri de vermeye başladım ama o suyunu çıkardı sürekli emiyor gece uyku yok gündüz 4 çocuk bi totom yer görmüyor. Zaten hamileyken büyüğü de emzirdim. 4 yıldır bebek emziriyorum yetti gari

Yok zamanı zaten 23.ayda başladım bende tam 2 olduğında bitmişti yani 2 yi geçmek istemedim

Bonus prizler de davlumbaz da temiz.
ben emzirmeyi bırakıyorum. İnanılmaz süt birikti. Çok ağrıyor acıyor Fikri olan var mı ne yapabilirim
Tamda meme emcem diye oğlum zırlarken okudum bunu. Bana doktor dostinex verdi birikmesi iyi değil dedi ama ben daha başlayamadım. Oğlan oldu 25 aylık hala cesaret edemiyorum çok ağlıyor yok diyince. Eczaneye danış istersen. Sıkıca sarmakta iyi geliyormuş dolmasını engellemek için.

Bonus oğlana sildirsem olurmu prizleri nefret ettiğim işlerden birisidir kendisi
1 saat 15 dakika sonra canlı ders var o saate kadar maratona gitme lazım varmı katılacak olan? Diger dersimiz yeni bitti yoksa yarılardım işlerii

Ben ağlatmamak için dünden beri kanguruda gezdiriyorum. Dün gündüz yine parktı oyundu derken iyiydi ama gece hiç uyuyamadı. Emerek uyumaya aıştığı için bilemedi nasıl uyuyacağını sabaha kadar kanguruyla gezdik. sana da kolay gelsin. İlk iki çocuğumu emziremedim içimde kalmıştı. Böyle gezip gezip memeee diyip gelen çocuklara çok imrenirdim. Nasıl içten dua ettiysem al dedi rabbim şükürler olsun ama işte insan oğlu nankör şimdi de Çok emiyor diye şikayet ediyorum evet ilacı duymuştum yarına kadar bekleyeyim olmazsa alayım teşekkür ederim.

Merhaba bonus reis..
evime bu akşam ulaşmış olurum gece dinlenir yarın büyük temizligimi yaparım görevlere katılırım

Rica ederim. Bende ikizlerimi emziremiştim aynen meme diye başeti yiyen bebelere imrenerek bakardım al dedi Allah :) kıyamadığım için bukadar geç kaldım bende aslında. O ilacı ben daha öncede kullandım erken doğum sonrası hemen kesildi süt hiç zorlamadı. İnşallah zorlanmadan keseriz. Bugün bende emzirmiycem bakalım çok zorlarsa gece veririm. 2 gün emmezse ilaca başlarım. İlacı aldıktan sonra emzirmek kesinlikle yasak canım bilgin olsun. Kolay gelsin ikimizede.

1 de çok erken canım biraz sabırla halledilicek inş. Memeyi atlatında daha çişe alıştırması var bunun
İkizler çişe çabuk alıştı buda şimdiden özenip klozete oturdu boş kalktı ama olsun od önmli :) memeyse bitmeyecek gibi geliyor nedense çok büyüdü gözümde

İkizler çişe çabuk alıştı buda şimdiden özenip klozete oturdu boş kalktı ama olsun od önmli :) memeyse bitmeyecek gibi geliyor nedense çok büyüdü gözümde

Ama 25 ay büyük artık bundan sonra iyice zorlaşır eeğişik bi biberon falan alsan meyvr suyu versen istediğinde hiç olmadı sevmediğim bi yöntem ama tiksindirmr yapılıyo saçla falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…