Valla ben de salça, sirke falan sürdüm olmadı şimdi sarı sabır taşı sürdümDenedim olmadı canım yeni yeni fikirlere deneylere açılıcam :)
Canım ben eczaneden ikili aldım eczacı öyle verdi yani sonra doğum doktorum o yetmez dedi. İkili olan başlamadan süt gelmesin diyeymiş. Biz aylardır emzirdiğimiz için 8li yazdı bana. Eczaneye kendin danışsan iyi olur. Bilinem bir hastalığın fln varsa belirt öyle al olurmu sonuçta hormon ilacı.LuckyMom ilacın bi resmini atar mısın müsaitsen. Eşime aldırayım ya. Bi ikili var bi sekizli sanırım
Valla ben de salça, sirke falan sürdüm olmadı şimdi sarı sabır taşı sürdümson çare deneyebilirsin.
Doğrudur çocukta aylardır alıştı aslında oda haklıOlmadı değil mecburiyet artık meyveli yoğurt meyveli sütler ne bilim alışkanlık krizi vurdumu bişey lazım çocuğa yerine koyacağı
Tamam canım teşekkür ederimCanım ben eczaneden ikili aldım eczacı öyle verdi yani sonra doğum doktorum o yetmez dedi. İkili olan başlamadan süt gelmesin diyeymiş. Biz aylardır emzirdiğimiz için 8li yazdı bana. Eczaneye kendin danışsan iyi olur. Bilinem bir hastalığın fln varsa belirt öyle al olurmu sonuçta hormon ilacı.
Onu duydum sadece tiksindirmek içinmi yoksa başka kerameti varmı?Valla ben de salça, sirke falan sürdüm olmadı şimdi sarı sabır taşı sürdümson çare deneyebilirsin.
Doğrudur çocukta aylardır alıştı aslında oda haklı
Tiksindirmek için. Aaa dedim sen büyüdüğün için meme acı olmuş siyah olmuş. Abi olmuş artık benim oğlum falan dedim. Başta hoşuna gitti güldü falan ben abiii ben abiii diye gezdi. tabii uyku geldikçe zorlaştı işlerOnu duydum sadece tiksindirmek içinmi yoksa başka kerameti varmı?
Bende de o ilham var kız uyumadı ondan uyusun fıssss sesi oralara gelir çabuk dönerim gibime geliyorBen hala bişey yapmadım yattım dinlendim.
Şu an bi ilham geldi
İnş birden şişmiş balon gibi çabuk sönmem
Bende de o ilham var kız uyumadı ondan uyusun fıssss sesi oralara gelir çabuk dönerim gibime geliyor
Yeessss ayyy doooo demek isterdim fakat kız uyumadı
Altın muslukuum demiSöndüremezler bizi millet koltuk sildi lan sen altın musluksun kendine gel
İngilizce sorunca. Hemen bir havalandim. Yes l you maraton haha
ay layk so maç
Yeessss ayyy doooo demek isterdim fakat kız uyumadı
İngilizce sorunca. Hemen bir havalandim. Yes l you maraton haha
ay layk so maç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?