Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negoo günaydın canım biz bugün duşarı çıkıcaz saatleri denk gelirse yaparım inşallah. Denk gelmezse yaptığım işleri yazayım

Kpss değil mi? Allah zihin açıklığı versin girenlere.
Müsait olduğun zaman yaparsın canım kolay gelsin

Havan batsın
biliyorum senin de temizlik aşkını

Ayy şu an camasirsuyuyla zabahzabah aşk yasadim kalktım 1saat oldu herhal mutfak dolaplarimiyemek masamı tezgahın üstünü çöp kovami mutfak penceremi akladım pakladım csmasirsuyuna doyurdum banyo lavobosunu armatürleri cifledimtuvalet banyo yu çamaşır suyuna yatırdım şimdi tuvalet banyo paspaslarini mutfak halimi bahçe de ipe aticam hava alsınlar bende o ara valla sütlü kahve iccicem canım istedi

bugün niyet ettim cam balkonun camını silmeye

günaydın herkese
Günayydınn ❤
Mutlu pazarlar ❤
Günaydın herkese
Hayırlı sabahlar
Pazar pazar amaciniz neeee uyusaniza
Günaydınlar
Psikolojik çocuklar uyumuyor, benim derdim yok yoksa
Maşaallah eline sağlık

Günaydınn Biz daha yeni uyandık. Küçük oģlum ne hikmetse saat 6.30 da ayağa dikilmedi. Kalkar kalkmaz bi ödevlere bakayım dedim maratonda varmış.
Ben önce bi ütüyü alayım o şart.
Maratona şimdiden başlıyorum.Şimdi çay suyu koyup yatakları ve ortalığı toparlayıp' Anneme ve çocuklara kahvaltı hazırladıktan sonra temizliğe girişiyorum bakalım bakalım nereler temizlemeyi bekliyor. Bi başlasan şurasıydı burasıydı derken bi bakıyorum bütün ev elden geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…