Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfağa gidiyorum samdanim toplayıp kahvaltı hazirliyam.

yatakodasini topladim. fazlaliklari attim. yatağı komodinleri siyonyeri cekip heryeri süpürüp sildim. dolap arkasını süpürdüm. bi tek tozu kaldı birazdan alcam

çocuk odasına gecerim ordan da:)

Balkonu yıkadım kahvaltı hazırladım topaldım makineyi boşaltın yenisini yerleştirdim kalan bulaşıkları yıkadım ocagi tam gaz temizledim makineye çamaşır attım yıkandı dün akşam topladığım çamaşırları katladım yeni yıkamaları astım wc yıkadım yerleri sildim oğlum uyudu bir kahve içeyim dedim kahvem yokmus

yatakodasini topladim. fazlaliklari attim. yatağı komodinleri siyonyeri cekip heryeri süpürüp sildim. dolap arkasını süpürdüm. bi tek tozu kaldı birazdan alcam

çocuk odasına gecerim ordan da:)
Bende dedikodu yaptım azcicik samdanim gi.

supurge makinem bozuldu
almicam para biriktirmeye yeni başladık almicam şimdi halıları ya gırgırlarım çırparım elle silerim allahtan ipe atıp . Halıları çırpmak için yerim var
Sabah kalktım mutfak dolapları mı mutfak masama çöp kova mı mutfak pencere mi sildim tuvalet paspasları mı mutfak halı mı çıktım ipe attım Havalansın diye armatörleri parlatın tuvalet banyo yıkadın tezgah üstünü toparladım şimdi Halılarımı çırpıp elle sileceğim takı çekmecelerin düzenleme miştim düzenleyeceğim Bugünlük bu kadar ev işi yeter bana

cilt bakımına gelirsek yüzümü temizledim peeling yaptın kremimi sürdüm bacaklarıma fırçalayıp krem süreceğim aynı rutini akşam da yapacağım

45 dakika spor yapmayı düşünüyorum

Kur'an'ı hep öğrenip bıraktığım için tekrardan YouTube'dan izleyerek hocaları öğrenmeye başlayacağım
namazlarımı kılacağım

Bir de kızımla vakit geçirmek kaldı

Öpüldünüz

Süpürgesiz zor olur.
Hepsi için kolay gelsin inş

Bende dedikodu yaptım azcicik samdanim gi.

ooooo en sevdiğim kız dedikodu yapcak biri olsa süpürgemi hemen indirirdim
ben de oğlana yemek koydum çocuk odasına gecemiyorum su an
bakkala gidip geliyom yoğurt yok evde

Negocum ben erken yaptım maratonu.
Yatakları topladım
Banyonun paspaslarını serdim
Çamaşırları topladım
Nevresimleri serdim.
Kahvaltıyı hazırladım
Mutfağı topladım
Bütün evi süpürdüm.
Geriye balkonu yıkamak kaldı

Süpürgesiz zor olur.
Hepsi için kolay gelsin inş

daha yeni koltuk borcum bitti .malum korona eşimin bi anda işi kesilebilir biraz param birksin alicam saolsun fırınım da bozuldu
kaynanamın fırını ni kullanıyorum 1 2 ay idare ederim inş o zaman alicam
olması kaynananin süpürgesiyle takılırım zaten onun evinide ben süpürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…