- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Negoya itfahen yazmıştım aslında yanlış yere postalanmisBen yine yokum ama yaaa
Kızlar bir de bir şey sorcam. Eşim birlikte bir kaçamak yapalım diyor. Ama çocukları bırakalım diyor. Ben de bırakmak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? (Antalya’ya gidelim diyor)Küçük olana süt sağ diyor ki dolap sütle dolu sorun olmaz. Küçükten ziyade diğerleri deniz kum oynarlar iyi eğlenirler. Eşim de hep onları düşünüyoruz biraz kafa dinleyelim düşüncesinde. Ben program iptal ya da çocuklar da gelecek diyorum. Haksız mıyım ?Nego canım temizlik dışı hayatın içinden bir konu ama sorun olmaz inş.
Bence gitmelisin,Kızlar bir de bir şey sorcam. Eşim birlikte bir kaçamak yapalım diyor. Ama çocukları bırakalım diyor. Ben de bırakmak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? (Antalya’ya gidelim diyor)Küçük olana süt sağ diyor ki dolap sütle dolu sorun olmaz. Küçükten ziyade diğerleri deniz kum oynarlar iyi eğlenirler. Eşim de hep onları düşünüyoruz biraz kafa dinleyelim düşüncesinde. Ben program iptal ya da çocuklar da gelecek diyorum. Haksız mıyım ?Nego canım temizlik dışı hayatın içinden bir konu ama sorun olmaz inş.
Bugün ki maraton saatleri
Herkesin mutlaka bir maraton saatine katılması zorunlu bugün
Patron çıldırdı
Not: Hastalar ve mazeret bildirenler hariç
12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
15:00 - 16:00
17:00 - 18:00
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
pawlover
@Calciferr
p a t u l i
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
@Gsyabk
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
ilmeka8384
Ballikko
@Seaslug
mimesis
Belde olarak sakin bir yer var sürekli gittiğimizama eşin aslında çok ince düşünmüşdemekki başbaşa olmayı özledi. çocuklarla gitsen gece cikamazsiniz ve adam düşünmeden eğlenmek istiyodur.
bence gitmelisin:)
ama gideceğiniz yer corona bakimindan ne durumda o önemli
Aslında bagda evdekinden daha çok çalışıyorum. Sadece bagdayken verilen ödevleri yapamam.Sayfa da aktif ol canım, yapılanları okudukça şevke gelirsin
Aklım git diyor vicdanım kal veya çocukları da götür . Aslında gittiğimizde çocuklar evde hapis kalmayacak,köyümüz var Bahçeli orada kalacaklar ama yine de denize girmediler bu sene onlarda girsin istediğimdenBence gitmelisin,
Evet haklısın ama biraz kendinizi de vakit ayırın..Aklım git diyor vicdanım kal veya çocukları da götür . Aslında gittiğimizde çocuklar evde hapis kalmayacak,köyümüz var Bahçeli orada kalacaklar ama yine de denize girmediler bu sene onlarda girsin istediğimden
Ne güzel olurben yanlış şehirde oturuyorum zaten de artık gideceğim ili biliyorum nego
mahallene tasinacam
Eline sağlık6 Eylül Pazar
*Sabah kahvaltisi yapıldı, sofra toplandi
*Pike takımı değişti
*2 makine çamaşır yıkandı,katlandı
*Ütü yapıldı
*Mutfak tezgahı silindi, yağ şişesi yikandi
*Ev komple supuruldu
*Mutfağın yerleri silindi
*Lavabolar yıkandı
*Akşam yemeği yapıldı
Yine derken yeni olmuştur telefon olmadığı için listeyi yeniden yaptım, eksik kalmıştır :)Negoya itfahen yazmıştım aslında yanlış yere postalanmis
Eline sağlıkBende çocukları yıkadım
Mutfağı topladım
Evi topladım
Ama mutfak yine aynı oldu. Bulaşık mk boşalt doldur yapmam lazım yine..
Eline sağlıkBugün tembelim sadece ütü yaptıımm
Eline sağlıkBugün maraton saatleri içinde epey iş tuttum.
Ev süpür sil yaptım. Çamaşır yıkadım astım,katladım. Yemek yaptım.
Her şey paylaşılır sorun değilKızlar bir de bir şey sorcam. Eşim birlikte bir kaçamak yapalım diyor. Ama çocukları bırakalım diyor. Ben de bırakmak istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? (Antalya’ya gidelim diyor)Küçük olana süt sağ diyor ki dolap sütle dolu sorun olmaz. Küçükten ziyade diğerleri deniz kum oynarlar iyi eğlenirler. Eşim de hep onları düşünüyoruz biraz kafa dinleyelim düşüncesinde. Ben program iptal ya da çocuklar da gelecek diyorum. Haksız mıyım ?Nego canım temizlik dışı hayatın içinden bir konu ama sorun olmaz inş.
Nego canim ben bagdayim persembeye kadar ödevleri not alıp eve gidince yapacağım insaallah.
Tamam canım kolay gelsinAslında bagda evdekinden daha çok çalışıyorum. Sadece bagdayken verilen ödevleri yapamam.
Güncelleme
Yağ koyduğum yeri sildim
Çatal kaşık çekmecesini düzenledim
Kepçe kevgir vs. Koyduğum çekmeceyi düzenledim
Mutfak tezgahını çamaşır suyuyla telledim
Bulaşık makinesini boşalttım
Banyo paspaslarını yıkadım astım. Yenilerini serdim
Atılacak gereksiz eşyaları attım
Temiz ve boş poşetleri koyduğum yeri düzelttim
Ayakkabılığı düzenledim
Gardıroptaki kendi tarafımı düzenledim. Eşimin tarafı düzgün bu kadarr
Dün kızartma yapmıştım yağ çözücülerle mis gibi yaptım mutfağı yatmadan. Amma ve lakin sabah yine kızartma yaptım ve yine temizledimşimdi biraz dağınık yatmadan tooplayıp yatacağım. Çamaşır yıkandı toplandı. Katlanılcak. Yerleri sildim bugunluk bu kadar ☺
Hepinizin ellerine sağlık4 saatlik maratonum
Yatak odası
Nevresimleri değiştirdim
Toz aldım
Süpürdüm
Sildim
Çocuk odası
Oyuncakları topladım
Nevresimi değiştirdim
Toz aldım
Süpürdüm
Sildim
Oturma odası
Süpürdüm
Sildim
Salon
Toz aldım
Süpürdüm
Sildim
Camlarını sildim
Dantelleri kaldırdım
Mutfak
Çorba yaptım
Kirli bulaşıkları makineye attım
Bahararlıkları sildim
Alt dolapları üstten sildim
Tezgahı çamaşır suladım
Giriş
Ayakkabılığı düzenledim
Kiler dolabını sildim
Buzluğun tozunu aldım
Banyo
Vc lavoba yıkadım
Yerini sildim
Nevresimleri yıkadım astım toplamayı unuttum kalkayım da onları alayım
Kesinlikle gitmelisin uzmanlar ilişkinin sağlığı için çok öneriyorlar. Keşke benim eşim de teklif etse. Ama bizim için maddi manevi mümkün değil şu anda. Kaçırma mutlaka git derimBelde olarak sakin bir yer var sürekli gittiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?