pazar pazarMerhabalar. Burda felaket basık bir hava var uyku modundan hala çıkamadım enerjim sıfır
Yinede tüm işleri bitirdim. Ağır pazar khvaltısı sonrası mutfağı topladım,temizledim,b.makinesini doldurup çalıştırdım.
Yatakları ve evi topladım.
Evi süpürdüm tozları aldım. Banyo wc temizledim.
Çocuklara bir yığın ödev yaptırdım
Minnağıda uyutursam kahve+kitap molası vericez eşimle.
Öff bonus bana kalsa hala uyuyor idin zalım hayat
Emmediği için mi allah kolaylık versin yaÖff bonus bana kalsa hala uyuyor idin zalım hayatcidden kafamın içinde balon var gibi şiş gözlerim kapanıyor. Sıkı bir kahve deneyecem de oğlan direniyo uyumuyor..
Yok baba evdeyken huy değiştiriyor sipa. Sağol kuzum şu kafam yerine gelsinde başka bişi istemiyorumEmmediği için mi allah kolaylık versin ya
Ben yemeğimi yaptımLimonsuzzcay kk birinci noteri Ben maratona başlıyorum. İlk yemek yapmayla başlıyorum kaçtım ben hop
Tatlım ben gelirdim ama hem eşim hemde oğlum uyuyor. Ses yapmamaya çalışıyorum salondaSalonu süpürdüm sildim toz aldım. Yokmu maratona katisacak mübarek
Hamdolsun ciddi birşey değil, gebelik rutinleri. Bazı tahliller vardı onları yaptırdım. Gebelik şekerine vs bakıldı.Benim ki 13 yıldır vestel
Hayırdır önemli bir şey yoktur inşallah
12- 13 maratonuna bir saat önceden başladım yemek yapıldı, bulaşık Makinesi yerleştirilip çalıştırıldı, salon, giriş ve mutfak süpürüldü, açıktaki yerler silindi. Küçük oğlum yıkandıGünaydın canım tamam
Kolay gelsin o zaman
Valla bravo .sırf bu tempodan korktuğum için bebek yapasim gelmiyor12- 13 maratonuna bir saat önceden başladım yemek yapıldı, bulaşık Makinesi yerleştirilip çalıştırıldı, salon, giriş ve mutfak süpürüldü, açıktaki yerler silindi. Küçük oğlum yıkandı
Hergün insan yazası gelmiyor dimi? Hep aynı işler yap yap yaz yaz aynı :/Maratonum bitti. Mübarek geç kaldi artık. Gelse de boş. Üşeniyorum yaptıklarımi yazmaya
He bitti maratonterliksuu yaptınmı maratonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?