Sanırım en çok hisseden ben oldum. Maşallah bana deprem atlatmıyorum. 99da bir başladım bütün depremleri hissettim
Avizem yok9 eylül ödevi
Avize silmek
Duvar da ki saat vs objeleri silmek
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
@sunnygirlll
İyi geldi sabah sabah
Günaydıngünaydın
sabah çamaşır makinesi çalıştirdim. bulaşık makinesi boşaltıp doldurup calsitirdim. ütü yaptım. duş aldim kendime kahvaltı ve öğle yemeği hazırladım:)
bunlar neden sabah sabah yapılıyo. çünkü akşam eve gidince bayılıp kaliyom
ödev de tamamNego m
Kolay gelsinAvizeleri ve saatleri silme günü olsun bana bugün
Misafir gidince artıkEn işkencelisi avize silmek boyun fıtığı olana birkaç gün ödevleri aksatabilirimmisafirden ötürü hem avize silmeye hem dolap üstü toz alınmasına ihtiyacım vardı oysa
Sanırım en çok hisseden ben oldum. Maşallah bana deprem atlatmıyorum. 99da bir başladım bütün depremleri hissettim
İyiyyim de hep aklımda çocuk var Samdanım ya. Geçen yılki depremde evde tektim ben. Oğlumu koruyamayacağım diye korkuyorum hepçok geçmiş olsun canım ya
iyi misin peki şimdi
Günaydınoh ne güzel yapmışsın eline sağlık akıllı kadın
Kolay gelsin
Misafir gidince artık
İyiyyim de hep aklımda çocuk var Samdanım ya. Geçen yılki depremde evde tektim ben. Oğlumu koruyamayacağım diye korkuyorum hep
99 depreminde temeli atılmış. Deprem olunda durdurup temeli sağlamlaştırmalarını istemişler. Temel sağlam da ince işçilik kötüEylül'deki depremde bizde evdeydik canim. aynı korkuyu ben de yaşıyorum ama yapacak bişey yok kiAllah cümlemizin evladını korusun
eski mi senin oturduğun ev
Deprem zor bende yaşadımSanırım en çok hisseden ben oldum. Maşallah bana deprem atlatmıyorum. 99da bir başladım bütün depremleri hissettim
Kolay gelsinAvizem yok
Duvarda saatim süsüm yok
dolap üstünü aldım
Size yatacak yer kalmış neyse kiDün dolabımızı düzenleyemedim.
bu gün yatak odasında takılacağım.
biz çocukları çocuk odasına sığdıralım diye onların 4 kapılı dolabını ve kitaplığını da bizim odaya koyduk. Bebeğin Park yatağı da bizim odada. Bizim 6 kapılı Dolabı ve çift kişilik yatağı da düşünün. Bi de köşede sandık hayal edinevin tek kalabalık yeri burası.
Öyle düşünme canım, ona kalırsa ölüm her an ama hayatımıza devam ediyoruz, etmeliyiz Rabbim böyle istiyorDaha da ev toplamam. Zaten yıkılacak altında kalacağım bu gidişle
Bulursun maraton arkadaşı, akşam etiket yaparızinşallah akşam da yapacam negom
bugün agsam maratona arkadaş arıyorum. duyurulur kızlar:)
bütün maratonlari gündüz yapıp bitirmeyin
Evde misin sen bugüninşallah akşam da yapacam negom
bugün agsam maratona arkadaş arıyorum. duyurulur kızlar:)
bütün maratonlari gündüz yapıp bitirmeyin
Nego yani bir insan bu kadar mı şansız olur. En ufak depremleri bile hissediyorum.Deprem zor bende yaşadım
Kolay gelsin
Size yatacak yer kalmış neyse ki
Kolay gelsin, benim de dolaplara girmem lazım ama giymediklerimi falan kaldırıcam , işim çok o yüzden bir türlü başlayamadım
Öyle düşünme canım, ona kalırsa ölüm her an ama hayatımıza devam ediyoruz, etmeliyiz Rabbim böyle istiyor
Bulursun maraton arkadaşı, akşam etiket yaparız
Kader, hayır ve şer yalnız Allah’tan gelir. Bol bol inşirah suresi oku canım. Bizim elimizden gelen dua etmek.İyiyyim de hep aklımda çocuk var Samdanım ya. Geçen yılki depremde evde tektim ben. Oğlumu koruyamayacağım diye korkuyorum hep
Depremden korkmuyorum. Ölüm bizim için öyle de böyle de öleceğiz zaten. Sadece bir sebep arıyoruz. anne olmak çok zormuş onu anladım işteKader, hayır ve şer yalnız Allah’tan gelir. Bol bol inşirah suresi oku canım. Bizim elimizden gelen dua etmek.
Canım travma yaşadığın için normal. Ben ilk doğum sonrası yaşadım, lohusa kafası kafam da güzel yaniNego yani bir insan bu kadar mı şansız olur. En ufak depremleri bile hissediyorum.
AFAd a yazı yazacağım beni işe alsınlar. Depremi koklayan insan olarak
İşte 6+1 ev isteyince çok diyonuz lazım bana Sığamıyoruz buraya çocuklarlaSize yatacak yer kalmış neyse ki
Kolay gelsin, benim de dolaplara girmem lazım ama giymediklerimi falan kaldırıcam , işim çok o yüzden bir türlü başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?