Düzenli Evimiz & Hayatımız

@Bonus ve İstanbul'da olan hanımlar geçmiş olsun hepimize

hissettin mi bonus depremi ya
Sanırım en çok hisseden ben oldum. Maşallah bana deprem atlatmıyorum. 99da bir başladım bütün depremleri hissettim

Günaydın oh ne güzel yapmışsın eline sağlık akıllı kadın
Avizeleri ve saatleri silme günü olsun bana bugün
Kolay gelsin
En işkencelisi avize silmek boyun fıtığı olana birkaç gün ödevleri aksatabilirim misafirden ötürü hem avize silmeye hem dolap üstü toz alınmasına ihtiyacım vardı oysa
Misafir gidince artık

Dün dolabımızı düzenleyemedim.
bu gün yatak odasında takılacağım.
biz çocukları çocuk odasına sığdıralım diye onların 4 kapılı dolabını ve kitaplığını da bizim odaya koyduk. Bebeğin Park yatağı da bizim odada. Bizim 6 kapılı Dolabı ve çift kişilik yatağı da düşünün. Bi de köşede sandık hayal edin evin tek kalabalık yeri burası.

Günaydın oh ne güzel yapmışsın eline sağlık akıllı kadın

Kolay gelsin

Misafir gidince artık

inşallah akşam da yapacam negom

bugün agsam maratona arkadaş arıyorum. duyurulur kızlar:)

bütün maratonlari gündüz yapıp bitirmeyin

İyiyyim de hep aklımda çocuk var Samdanım ya. Geçen yılki depremde evde tektim ben. Oğlumu koruyamayacağım diye korkuyorum hep

Eylül'deki depremde bizde evdeydik canim. aynı korkuyu ben de yaşıyorum ama yapacak bişey yok ki Allah cümlemizin evladını korusun

eski mi senin oturduğun ev

Eylül'deki depremde bizde evdeydik canim. aynı korkuyu ben de yaşıyorum ama yapacak bişey yok ki Allah cümlemizin evladını korusun

eski mi senin oturduğun ev
99 depreminde temeli atılmış. Deprem olunda durdurup temeli sağlamlaştırmalarını istemişler. Temel sağlam da ince işçilik kötü

Sanırım en çok hisseden ben oldum. Maşallah bana deprem atlatmıyorum. 99da bir başladım bütün depremleri hissettim
Deprem zor bende yaşadım
Avizem yok
Duvarda saatim süsüm yok
dolap üstünü aldım
Kolay gelsin
Size yatacak yer kalmış neyse ki
Kolay gelsin, benim de dolaplara girmem lazım ama giymediklerimi falan kaldırıcam , işim çok o yüzden bir türlü başlayamadım
Daha da ev toplamam. Zaten yıkılacak altında kalacağım bu gidişle
Öyle düşünme canım, ona kalırsa ölüm her an ama hayatımıza devam ediyoruz, etmeliyiz Rabbim böyle istiyor
inşallah akşam da yapacam negom

bugün agsam maratona arkadaş arıyorum. duyurulur kızlar:)

bütün maratonlari gündüz yapıp bitirmeyin
Bulursun maraton arkadaşı, akşam etiket yaparız

Nego yani bir insan bu kadar mı şansız olur. En ufak depremleri bile hissediyorum.
AFAd a yazı yazacağım beni işe alsınlar. Depremi koklayan insan olarak

Neler yaptım

Eşim uyuduğu için yatak duruyor
Çocuklar yataklarını topladı, oyuncakları da bir güzel saçtılar odalarına
Reçeli ocağa koydum
Çay demledim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Oturma odasında yastıkları düzelttim

Unutmuşum banyoyu çamaşır suladım

Evi sadeleştirmek istiyorum bu aralar bakalım nelerden vazgeçicem

Son düzenleme:
Kader, hayır ve şer yalnız Allah’tan gelir. Bol bol inşirah suresi oku canım. Bizim elimizden gelen dua etmek.
Depremden korkmuyorum. Ölüm bizim için öyle de böyle de öleceğiz zaten. Sadece bir sebep arıyoruz. anne olmak çok zormuş onu anladım işte

Nego yani bir insan bu kadar mı şansız olur. En ufak depremleri bile hissediyorum.
AFAd a yazı yazacağım beni işe alsınlar. Depremi koklayan insan olarak
Canım travma yaşadığın için normal. Ben ilk doğum sonrası yaşadım, lohusa kafası kafam da güzel yani
Üç yıl kadar sürdü o korkum. Sallandık deprem oldu ruh halim

Size yatacak yer kalmış neyse ki
Kolay gelsin, benim de dolaplara girmem lazım ama giymediklerimi falan kaldırıcam , işim çok o yüzden bir türlü başlayamadım
İşte 6+1 ev isteyince çok diyonuz lazım bana Sığamıyoruz buraya çocuklarla çocuk odasına bak yatakhane gibi kaldırcam hemen bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…