Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ve geçmiş olsun. Allah doğal afetlerden ve felaketlerden bizi korusun. Dün benim de yer ayağımın altından kaydı sanki hemen deprem geldi aklıma. Büyük oğlum yakınımdaydı küçuk oğlum babasının yanında. Hemen plan yaptım esim küçüğu ben büyüğü korurum diye. 19 ağustostan beri Deprem korkusu zihnimizin içinde. Neyse kötüyü çağırmayayım. Bugünkü ödev de çok güzel hepsini yapıcam inşallah. Bugün yine tonla ütüm var onları sabırla bi ütülersem. Ütü yapmayı hiç sevmiyorum ama bizim evde de bi o kadar ütülenecek çıkıyor Akşama yorgunluktan uyuyup kalmazsam neler yaptım yazarım inşallah

İşte 6+1 ev isteyince çok diyonuz lazım bana Sığamıyoruz buraya çocuklarla çocuk odasına bak yatakhane gibi kaldırcam hemen bak
Maşallah muntazam sade
Bence çok değil ben bile 5+1 istiyorum ili çocukla dubleks teraslı mümkünse bana tabi gönlüm bahçeli müstakil evden yana ama o zor.
Bir odayı kendime hobi odası yapıcam, çamaşır ütü odası falan. Çocuklara oyun odası ah ah

Evet çok sade benim için çalışmayan sadece beni oyalayacak hiç eşya yok evde. Salonda mesela sadece koltuk takımı halı perde ve zigon sehpa var. Vitrin, masa orta sehpa süs çiçek böcek hiç bir şey yok. Oturma odası da aynı şekilde koltuk halı tv sehpası (küçük) var. Aslında tek oda kullanıyordum ama Konya’da kadın erkek ayrı oturmak istiyor herkes mecburen salon oturma odası ayırdık.

inşallah rabbim hayallerimize göre nasip eder canım. Neler neler gösterir Kimbilir şükredenlerden olalım inşallah

Benim de ütü çok, sevmiyorum yaaa. Film açıp yapayım bir ara. Bugün kışlık yaparım biraz onla geçer zamanım.
Kolay gelsin

99 depreminde temeli atılmış. Deprem olunda durdurup temeli sağlamlaştırmalarını istemişler. Temel sağlam da ince işçilik kötü

eğer ev çok sallanip esyalar dusmediyse sağlam demek calci

temel iyiyse korkma
inşallah kismet olur daha iyi sağlam bi eve geçmek

Benim hayalim de öyle ana eşim büyük eşyalardan vazgeçemiyor, çok zor akdi ondan sanırım
Taşınırsam mümkün olur sanırım istediğim arınma.
Tabi ki çok şükür mis gibi evler de oturuyoruz, ne kadar şükretsek az
Rabbimin hazinesi bol, isteyin çekinmeyin deniyor ya bende artık istiyorum dua ediyorum
Bizde de ayrı oturuluyor ama şimdi ki evim de mutfağım epey büyük. Orası da bir oda gibi.

Benim eşim de vaz geçmiyor. Ben hiç almadım o eşyaları 6 kapılı dolap mesela bize çok. 4 kapılı alalım diyorum bunu napcaz diyor.
sandık mesela ne işin var senin sandıkla aşkım diyorum sana ne zararı var diyor

Bonus ve İstanbul'da olan hanımlar geçmiş olsun hepimize

hissettin mi bonus depremi ya
Hissettim ya tamda yüzüme maske yapmıştım kurusun diye bekliyodum bi sallandı geçti hemen
Ben hiç hissetmedim ama itciğim hissetmiş olacak ki bütün gece havladı ne derdi var anlamadık bi türlü sonra nette gördüm depremi demek bundan havlıyomuş dedim. Hiç havlamayan hayvanı susturamadık gece

Aynı sözler kıyafetlerini falan da ben veriyorum çaktırmadan artık
Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…