o zaman hemen boşalt gönder gitsin. Evde fazlalıklar gittikçe ruhu da hafifliyor insanınDüşüncesi doğru ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum ama niyeti fena bozdum bir konsol var depo olarak kullanıyorum ama içinde eşya aldığım senede 1-2
Geçen sene yapamadım ben. Her tarifi sorandan 1 kavanoz aldımSadece ben yiyorum o yüzden bu sefer az yaparımhediye götürdüm ama geçen yıl yaptıklarımdan. Pek hayra geçti
Marie kondo-derle topla rahatla ve at kurtul ferahla kitaplarını şiddetle öneririm.Düşüncesi doğru ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum ama niyeti fena bozdum bir konsol var depo olarak kullanıyorum ama içinde eşya aldığım senede 1-2
Bu da iyi yöntemmişGeçen sene yapamadım ben. Her tarifi sorandan 1 kavanoz aldım
Bu sene yaptım çok şükür. Benim çocuklar da çok seviyor. Çok acı yapmadım makarnayla, kısırla falan çok yeniyor.
15/20 dakika sonra sildim bende inşallah çıkar. Şu an islak. İlçede hiç koltuk yıkama yok. Onada vaktim ama. Gene kendim çıkarmam lazım. Fikriniz için tekrardan teşekkür ederim. Sunucu yazarım :)Çok beklemesen mi ben bi 10 dakika bekletip siliyorum
Geçmiş olsun canım.biraz daha iyi misinKarın ağrısı diyelim canım
Çok mu ıslattın.Çok ıslaksa kuru bi havluyla üzerine bastır fazla suyu al.15/20 dakika sonra sildim bende inşallah çıkar. Şu an islak. İlçede hiç koltuk yıkama yok. Onada vaktim ama. Gene kendim çıkarmam lazım. Fikriniz için tekrardan teşekkür ederim. Sunucu yazarım :)
Hayır bezi ıslatıp iyice sıkıp öyle siliyorum. İyice dağılmasın diye. Zaten yarın gidicem. Olmadı akşam karbonatla sirke denerim. Çıkmazsa da ne yapayım artık, oldu bir kereÇok mu ıslattın.Çok ıslaksa kuru bi havluyla üzerine bastır fazla suyu al.
Makineler işe yarıyor ama. Ben kurutma makinesi aldım. Hayatım kurtuldu. Şimdi de evi süpüren robot süpürge istiyorum. Çocuklara çaktırmadan süpürsün biz işteyken.Yok ben de x makinesi y makinesi diye diye başının etini yiyorum
Herkesin hayali minimalistlik ama evlerimiz istifçi evi
Çıkar inşallah benim de koltuğuma dökülmüştü. Çıkmıştı. Halıya da bebe yağı döküldü o da çıktı. Sonra ben abarttım her lekeye traş köpüğü sıkmaya başladımHayır bezi ıslatıp iyice sıkıp öyle siliyorum. İyice dağılmasın diye. Zaten yarın gidicem. Olmadı akşam karbonatla sirke denerim. Çıkmazsa da ne yapayım artık, oldu bir kere
Aynen kurutmadan sonra ben de çok rahatladım. Robot süpürge de güzel ama bizim eve göre değil. Çocuklar çok kırıntı döküyor onun haznesi çabuk dolan bizim evde bi de o kalkıp mıy mıy gelene kadar her yere sıçrar kırıntılarMakineler işe yarıyor ama. Ben kurutma makinesi aldım. Hayatım kurtuldu. Şimdi de evi süpüren robot süpürge istiyorum. Çocuklara çaktırmadan süpürsün biz işteyken.
Aynen öyle yaaa ben bugün yarın temizleyeyim hemen valla bence o gidince rahatlarım beno zaman hemen boşalt gönder gitsin. Evde fazlalıklar gittikçe ruhu da hafifliyor insanın
Bugün mecburi alışveriş merkezine gidicem gider bakarim canımMarie kondo-derle topla rahatla ve at kurtul ferahla kitaplarını şiddetle öneririm.
Obje leri alayım en kolayı o geldi9 eylül ödevi
Avize silmek
Duvar da ki saat vs objeleri silmek
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
C Calcifer
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
Birtekefem
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
@zsaracoglu
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
Eva
@sunnygirlll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?