Düzenli Evimiz & Hayatımız

Düşüncesi doğru ama uygulamada sıkıntı yaşıyorum ama niyeti fena bozdum bir konsol var depo olarak kullanıyorum ama içinde eşya aldığım senede 1-2
o zaman hemen boşalt gönder gitsin. Evde fazlalıklar gittikçe ruhu da hafifliyor insanın

Sadece ben yiyorum o yüzden bu sefer az yaparım hediye götürdüm ama geçen yıl yaptıklarımdan. Pek hayra geçti
Geçen sene yapamadım ben. Her tarifi sorandan 1 kavanoz aldım
Bu sene yaptım çok şükür. Benim çocuklar da çok seviyor. Çok acı yapmadım makarnayla, kısırla falan çok yeniyor.

Çok beklemesen mi ben bi 10 dakika bekletip siliyorum
15/20 dakika sonra sildim bende inşallah çıkar. Şu an islak. İlçede hiç koltuk yıkama yok. Onada vaktim ama. Gene kendim çıkarmam lazım. Fikriniz için tekrardan teşekkür ederim. Sunucu yazarım :)

15/20 dakika sonra sildim bende inşallah çıkar. Şu an islak. İlçede hiç koltuk yıkama yok. Onada vaktim ama. Gene kendim çıkarmam lazım. Fikriniz için tekrardan teşekkür ederim. Sunucu yazarım :)
Çok mu ıslattın.Çok ıslaksa kuru bi havluyla üzerine bastır fazla suyu al.

Çok mu ıslattın.Çok ıslaksa kuru bi havluyla üzerine bastır fazla suyu al.
Hayır bezi ıslatıp iyice sıkıp öyle siliyorum. İyice dağılmasın diye. Zaten yarın gidicem. Olmadı akşam karbonatla sirke denerim. Çıkmazsa da ne yapayım artık, oldu bir kere

Yok ben de x makinesi y makinesi diye diye başının etini yiyorum
Makineler işe yarıyor ama. Ben kurutma makinesi aldım. Hayatım kurtuldu. Şimdi de evi süpüren robot süpürge istiyorum. Çocuklara çaktırmadan süpürsün biz işteyken.

Hayır bezi ıslatıp iyice sıkıp öyle siliyorum. İyice dağılmasın diye. Zaten yarın gidicem. Olmadı akşam karbonatla sirke denerim. Çıkmazsa da ne yapayım artık, oldu bir kere
Çıkar inşallah benim de koltuğuma dökülmüştü. Çıkmıştı. Halıya da bebe yağı döküldü o da çıktı. Sonra ben abarttım her lekeye traş köpüğü sıkmaya başladım kan lekesi ve çikolatalı sos lekesi hariç çıkardı hep.

Makineler işe yarıyor ama. Ben kurutma makinesi aldım. Hayatım kurtuldu. Şimdi de evi süpüren robot süpürge istiyorum. Çocuklara çaktırmadan süpürsün biz işteyken.
Aynen kurutmadan sonra ben de çok rahatladım. Robot süpürge de güzel ama bizim eve göre değil. Çocuklar çok kırıntı döküyor onun haznesi çabuk dolan bizim evde bi de o kalkıp mıy mıy gelene kadar her yere sıçrar kırıntılar dyson v8 istiyorum ben. Bakalım empoze etmeye başladım doğum günümde hediye diye alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…