Ay ben katılırım negom ama 2 hafta sonra eşim istifçi o görmeden arınmam lazımAklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Ay ben katılırım negom ama 2 hafta sonra eşim istifçi o görmeden arınmam lazım
Kolay gelsinÖdevleri çok sevdim akşam hepsini yapciğiiim
Aklıma bir fikir geldi
Uzun zamandır dolap içi vs ayrıntılı girmek istiyorum ama erteliyorum.
Haftalık odak noktası gibi oda oda eşyalardan arınma , düzenleme günleri belirliycem. Katılmak isteyenler için de etiket yapıcam
Söylesen olmaz mı eşineKızlar ya canım çok sıkkınElime bir miktar para geçmişti onu da büyük ihtimalle benim ufaklık balkondan aşşağıya attı poşetiyle beraber Hiçbir yerde yok bulamıyorum.
Eşim yerde para bulmuş sitenin bahçesinde 100tl onu da kapıcıya vermiş. Bilmeden bizim parayı vermiş eliyle resmen. Hatta kapıcıda bugün baya para bulundu demiş. Eşim nerden bilsin bizim para olacağını eve gelip öyle anlatınca paraya bir baktım yok
O iş bende ayıp ettinHer yerime etiket yapıştır nego
Aynen canım, kolay gelsinGünaydın ❤
Aslında avizeler silinecek ama tek başıma uzanmayayım şimdi dedim. Duvarlardaki objeleri sileyim ben bugün ☺
Kolay gelsinHayirli gunler arkadaşlar. Bugün evi iyi bir temizlemem lazım bir de taşınma işimiz var 2 haftaya kadar baya bir isim var anlayacaginiz
Bana bi maraton lazım. Gençler mutfağım. Kalk gidelim diyor10.kilo patlıcan kurutmaya dizdim 10 kilo biber buzluğa ayırdım yıkadım kurumasını bekliyorum ocakta işkembe var her yer heryerden oğlanı uyuttum 1 saatlik maraton yazıyorum 15 40 da burdayım makinede de çamaşır var onu da asacağım bu zaman zarfında
Ben de 12:30 da bebeği uyutayım dedim. Diğer oğlan da geldi yanımıza. Bebek bizi uyutmuş kaçmış yeni açtım gözümüBugün tembellik ettim herşeyim duruyor ama artık motor takma zamanı
Nego Haberi var zaten canım ama bizim para olcağını düşünememiş. Önce ihtimal vermedik evi iyice aradık ama bulamayınca emin olduk. Konuşmaya gitti eşim bakalım bizim para mı
Canım inşaallah odurNego Haberi var zaten canım ama bizim para olcağını düşünememiş. Önce ihtimal vermedik evi iyice aradık ama bulamayınca emin olduk. Konuşmaya gitti eşim bakalım bizim para mı
Hadi kalk hadi daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?