Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay ben katılırım negom ama 2 hafta sonra eşim istifçi o görmeden arınmam lazım

Neler yaptım

Eşim uyuduğu için yatak duruyor
Çocuklar yataklarını topladı, oyuncakları da bir güzel saçtılar odalarına
Reçeli ocağa koydum
Çay demledim
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Oturma odasında yastıkları düzelttim
Banyoyu çamaşır suladım

DEVAMI ⬇

Canlı ders vardı iki tane onu bekledim
Kahvaltı yaptık, sofrayı topladım
Yatağı düzelttim
Fırına patlıcan ve kapya attım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kavanozları ve kapakları bulaşık makinesine attım yıkanıyor
Atık yağları pet şişelere doldurdum, geri dönüşüme gidecek
Elde yıkanacakları yıkadım kaldırdım
İki bağ kurutmalık kıl biber dizdim
İki poşet kabak oydum, buzluğa koydum

Ziyan olmak üzere olan domatesleri soydum, öğlene menemen yapıcam
Közlenen sebzeleri poşete koydum, soğusun soyup sos yapıcam
Tepsileri yıkadım

Çok işim var daha

Kiler dolabını bugün düzenlemem lazım

Kızlar ya canım çok sıkkın Elime bir miktar para geçmişti onu da büyük ihtimalle benim ufaklık balkondan aşşağıya attı poşetiyle beraber Hiçbir yerde yok bulamıyorum.
Eşim yerde para bulmuş sitenin bahçesinde 100tl onu da kapıcıya vermiş. Bilmeden bizim parayı vermiş eliyle resmen. Hatta kapıcıda bugün baya para bulundu demiş. Eşim nerden bilsin bizim para olacağını eve gelip öyle anlatınca paraya bir baktım yok

Söylesen olmaz mı eşine
Her yerime etiket yapıştır nego
O iş bende ayıp ettin

Bana bi maraton lazım. Gençler mutfağım. Kalk gidelim diyor 10.kilo patlıcan kurutmaya dizdim 10 kilo biber buzluğa ayırdım yıkadım kurumasını bekliyorum ocakta işkembe var her yer heryerden oğlanı uyuttum 1 saatlik maraton yazıyorum 15 40 da burdayım makinede de çamaşır var onu da asacağım bu zaman zarfında

Konuya katıldığımdan beri evimiz gözüme daha bir derli toplu, temiz gelmeye başladı. Oldukça motive oluyorum, bu işleri tek başıma yapmaya kalksam aman yarın yaparım diyip, sallardım. :)) Bu yüzden konudaki herkese çok teşekkür ederim

Şu ana kadar;
Yatak odasını biraz toparladım,
Avizeleri sildim. Hazır sandalyeye çıkmışken portmantonun üzerinin de tozunu aldım.
2 defa balkonu yıkadım.
Balkona açılan 2 cam kapıyı içten ve dıştan sildim. Geri kalan 4 camı sadece içten sildim. Artık eşim ne zaman müsait olursa dışı o zaman silinecek.
Spor ve meditasyon yaptım.
Salonu biraz toparladım. Geriye pek bir şey kalmadı sanırım. Bugün çamaşır makinası çalışmadı.

Nego Haberi var zaten canım ama bizim para olcağını düşünememiş. Önce ihtimal vermedik evi iyice aradık ama bulamayınca emin olduk. Konuşmaya gitti eşim bakalım bizim para mı
Canım inşaallah odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…