- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Balkonu söylemeyi unutmuşum günlük yıkanıyor zatenBugün sabah kalktım kahvaltı faslı 9 da bitti yatakları kaldırdım bulaşıkları kaldırdım evi girgirladim tozları aldım çiçekleri sukadkm katlanacak çamaşırlar vardı onları hallettim utumu yaptım oğlanı kreşe götürdüm eve gelince fırını temizledim salonun camını sildim. Oyuncakları topladım
Banyo tuvalet cifledim. Oğlanı almaya gittim 2 saat kalıyor alıştırma donemiymis haftaya başlayacak kesin olarak eve gelince banyo yaptırdım öğle yemeği hazırladım yedik bulaşığı kaldırdım şimdi onu uyutuyoum bir yandan da kitap okuyorum sonrasında akşam yemeği var
Benimde mesela aklıma o an birsey geldi ya mesela giysi dolabı düzelteyim yada yatakları havalandırayim o an onu yapmazsam kafamda geziyorum zaman kolluyorum biran önce yapayım da bitsin diyeAynen öyle
Zaman tutmuyorum canım ne zaman isterse dedimm ya :) iki hafta da bir silmem çünkü gözüme çarpan yeri hemen üstte silerim. Bende temizlik takıntı boyutunda olmadı hiç. Düzen içim aynısını söyleyemem, düzen ciddi bir takıntı maalesef bende.
Bir evde koku ve düzen en büyük takıntım sanırım
Benimki oğlan ,bende öyle hiç bi iş yapmasın diyenlerden değilim. her yeri siler benim ki sadece işte tükürükleValla benm oglum 5 aylk oldu ben beraber iş tapmayi ogretmeyi dusunuyorm bakalm olur mu yapar mi bilmiyorm ama erkek coxugu diye yapmasn etmesin denmesine karşıyım
Afiyet şifa olsun inşaAllahellerine sağlık psikom
ohhh mis gibi
Afiyet olsun negom
Bitmedi mi daha . Allah kolaylık versin.Afiyet olsun negomnasssinnnnn
Ben pertim fenayim ben bende degilim mechullerdeyim
Hey maşallah çok güzel
Sağol canim 1hafta daha surer sonra artik tektük gezir tarlalar vallaaa çok zor yerken minnak minnak yiyin sabah ezaninda gidip öğlen okununca geliyoruzBitmedi mi daha . Allah kolaylık versin.
Çok şükür bende online eğitim başladı onunla uğraşıyoruz.
Hey maşallah çok güzelçok seviyorum inciri. Siyah yedim bende
İyi az kalmış. Yok löp löp yiyorum vallaSağol canim 1hafta daha surer sonra artik tektük gezir tarlalar vallaaa çok zor yerken minnak minnak yiyin sabah ezaninda gidip öğlen okununca geliyoruz
Bende cok seviyorum vallaaa muz harici herseyi severimİyi az kalmış. Yok löp löp yiyorum valla
bizde zaten meyve çok sevilir, iki gün gitmez alınan meyve
Çocuklar ve kocamdan bana kalsa muz da severimBende cok seviyorum vallaaa muz harici herseyi severim
bizde de öyle muz geldigi gibi gidiyoÇocuklar ve kocamdan bana kalsa muz da severimarkamı bir dönüyorum bitmiş. Birde sen çok yedin ben az yedim diye didişiyorlar
Yerim çocikiniGüle güle kullan canım. Ben dyson istiyorum öncelikle. Sonra belki robota gelir sıraakşama kadar 4-5 kere ev süpürüyoruz benim kız ekmeğin kekin içinde ne arıyor bilmiyorum parça pinçik Yapıyor Görmezsek bütün evi dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?