Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün sabah kalktım kahvaltı faslı 9 da bitti yatakları kaldırdım bulaşıkları kaldırdım evi girgirladim tozları aldım çiçekleri sukadkm katlanacak çamaşırlar vardı onları hallettim utumu yaptım oğlanı kreşe götürdüm eve gelince fırını temizledim salonun camını sildim. Oyuncakları topladım
Banyo tuvalet cifledim. Oğlanı almaya gittim 2 saat kalıyor alıştırma donemiymis haftaya başlayacak kesin olarak başlayacak eve gelince banyo yaptırdım öğle yemeği hazırladım yedik bulaşığı kaldırdım şimdi onu uyutuyoum bir yandan da kitap okuyorum sonrasında akşam yemeği var

Balkonu söylemeyi unutmuşum günlük yıkanıyor zaten

Benimde mesela aklıma o an birsey geldi ya mesela giysi dolabı düzelteyim yada yatakları havalandırayim o an onu yapmazsam kafamda geziyorum zaman kolluyorum biran önce yapayım da bitsin diye

Balkonu yıkadım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yemek yaptım,
Kiler dolabını temizledim, düzenledim (fazla baharatları koyduğum kutuyu temizledim, bakliyatları koyduğum kaplardan boşalanları yıkadım, defne yapraklarını yeniledim),
Kapıları sildim, kapı kollarını dezenfekte etme ödevini de yapmış oldum,
Banyonun duvarını sildim,
Banyo lavabosunu yıkadım,
Anahtar prizleri de dezenfekte ettim,
Çamaşır makinasının tozunu aldım, deterjan gözünü temizledim,
Havluları değiştirdim,
Duş kabinini deterjanladım, spordan sonra su tutup durulayacağım.

Akşama mutfak toplama ve çöp atma işinden başka bir şey kalmadı galiba. Kalan zamanı kendime ayıracağım.

Valla benm oglum 5 aylk oldu ben beraber iş tapmayi ogretmeyi dusunuyorm bakalm olur mu yapar mi bilmiyorm ama erkek coxugu diye yapmasn etmesin denmesine karşıyım
Benimki oğlan ,bende öyle hiç bi iş yapmasın diyenlerden değilim. her yeri siler benim ki sadece işte tükürükle

Balkonun birini yıkadım
Diğeri seriliydi süpürdüm sildim
Oturma odasını süpürdüm sildim
Mutfağı toparladım turşu yaptım yine dağıldı yine temizledim
Öğle yemeği yaptım yedik toparladım
Wc lavabo ovdum yıkadım
Antre yi de süpürdüm sildim İki canlı ders yapıldı
Şimdilik bu kadar :)

Bitmedi mi daha . Allah kolaylık versin.
Çok şükür bende online eğitim başladı onunla uğraşıyoruz.

Hey maşallah çok güzel çok seviyorum inciri. Siyah yedim bende
Sağol canim 1hafta daha surer sonra artik tektük gezir tarlalar vallaaa çok zor yerken minnak minnak yiyin sabah ezaninda gidip öğlen okununca geliyoruz

Sağol canim 1hafta daha surer sonra artik tektük gezir tarlalar vallaaa çok zor yerken minnak minnak yiyin sabah ezaninda gidip öğlen okununca geliyoruz
İyi az kalmış. Yok löp löp yiyorum valla
bizde zaten meyve çok sevilir, iki gün gitmez alınan meyve

Bugün neler yaptım

Sabah rutinim belli
Çamaşır yıkandı, astım
Süs eşyası vs koyduğum dolabı düzenledim, kolye koyup kaldırdım hepsini
Mutfak da geçti günüm. Kek, poğaça, fellah köfte yaptım
Bol bol çıkan bulaşıkları yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Pazardan gelen meyve sebzeyi yıkadım
Yemekleri yaparken dizi açtım izledim 4 bölüm Atiye

Başka ne yaptım hatırlamıyorum

Yerim çocikini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…