• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus yazdığı en son ki ödev
1000097586.webp

✅ kirli sepetin dibi göründü
✅ dolap içini sildim, düzenledim
✅ çamaşırları katlayıp yerleştirdim

:super: Ödev tamamdır

Kahvaltı hazırlandı
Makine boşaltıldı
Kirliler makineye dizildi
Ara öğün yapıldı
15 dk lessie yapıldı
Şimdi kahve içeceğim
Çok uzun zamandır elime kitap almıyorum kitaplıkta gördükçe vicdanen rahatsız oluyorum alabilmek için ne kadar çaba sarf etmiştim şimdi tozlaniyorlar
Bugün kitaba başlayacağim hangi tür olur bilmiyorum

Bazı şeyler oldu hayatımda gitmek zorunda kaldım buraya ilkkez gelmedim çok dağıldim ihtiyacım var diye girdim sorun olacaksa çıkabilirim çoğu unutmuştur diye soran kimselere burcunu yaşadığım yeri söyledim ilk kez geldim diye bir ifadem olmadı

Ben asla sorgulamıyorum yargılamıyorum işine de karışmıyorum haddime değil. İstediğin kadar isim değişirsin kimseyi ilgilendirmez.

İlk kez geldim demedin ama ben de katılabilir miyim demenden öyle anlaşılıyor.

Bunu yapan başkası gibi davranan çok olduğu için ilgimi çekti.

Yoksa herkes istediği gibi kalır, isterse gider, gelir.

Ben asla sorgulamıyorum yargılamıyorum işine de karışmıyorum haddime değil. İstediğin kadar isim değişirsin kimseyi ilgilendirmez.

Anladım

Anladım geçmiş mesajlarıma bakmak nasıl aklınıza geldi beni sorguladıniz demedim zaten sadece durumumu izahat ettim o kadar üyeliğimi yeniden actirirken teknik ekiple uzun uzun konuştum durumumu anlattım niye kapattığımı niye geri donmek istediğimi beni biliyorlar zaten zor zamanlardan geçtim kilolar aldım depresyon stres de olunca buraya gelip motive olup kilo vermek istediğimi söyledim maddi olarak özel diyetsyene gidemediğimi vs sorulması gereken tüm soruları sordular bende cevapladım ve kendilerinden özür diledim
Dediğim gibi bu durum sizi rahatsız etti ise konuya yazmam yada siz beni görmezden gel butonu ile görmezden gelirsiniz
Dediğim gibi zor donemler yaşadım sağlık vs toparlanmaya çalışıyorum
Beni asla ilgilendirmez deyip eski mesajlarıma nickime ulaşmanız da durumla müsemma

Son düzenleme:
Benimle ilgili sorularınız vs varsa özelden yazabilirsiniz çok kişisel alana girmediği sürece yeterli ve ölçülü şekilde cevap veririm ama dediğim gibi teknik ekip niye gittiğimi neden geri döndüğümü biliyor burayı meşgul edip arkadaşlari hem huzursuz etmeye hemde zamanlarını çalmaya gerek yok diye düşünüyorum konuda bu kadar kişi olup tek sizin araştırmanız hatırlamanız da tuhaf geldi kaldı ki ben eski arkadaşlarıma özelden döndüm diye yazdım

Anladım geçmiş mesajlarıma bakmak nasıl aklınıza geldi beni sorguladıniz demedim zaten sadece durumumu izahat ettim o kadar üyeliğimi yeniden actirirken teknik ekiple uzun uzun konuştum durumumu anlattım niye kapattığımı niye geri donmek istediğimi beni biliyorlar zaten zor zamanlardan geçtim kilolar aldım depresyon stres de olunca buraya gelip motive olup kilo vermek istediğimi söyledim maddi olarak özel diyetsyene gidemediğimi vs sorulması gereken tüm soruları sordular bende cevapladım ve kendilerinden özür diledim
Dediğim gibi bu durum sizi rahatsız etti ise konuya yazmam yada siz beni görmezden gel butonu ile görmezden gelirsiniz
Dediğim gibi zor donemler yaşadım sağlık vs toparlanmaya çalışıyorum
Beni asla ilgilendirmez deyip eski mesajlarıma nickime ulaşmanız da durumla müsemma

Ben neyle suçlanıyorum ki sizi hiç suçlamadığım halde? Sadece farkettiğim bir şeyi yazdım.

Daha önceden de ne kadar içten yazmışım karşılık vermişim size.
Biz de mükemmel hayatlar yaşamıyoruz ki söylemediğimiz neler var halden anlıyoruz bu yüzden. Ev zorluklarını hele çok iyi biliyoruz.
Kilo konusunda da en zirvede benim.

Eskiden de katılmıştım yeniden katılmak istiyorum da yazabilirdiniz değil mi?
Bir sürü sebebiniz varmış böyle istemişsiniz ben ne diyebilirim daha mesajlarınızı beğendim ve saygı duydum.

Yanlış anlaşılma olmasın diye de açıklama yaptım sizinle ilgili olmadığını, zaman zaman bunun olduğunu anlatabileyim diye.

Niyetim kimseyi kırmak değil buna izin de vermeyiz bütün arkadaşlar olarak.

Ben neyle suçlanıyorum ki sizi hiç suçlamadığım halde? Sadece farkettiğim bir şeyi yazdım.

Daha önceden de ne kadar içten yazmışım karşılık vermişim size.
Biz de mükemmel hayatlar yaşamıyoruz ki söylemediğimiz neler var halden anlıyoruz bu yüzden. Ev zorluklarını hele çok iyi biliyoruz.
Kilo konusunda da en zirvede benim.

Eskiden de katılmıştım yeniden katılmak istiyorum da yazabilirdiniz değil mi?
Bir sürü sebebiniz varmış böyle istemişsiniz ben ne diyebilirim daha mesajlarınızı beğendim ve saygı duydum.

Yanlış anlaşılma olmasın diye de açıklama yaptım sizinle ilgili olmadığını, zaman zaman bunun olduğunu anlatabileyim diye.

Niyetim kimseyi kırmak değil buna izin de vermeyiz bütün arkadaşlar olarak.
Tamam kusura bakmayın regl dönemindeyim alınganlık yapmış olabilirim sorun yok

penyez83 penyez83 biz kalabalığız herkes bir çeşit getiriyor 9 falan oluyor

Ben garnitürlü havuç tarator yaptım üstüne cevizli yağ yaptım mıhteşemdi
Herkesin bir şey getirmesi güzelmiş

Eline sağlık afiyet olsun canım mıhteşem olmuştur eminim :KK60:

Back
X