Hiç kıskanmadım kiSabbah kalktim
Evi toparladım
Mutfak tezgâhımı toparladım
Makinayı açtım
Yemek yaptim
3 posta çamaşır makinaya attım astım katladım yerleştirdim
Mutfak takı 5 çekmeceyi boşaltım sildim düzenli yerleştirildi
Mutfak halisini sildim
Merdivenini supurdum sildim
Makinayı boşaltıp elde yıkanması gerekenleri yıkadım
Makinayi doldurdum
Tuvaleti yıkadim
Bu ka
Bide fitil mi denesen acaba o baya rahatlatıyor sanki.Yok tatlım ya aynı gece olunca coşuyor lanet ateş.. ilaç verdim yine 38,5. Duş flan bekliyorum düşmesini
Sende 4 evlat varHiç kıskanmadım ki
Denicem kuzum az inDi şuan gece atıcam olmazsaBide fitil mi denesen acaba o baya rahatlatıyor sanki.
Bende gece veriyordum fitili uyur kalırsam ateşi çok çıkarsa diye korkumdanDenicem kuzum az inDi şuan gece atıcam olmazsa
İnşallah canım. Ben saat kuruyorum her saat başı öyle olmasa güvenemem zaten kendime. Bugeceden sonra düzelir diye umut ediyorum dr öyle dedi çünkiBende gece veriyordum fitili uyur kalırsam ateşi çok çıkarsa diye korkumdaninşallah bu gece son olur yarına iyileşir
Canım ateş düşürücü ne kullaniyosunYok tatlım ya aynı gece olunca coşuyor lanet ateş.. ilaç verdim yine 38,5. Duş flan bekliyorum düşmesini
Parol ve calpol dönüşümlü olarak canım. Arada da paranox fitilCanım ateş düşürücü ne kullaniyosun
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar :)
Biraz alakasız olacak ama , canım senin oğlunda akrep ya kokuya hassasiyeti var mı sabah cam açmıştım iğrenç kokmuş dışarısı benimki hemen kokuyu alınca çıkardiH hasbeenandgone canım bugünkü ödevi sen verir misin:)
Evet sağolsunlar işlerimi bölüp duruyorlarSende 4 evlat var
Rabbim acılarını göstermesin benimkiler ikisi birden uydumu canım çok sikilio diyorum bunları evlendiğinde napcam oraya kadar gidiyorumEvet sağolsunlar işlerimi bölüp duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?