Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sildim. İnanın kedi kopek gibi yün döküyor. Nasıl bir halı anlamadım silip bir deneyeyim. Ortalık kıyafetlerimiz hep yün kıl gibi bir şeyden oluyor.

Sildim. İnanın kedi kopek gibi yün döküyor. Nasıl bir halı anlamadım silip bir deneyeyim. Ortalık kıyafetlerimiz hep yün kıl gibi bir şeyden oluyor.
İki yıl oldu, ilk zamanlar kadar olmasa da hala tüy döküyor halılar. Siyah bir şey giyemezdim, halıya diz çöktüğümde tüy içinde kalırdım :)) Düzenli aralıklarla süpürmek ve zaman vermek sanırım en iyi çözümü. Elektrik süpürgesinin fırça başlığı hakkında bir yorum yapamayacağım ama halıları aldığım yer, tüy döküyor diye el fırçası ile halıları fırçalamak onlara yapacağın en kötü şey demişti. Yıkamaya verince de azalıyor diyorlar ama bir fark göremedim ben.

Yatağı havalandırdım, topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dünden kalan çamaşırları toplayıp, yerlerine yerleştirdim,
Balkonu yıkadım,
Yemek yaptım,
Buzdolabının içini silip, düzenledim,
Evi süpürdüm, sildim, toz aldım,
Süpürgenin haznesini boşalttım,
Banyo ve mutfak çöpünü boşalttım,
Lavaboyu, tuvaleti, duş kabinini temizledim,
Banyo paspasını yıkadım, kurudu, serdim,
Makinaya çamaşır attım.
Günün ödevi olan kaşıkların ve servis araç gereçlerinin çekmecelerini temizledim,

Oturma odasının camları kapısı silindi,tülleri yıkanıp asıldı, koltukları silindi, TV ünitesi iç dış çekmece detaylı temizlendi
Tüm ev süpürüldü
Bulaşık makinesi boşaltıldı
️Bir makine çamaşır asıldı
Güneşlikleri de birazdan ütüleyip asacağım küçük hanım lütfedip uykuya dalabilirse

Çok teşekkür ederim izliyorum hemen. Bizim de her yerimiz yün icinde kaldı. Yıkamaya vermek istemedim. Kendimde yikiyamiyorum. Sileyim bari dedim Ooo harikasiniz. Ne kadar iş yapmışsınız

Slm kızlar
Ben bugun sadece oglumla uğraştım
Hastanedeydik yeni geldim sayılır, Bu aralar hasta bi türlü toparlanamadi. Bu defa başka doktora gittik bakalım inşallah bu ilaçla ise yarar.
Hiriltisi burun akıntısı öksürük bi türlü geçmedi.
Şuan uyuyor,
Bende namaz kılıp işe koyulcam ev çok dağınık ama kirli değil.

Çok geçmiş olsun kuzum Size de LuckyMom

Siz koltuğuna zeytin yağı dökülen misiniz? Benim aklım o koltukta kaldı
Evet evet oda bendim. İki günlüğüne gittim. Kadının yeni koltugunu hem ağda hem zeytin yağı yaptım. Çok vahim benim durumum. Az önce siz dediniz değil mi yeni hali silmeyin boşuna diye. Aslında haliyada cay dokmustum. Onu da sildim. Çok bahtsızim ev işlerinde coook.

Yok ben demedim. Ben yıkamadan kullanmadım halıyı hiç. Kaç kişinin elinden geçiyor, nerelerede sürünüp geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…