Ben ispiyoncu biriyimdir
Sen çayımi içip memnun kalkta, ben arkanı toplarımÇay içerim tepsiyide bırakır çıkarım aga başka işin yok o kalsın isterim anlıyomusun
Sen çayımi içip memnun kalkta, ben arkanı toplarım
Kolay gelsin canım ☺Kalkimde bi yarım saat süre dutim kendime maratonu yemiyorda bünyem
Sağol canımİnşAllah güzel geçer ve işi alırsın
Sildim. İnanın kedi kopek gibi yün döküyor. Nasıl bir halı anlamadım silip bir deneyeyim. Ortalık kıyafetlerimiz hep yün kıl gibi bir şeyden oluyor.Günaydın canım daha yeni evlisin alışmaya çalışıyorsun halıyı bence yıkama Yepyeni halı süpürgenin fırça başlığı varsa onunla sık sık çekmeye çalış halı fırçası ile de fırçalayabilirsin
Tencere kapağıyla bişeyler yapıyorlar ona çelik kapak varsa bi deneSildim. İnanın kedi kopek gibi yün döküyor. Nasıl bir halı anlamadım silip bir deneyeyim. Ortalık kıyafetlerimiz hep yün kıl gibi bir şeyden oluyor.
İki yıl oldu, ilk zamanlar kadar olmasa da hala tüy döküyor halılar. Siyah bir şey giyemezdim, halıya diz çöktüğümde tüy içinde kalırdım :)) Düzenli aralıklarla süpürmek ve zaman vermek sanırım en iyi çözümü. Elektrik süpürgesinin fırça başlığı hakkında bir yorum yapamayacağım ama halıları aldığım yer, tüy döküyor diye el fırçası ile halıları fırçalamak onlara yapacağın en kötü şey demişti. Yıkamaya verince de azalıyor diyorlar ama bir fark göremedim ben.Sildim. İnanın kedi kopek gibi yün döküyor. Nasıl bir halı anlamadım silip bir deneyeyim. Ortalık kıyafetlerimiz hep yün kıl gibi bir şeyden oluyor.
Çok teşekkür ederim izliyorum hemen.
Bizim de her yerimiz yün icinde kaldı. Yıkamaya vermek istemedim. Kendimde yikiyamiyorum. Sileyim bari dedimİki yıl oldu, ilk zamanlar kadar olmasa da hala tüy döküyor halılar. Siyah bir şey giyemezdim, halıya diz çöktüğümde tüy içinde kalırdım :)) Düzenli aralıklarla süpürmek ve zaman vermek sanırım en iyi çözümü. Elektrik süpürgesinin fırça başlığı hakkında bir yorum yapamayacağım ama halıları aldığım yer, tüy döküyor diye el fırçası ile halıları fırçalamak onlara yapacağın en kötü şey demişti. Yıkamaya verince de azalıyor diyorlar ama bir fark göremedim ben.
Ooo harikasiniz. Ne kadar iş yapmışsınızOturma odasının camları kapısı silindi,tülleri yıkanıp asıldı, koltukları silindi, TV ünitesi iç dış çekmece detaylı temizlendi
Tüm ev süpürüldü
Bulaşık makinesi boşaltıldı
️Bir makine çamaşır asıldı
Güneşlikleri de birazdan ütüleyip asacağım küçük hanım lütfedip uykuya dalabilirse
Siz koltuğuna zeytin yağı dökülen misiniz? Benim aklım o koltukta kaldıÇok teşekkür ederim izliyorum hemen.
Evet evet oda bendim. İki günlüğüne gittim. Kadının yeni koltugunu hem ağda hem zeytin yağı yaptım. Çok vahim benim durumum. Az önce siz dediniz değil mi yeni hali silmeyin boşuna diye. Aslında haliyada cay dokmustum. Onu da sildim. Çok bahtsızim ev işlerinde coook.Siz koltuğuna zeytin yağı dökülen misiniz? Benim aklım o koltukta kaldı
Yok ben demedim. Ben yıkamadan kullanmadım halıyı hiç. Kaç kişinin elinden geçiyor, nerelerede sürünüp geliyorEvet evet oda bendim. İki günlüğüne gittim. Kadının yeni koltugunu hem ağda hem zeytin yağı yaptım. Çok vahim benim durumum. Az önce siz dediniz değil mi yeni hali silmeyin boşuna diye. Aslında haliyada cay dokmustum. Onu da sildim. Çok bahtsızim ev işlerinde coook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?