Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kizlar halilarima takan bi esim var yazdan yikadik annemle acmadim daha ev parke biraz daha zaman gecsin diyorum hemen pisletiyo esim bugun halilaari ne zaman acmayi dusunuyosun diyo acmiyorum dedim salonumun halisina cayi doktu biliyosunuz cay lekesi ölümdür cikarmasi ayriyeten coraplari var saplantili baska corap giyemiyomus onlarda boya dokuyo hali hep siyah olmusdu gelelim mutfaga kizi geldiginde cilekli meuve suyunu doktu oldu pembe hali ustune bide dolabi acti bi dolap dolusu yumurtalari kirdi halinin uzerine bide balik kizartim dedi birkere haliyi hep etti yag sonrada bana halilari acsana diyo

Halıların başına gelmeyen kalmamış acaba halı kullanmasanız mı

Halıların başına gelmeyen kalmamış acaba halı kullanmasanız mı
Ah benim halilarim 6 ayda o hale geldiler Dusunmuyo deilim bende alisdim 1 aydir halisiz durmaya parke pek fazla sogukda olmuyo iyce kisa doru acmayi dusunuyom bu gidisle zor ama bana kalsa 11 aylarda felan acicam

Ah benim halilarim 6 ayda o hale geldiler Dusunmuyo deilim bende alisdim 1 aydir halisiz durmaya parke pek fazla sogukda olmuyo iyce kisa doru acmayi dusunuyom bu gidisle zor ama bana kalsa 11 aylarda felan acicam
Valla bazen daha temiz oluyor halı kullanılmayınca

Ben de Ramazan bayramından sonra yıkattım kurban bayramında sermiştim yine kirlendiler yine yıkattım seresim yok aslında ama çocuklar su döküp kayıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…