Hımmm evet ben gelmeyince gitmemişsindir belki dediydim bi pis benim mutfağım kaldı artık20:15 demiştim ya hani
Hımmm evet ben gelmeyince gitmemişsindir belki dediydim bi pis benim mutfağım kaldı artık
Hadi toplayıp gel de çay içelim
Sen hızlısın zaten hemen biter
Eşim de gelsin de hepsini bir yapayım artık. Kayınpederim üzüm getirmiş onlar yıkanacak, sofra bezleri yıkanacak, ocak silinecek iş çok valla1 saatte biter be
Spor ne yapıyorsunuz✔Mutfak toparlandı, bulaşık makinesi bolaştıldı.
✔Çamaşır makinesi çalıştırıldı, yıkananlar asıldı.
✔Ev süpürüldü, silindi.
✔Yemek yapıldı.
✔Günlük spor yapıldı.
Evde bölgesel çalışıyorum, chole ting'in videolarıyla. Dışarı yürüyüşe çıkıyorum birde, çıkamadığım zamanlarda yine evde leslie yapıyorum. Siz spor yapıyor musunuz? Varsa öneriniz ekstra alırımSpor ne yapıyorsunuz
Halıların başına gelmeyen kalmamışKizlar halilarima takan bi esim var yazdan yikadik annemle acmadim daha ev parke biraz daha zaman gecsin diyorum hemen pisletiyo esim bugun halilaari ne zaman acmayi dusunuyosun diyo acmiyorum dedimsalonumun halisina cayi doktu biliyosunuz cay lekesi ölümdür cikarmasi ayriyeten coraplari var saplantili baska corap giyemiyomus onlarda boya dokuyo hali hep siyah olmusdu gelelim mutfaga kizi geldiginde cilekli meuve suyunu doktu oldu pembe hali ustune bide dolabi acti bi dolap dolusu yumurtalari kirdi halinin uzerine bide balik kizartim dedi birkere haliyi hep etti yag sonrada bana halilari acsana diyo
Ah benim halilarim 6 ayda o hale geldilerHalıların başına gelmeyen kalmamışacaba halı kullanmasanız mı
Yok merak ettim öylesineEvde bölgesel çalışıyorum, chole ting'in videolarıyla. Dışarı yürüyüşe çıkıyorum birde, çıkamadığım zamanlarda yine evde leslie yapıyorum. Siz spor yapıyor musunuz? Varsa öneriniz ekstra alırım ☺
Valla bazen daha temiz oluyor halı kullanılmayıncaAh benim halilarim 6 ayda o hale geldilerDusunmuyo deilim bende alisdim 1 aydir halisiz durmaya parke pek fazla sogukda olmuyo iyce kisa doru acmayi dusunuyom bu gidisle zor ama bana kalsa 11 aylarda felan acicam
Peki öyleyseYok merak ettim öylesine
Ben de Ramazan bayramından sonra yıkattım kurban bayramında sermiştim yine kirlendiler yine yıkattım seresim yok aslında ama çocuklar su döküp kayıyorlarAh benim halilarim 6 ayda o hale geldilerDusunmuyo deilim bende alisdim 1 aydir halisiz durmaya parke pek fazla sogukda olmuyo iyce kisa doru acmayi dusunuyom bu gidisle zor ama bana kalsa 11 aylarda felan acicam
Benim de spora başlamam lazım ama her gün erteliyorum. Bi ara her gün sabah 10 bin adım atıp geliyordum bi ara verdim tekrar başlayamadımPeki öyleyse ☺
Temizde olsa benmki temizlige takintili hergun cekdiriyom silmesemde birsey yerde gorse adama biseler oluyoValla bazen daha temiz oluyor halı kullanılmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?