Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de Ramazan bayramından sonra yıkattım kurban bayramında sermiştim yine kirlendiler yine yıkattım seresim yok aslında ama çocuklar su döküp kayıyorlar
benim cocuk yok o yonden rahatim bi esimin ilk evliliginden olan kizi geliyo oda yapmaz oyle seyler yapsada yapdigi seyi diyo bn bunu yapdim diye haber ediyo

Benim de spora başlamam lazım ama her gün erteliyorum. Bi ara her gün sabah 10 bin adım atıp geliyordum bi ara verdim tekrar başlayamadım
Bende ara vermiştim hem bebek hem spor bazen zorluyor. Şimdi yeniden başladım. En kötü kanguruyla kızımı çıkarıyorum bana da yürüyüş oluyor. Aslında spor insanın kendine yaptığı en büyük yatırım. Umarım en kısa sürede yeniden başlarsınız.
Temizde olsa benmki temizlige takintili hergun cekdiriyom silmesemde birsey yerde gorse adama biseler oluyo
Benim eşimde yerlere bakar hep

Takinti olmus huy titizliklerinden artik banada bise oluyo sabah kalkdigimda aksama bunu gorurse simdi bise der diye basliyorum ise az bise piskolojim vardi onuda temizlikle bozdu

22 Eylül Salı
*Sabah rutinim aynı; yatak toplandi, kahvaltı, bulaşık kaldırma, mutfak toplama, silme, kahve icme vs
*10 kg kırmızı biber kozlendi, soyuldu. Onlarla uğraşırken çok ayakta kaldım, yoruldum.
*Tüm ev süpürüldü
*Mutfağın yerleri silindi.
*Tahta kasiklar sirke ve karbonatli suda kaynatildi.
*Kesme tahtası bulaşık makinasına atıldı (ahşap değil)
*2 makine çamaşır yıkandı, kurudu, yarın katlanacak.
*Akşam yemek bulaşığı kaldirildi, Ocak, tezgah silindi.
*Yatmadan ev toplandı.

Artık iş yapmak çok yorucu olmaya başladı, sırtım ve belim ağriyor

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben etiket yapmayı bilmiyorum ödev verme sırası bende de bütün evin duvarlarını silelim
Mutfak masasını silcem de bugün sandalye falan, bide pencerelerin önünü silcem ödev olsun mu bu çok mu olur acaba

Günaydın kızlar
Böyle olmaz arkadaşım direk füze at Sağol canım camların önünü sileyim. Belki camlara da bi dokunurum bu bahaneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…