Ebanin başında bekliyorum
Ödev şart değil ki orda da boş durmuyorsun zatenAkşam değiştirdim farketmeden ödevi yapmışım. Uzun zamandır ödevleri yapamadım. Telafi etmiş olurmuyum ki bununlaaa
Eline sağlık sabah sabah❤Bende dün değiştirdim nevresimleri dünkü ödevi alayım dün girememistim sabah erken kalktım namazdan sonra uyumadım olanda uyandı onu yedirdim bulaşık makinesini boşalttim çiçekleri topladım tuvalet banyo yıkadım ezogelin çorba pisirdim kuran okudum şimdi oturdum burada takılıyorum ev ahalisinin kalkmasını bekliyorum
Hayırlı kandiller❤Herkese günaydın, hayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller dilerim
Bugün yapmak için gül şeklinde kurabiye yada gül tatlısı olabilir peygamberi temsil ediyor.
Yine kandil simidide olabilir
Hayırlı kandiller❤Günayydınn
Hayırlı kandiller
Bağlantıda sorun mu var. Bizimkinin de başladı öğlene kadar.Kapattım kapısını sesi geliyor son ses artık hepimiz ders dinliyoruzEbanin başında bekliyorum
Artık böyle tek kolay ödev,maksat motivasyonÖdevi aldım. Bi şekilde alışkanlık olmuş ben hep haftasonu değişiyorum.
Az önce dedim bi değişim temiz serim ve denk geldi
Bu kolay ödevler çok güzel.
Canımsın❤❤❤Ödev şart değil ki orda da boş durmuyorsun zaten
Eline sağlık sabah sabah❤
Hayırlı kandiller❤
Öğretmen giremiyor. Biz de bekliyoruz. Küçük kızım ortalığı ayağı kaldırıyor. Bilgisayarı telefonu çekiyor. Kâbus gibi, çok gerildim.Hayırlı kandiller❤
Bağlantıda sorun mu var. Bizimkinin de başladı öğlene kadar.Kapattım kapısını sesi geliyor son ses artık hepimiz ders dinliyoruz
Artık böyle tek kolay ödev,maksat motivasyon
Hayırlı kandiller❤
Bağlantıda sorun mu var. Bizimkinin de başladı öğlene kadar.Kapattım kapısını sesi geliyor son ses artık hepimiz ders dinliyoruz
Artık böyle tek kolay ödev,maksat motivasyon
Ben kandillerde yaş pasta yapıyorum hep,çocukların hatırında güzel kalsın diye,gelenek gibi oldu artık❤Bugün yapmak için gül şeklinde kurabiye yada gül tatlısı olabilir peygamberi temsil ediyor.
Yine kandil simidide olabilir
büyük ihtimalDe ayrı bence sence?
Eba üstünden zoomla bağlanıyoruz artık,diğer türlü dediğin gibi bağlantı işkenceydiÖğretmen giremiyor. Biz de bekliyoruz. Küçük kızım ortalığı ayağı kaldırıyor. Bilgisayarı telefonu çekiyor. Kâbus gibi, çok gerildim.
Sana da hayırlı kandiller cümleten kandilimiz mübarek olsun canımHayırlı sabahlar,hayırlı kandiller❤
Zaten eba açılmıyor artık. Direkt Zooma yönlendiriyor. Hocanın bağlantısında sorun var. Her hafta aynı şey oluyor.Eba üstünden zoomla bağlanıyoruz artık,diğer türlü dediğin gibi bağlantı işkenceydi
Kafalar güzel sabah sabahDe ayrı bence sence?
Oyyy cifim cifim cifliyceksin yaniKapıları ellemişler boya yaptıktan sonra bil istedimhırhız gibi her kapıyı
Amin hayırlı kandiller❤Hanımlar kandilimiz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden geçenlerin hayırlı olanlarını nasip etsin ❤❤❤
Amin❤Kandilimiz Mubarek olsun
İnternetinde sorun var o zaman. Bu sistemle bağlanamayan yok artık çünküZaten eba açılmıyor artık. Direkt Zooma yönlendiriyor. Hocanın bağlantısında sorun var. Her hafta aynı şey oluyor.
Şu virüs bitse de hayırlısıyla her şey normale dönseİnternetinde sorun var o zaman. Bu sistemle bağlanamayan yok artık çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?