Düzenli Evimiz & Hayatımız

Akşam değiştirdim farketmeden ödevi yapmışım. Uzun zamandır ödevleri yapamadım. Telafi etmiş olurmuyum ki bununlaaa
Ödev şart değil ki orda da boş durmuyorsun zaten
Eline sağlık sabah sabah❤
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller dilerim
Hayırlı kandiller❤

Günayydınn
Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller❤
Ebanin başında bekliyorum
Bağlantıda sorun mu var. Bizimkinin de başladı öğlene kadar.Kapattım kapısını sesi geliyor son ses artık hepimiz ders dinliyoruz
Ödevi aldım. Bi şekilde alışkanlık olmuş ben hep haftasonu değişiyorum.

Az önce dedim bi değişim temiz serim ve denk geldi
Bu kolay ödevler çok güzel.
Artık böyle tek kolay ödev,maksat motivasyon

Hayırlı kandiller❤

Bağlantıda sorun mu var. Bizimkinin de başladı öğlene kadar.Kapattım kapısını sesi geliyor son ses artık hepimiz ders dinliyoruz

Öğretmen giremiyor. Biz de bekliyoruz. Küçük kızım ortalığı ayağı kaldırıyor. Bilgisayarı telefonu çekiyor. Kâbus gibi, çok gerildim.

Hayırlı kandiller❤

Kapıları ellemişler boya yaptıktan sonra bil istedim hırhız gibi her kapıyı

Bugün yapmak için gül şeklinde kurabiye yada gül tatlısı olabilir peygamberi temsil ediyor.

Yine kandil simidide olabilir
Ben kandillerde yaş pasta yapıyorum hep,çocukların hatırında güzel kalsın diye,gelenek gibi oldu artık❤

Öğretmen giremiyor. Biz de bekliyoruz. Küçük kızım ortalığı ayağı kaldırıyor. Bilgisayarı telefonu çekiyor. Kâbus gibi, çok gerildim.
Eba üstünden zoomla bağlanıyoruz artık,diğer türlü dediğin gibi bağlantı işkenceydi

Eba üstünden zoomla bağlanıyoruz artık,diğer türlü dediğin gibi bağlantı işkenceydi
Zaten eba açılmıyor artık. Direkt Zooma yönlendiriyor. Hocanın bağlantısında sorun var. Her hafta aynı şey oluyor.

De ayrı bence sence?
Kafalar güzel sabah sabah
Kapıları ellemişler boya yaptıktan sonra bil istedim hırhız gibi her kapıyı
Oyyy cifim cifim cifliyceksin yani
Hanımlar kandilimiz mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden geçenlerin hayırlı olanlarını nasip etsin ❤❤❤
Amin hayırlı kandiller❤
Kandilimiz Mubarek olsun
Amin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…