Allah şifa versin, inşaallah kolayca atlatır abin.Günaydın iki ödevi de yaptım :) bizim okulda iki öğrenci virüs kapmışdün abimin testinin de pozitif olduğunu öğrendik annem babam için endişe ediyorum allah yardımcımız olsun
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar ❤
Her iki ödevi de alıyorum27 ekim ödevi
Çorap, çamaşır çekmecesi düzenlemek
Çaydanlık,ketıl vs de ki kredi temizlemek
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
mimesis
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
Aleykumselam, aminSelamün Âleyküm.
Gelecek günlerimiz geçen gunlerimizden daha güzel olsun inşaAllah
Aleykümselam canım aminSelamün Âleyküm.
Gelecek günlerimiz geçen gunlerimizden daha güzel olsun inşaAllah
Allah şifa versinKovidi atlattı canım ama kanda pıhtı bırakmış o yüzden yatıyor hala. 1,5 ay oldu
Okumuşssunuz şifa olsun canımKızlar arkadaşım için hucurat okuyabilecek var mı? Kovid
Kolay gelsin canımBugün yapamicam misafir gelcekmis maalesef bu ödevin yerine toz alip evi süpürürüm tuvalet temizlerim pasta falan hazirlik yaparim.
Yarinki ödevi yapicam insallah kaytarmicam bu sefer
Tamam canım kolay gelsinNego canım ben kısa bir süreliğine sayfadan ayrılıyorum. İş yapamadığım için felaket telefona sardım. Birazda hastayım hiç elim kolum kalkmıyor enerjim çekilmiş gibiyim aynı. Bir odayı süpürüp yarım saat saçma sapan konuları okuyorum bdv da.. Perdelerim tamire gidecek ona bile kolum kalkmıyor iyisimi ben işler kızışana kadar tuşlu tele devam edip daha yararlı şeylere zaman ayırayım. İnşallah haftaya görüşürüz hanımları 1 hafta kadar molaya çekiliyorum. Hepinize kolay gelsin ❤
makineniz arçelik mi?Bugün teknik servisten gelip bulaşık makinemi aldılar, motoru arizalanmis 740TL'cik
Bugün yaptıklarım;
*Sabah yatak toplandı, ev havalandirildi
*Kahvaltı sonrası mutfak toplama, bulaşık vs
*Ev komple süpürüldü
*Baharatliklar yıkandı.
*Teknik servisten gelen 2 kişi gittijten sonra bütün camları açıp yine havalandirdim, galoş giymişlerdi ama içim rahat etsin diye yerleri çamaşır suyu karistirdigim suyla sildim.
*Akşam yemegi yendi, bulaşık yikandi, çay demlendi.
beni mi gazladin allasen ☹Hadi bir iki üç başla
Yok vallahi kendimi gazladim. Şimdi kargoya gidecem pttye.beni mi gazladin allasen ☹
Hotpoint Ariston ve Ariston artık Türkiye'den cekildigi için teknik servisi vs kapanmis, eşim 15 gündür tamir için yer bakıyordu bir yer bulunca dün gelip baktılar.makineniz arçelik mi?
bende okurumKızlar arkadaşım için hucurat okuyabilecek var mı? Kovid
anladım, arçelik artık 5. yılında motor arızası verir olmuşta o yüzden sormuştum.Hotpoint Ariston ve Ariston artık Türkiye'den cekildigi için teknik servisi vs kapanmis, eşim 15 gündür tamir için yer bakıyordu bir yer bulunca dün gelip baktılar.
Birlikteler malesefGeçmiş olsun birliktelerse çabuk bulaşıyor kolay atlatsınlar inş
Çok teşekkür ederim insallah geçmezBirlikte güzeliz❤
Çok tutmuş ama canın sağolsun. Eline sağlık
Geçmiş olsun canım
Sabah erkenden işleri yaparsan daha kolaylaşır
Bende dün okuyamadım:)
Eline sağlık
Ben ufak ufak yapmaya başladım yaparız beraber❤
Geçmiş olsun
Eline sağlık
❤
Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır abin,ailene de geçmez
Günaydın❤
Gelmiş olsun
Kolay gelsin
❤
Hamlamışım
Aminn çok teşekkür ederim annemde babamda yaşlı bide kronik hastalar bulaşmadan gitsin insallah.Allah şifa versin, inşaallah kolayca atlatır abin.
Kendini izole ederse evdekilere bulaşmaz inşaallah.
Hayırlı sabahlar
Her iki ödevi de alıyorum
Aleykumselam, amin
geçmiş olsun ne ağrın oldu? kolun mu?Dün yaptıklarım:
Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlardı sabah her yerde yastık battaniye topladım
Kahvaltı faslı,mutfak toplama
Çamaşır astım
Oturma odasının halısını balkona attım,dip köşe temizledim,camınısildim,perdelerini yıkayıp astım
Çocuk odasında ki zebra perdeyi çıkardım,camını sildim yeni perde taktım,süpürdüm sildim,yazlıkları döktüm çocukların bugün kaldırıcam
Mezarlığa gittik
Gelince biraz dinlendim yemek yedik,mutfağı topladım
Çok yoruldum dün epey ağrım oldu
Benim makinem 12 yıllık, ilk kez arıza verdi. Dün gelen servis de yeni makinelerin 3.seneden sonra arıza vermeye başladığını söyledi. Ne kadar doğru bilemiyorum tabii.anladım, arçelik artık 5. yılında motor arızası verir olmuşta o yüzden sormuştum.
bende teraziyimm21inde doğmuşum. Teraziyim. 23ünden itibaren akrep :)
Emrin olur negom. Kimyasal kullanmak istemeyenlere önerim ben kettle ı beyaz sirke ile temizliyorum gidiyor kireci27 ekim ödevi
Çorap, çamaşır çekmecesi düzenlemek
Çaydanlık,ketıl vs de ki kredi temizlemek
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
cyd86
@Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
mimesis
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?