Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar

çamaşır makinesini çektik eşimle
Altını arkasını fayanslarını parlattım bi güzel
Banyo duvarlarını sildim
Yerleri elimle sildim
Tuvalet lavabo cifledim
Aynaları parlattım
Ayakkabılığın tozunu aldım
Çamaşır katladım yerleştirdim

şimdi de kişisel bakım ve kitap okuma vakti yapayım diyorum

İyi akşamlar. Bu aralar ödevleri aksattım. Kardeşimiz ve anneannemiz yatıya geldi. Evden de çalıştığım için benim için biraz zor oldu. Sadece çorba yapmaya ve üstün körü kahvaltı hazırlamaya zamanım oldu. Yemeği dışarıdan söyledik. Mutfağı kardeşim topladı. Banyoya girince tuvaleti ve lavaboyu temizleyebildim sadece. Bulaşık makinasını doldurdum ve sabah için zamanladım. Kardeşim birkaç gün daha bizde. Biraz ondan faydalanmayı düşünüyorum bu süreçte

Tezgah birazdan toplanacak ve miss olacak kurutup kaldirilacak. Çamaşır yok e kitap okumaya bende de hâl yok

2 Kasım
>Sabah rutini olarak yatak ve ev havalandirildi, yatak toplandı.
>Kahvaltı bulaşığı kaldirildi,Ocak, tezgah vs silindi.
>Tüm ev süpürüldü.
>Portmanto temizdi, yine bi elden geçti.
>Lavabolar yıkandı, havlular degisti.
Anlattığım gibi akşam kombiye su verirken aniden sular fiskirinca mutfak su oldu esim temizledi sağolsun. Mutfak halısını makineye attım.
>Çamaşır katlandı, çay bulaşığı kalktı, Ocak silindi, biraz kitap okuduktan sonra inşallah uyuyabilirim.

Tabikii evi dağınık bırakıp asla yatamazdimmm..

Bulaşıklar dizildi, diğerleri makineye atıldı.
mutfak tezgahı silindi, kurulandı.
Artan yemekler dolaba kaldırıldı.
Iki üç ayakkabım vardı onları attım makineye yikandilar, çıkarıp kurumaları için kenara koydum.

Ayriyeten 1 kalıp sabundan yaklaşık 4 litre sıvı sabun da yaptım bu arada şişelere doldurdum, mis gibi oldular..

Kek yaptım bu arada çocuklara kuru üzümlü yediler..(çocukların abur cubur isteği bitmiyor)

Devrilen saksimi toparladim, yerler toprak oldu delirecektim onları süpürdüm..

Yorgun argın anca şimdi kk'ya girebildim.

Ahhh Negom ah annem hastalandı hastanedeyiz
Umarım covid değildir,sonucu yaz canım
Tüh kötü olmuş akşam akşam
Ne zaman şu mesajı atsan negom benim ev dağınık oluyor hissediyorsun vallahi
Topladın mı bari

Okudum inşaAllah Nego
Rabbim haberdar eylesin, mekanı Cennet, Peygamber Efendimize komşu olsun inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…