Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa dün yapmistim bunu. Günlk ev işi yapacagm dün diplere iyi girdm çnkü
Ödev bu muymuş benim de aklımdaydı nr zamandır gerçi ben etiketlenmemisim yeni katıldım gruba ama ok ben de yapayım bari. Yapanlar ne yapıyor; yaptım mı yazacak buraya. Resim falan mı atacaz

Ödev bu muymuş benim de aklımdaydı nr zamandır gerçi ben etiketlenmemisim yeni katıldım gruba ama ok ben de yapayım bari. Yapanlar ne yapıyor; yaptım mı yazacak buraya. Resim falan mı atacaz
Yok resim atmıyoruz yaptıklarımızı yazıyoruz sadece.
Atmak isteyen tabi atsın resim sorun yok.

Amaç motive olmak bazen ödevide yapamadığımız oluyor insanız bambaşka hayatlarda yaşıyoruz

İş iptal nego ama başka şeyler yaptım yordu biraz bunu erteleyeceğim ki zaten düzgün.Ayakkabılık için ayakkabı standı kullanmıyorsanız öneririm yeri gelmişken hem yer tasarrufu hem düzenli oluyor :)

Benim de öyle şeylere ihtiyacım var ayakkabılık için
Ben bugün baza altı gardırop ve nevresim dolabı düzeltme işine girdim anca içinden çıktım ama güzel oldu aradığımı bulabileceğim hepsi çok güzel düzene girdi :) Nego

Eline sağlık canım

Çok geçmiş olsun inşallah eşinizde kolay atlatır sizede bulaşma dan geçer gider

Cok tesekkurler aydinlattigin icin canim❤madem basmıcak yaparim

Bizde de enistem pozitif ablam negatif cikti tekrar yaptircak test ablam cunku bildigin sesi gitti öksürüyo nasil seyse..bazen yalanci negatiflik oluyo demis doktor.
Çok geçmiş olsun

Bende yazıyım yaptıklarımı
Mutfağı süpürdüm sildim cami sildim pimapen yerleri cifledim
Banyo wc lavabo ovdum
İki makina çamaşır yıkadım
Kuruyan çamaşır vardı onları katladim artık balkonda kurumuyor çamaşırlar
Yemek yaptım
Şimdi ödevi yeni aldım onu yapıyım inşallah
Babamı aradım çok şükür Allah a bugün sesi güzel di icim biraz rahatladı

Yaziyosn ne iş yaptiysan buraya gün boyu bitirdikten snra yazarsn işte hep

Evet ödev tamamlandı
Aslında baya oldu tamamlayalı ama telefon kızımdaydı canlı derse giriyordu yazamadim.
Fortmanto ayakkabılık komple silindi, kurulandi, kirli ayakkabılar yıkanmak üzere ayrıldı
Tertemiz dizildi.

Ayriyeten yemek yaptım.
Koltuk örtüleri ve koltuk yastıklarının yüzlerini yıkadım kurumuştur şimdiye,alıp geçiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…