Yaa dün yapmistim bunu. Günlk ev işi yapacagm dün diplere iyi girdm çnkü2 kasım ödevi
Pormanto,ayakkabılık düzenlemek
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Psikolojik Deliii
@cyd86
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
Ödev bu muymuşYaa dün yapmistim bunu. Günlk ev işi yapacagm dün diplere iyi girdm çnkü
Yok resim atmıyoruz yaptıklarımızı yazıyoruz sadece.Ödev bu muymuşbenim de aklımdaydı nr zamandır gerçi ben etiketlenmemisim yeni katıldım gruba ama ok ben de yapayım bari. Yapanlar ne yapıyor; yaptım mı yazacak buraya. Resim falan mı atacaz
İş iptal nego ama başka şeyler yaptım yordu biraz bunu erteleyeceğim ki zaten düzgün.Ayakkabılık için ayakkabı standı kullanmıyorsanız öneririm yeri gelmişken hem yer tasarrufu hem düzenli oluyor :)2 kasım ödevi
Pormanto,ayakkabılık düzenlemek
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Psikolojik Deliii
@cyd86
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
Karantina adı çok akıcı 1 2 3 ve 4 var ben direk 2 den başladım çok sagolun bu aradaCok gecmis olsun cabucak atlatin inşallah
Kitabın adı ne o kadar akıcıysa ben de okuyum
Çok sagolun Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Inşallah siz pozitif çıkmazsınız.
Çok geçmiş olsun,muhtemelen sende pozitifsin,testi tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Allah şifa
Benim de öyle şeylere ihtiyacım var ayakkabılık içinİş iptal nego ama başka şeyler yaptım yordu biraz bunu erteleyeceğim ki zaten düzgün.Ayakkabılık için ayakkabı standı kullanmıyorsanız öneririm yeri gelmişken hem yer tasarrufu hem düzenli oluyor :)
Ben bugün baza altı gardırop ve nevresim dolabı düzeltme işine girdim anca içinden çıktım ama güzel oldu aradığımı bulabileceğim hepsi çok güzel düzene girdi :)Nego
Çok geçmiş olsun inşallah eşinizde kolay atlatır sizede bulaşma dan geçer giderKızlar 1 haftadır düzenli giremiyorum eşim pozitif çıktı bende ve kayinvalidem de negatif iz ama benim ses gitti şiddetli baş ağrısı var kokunda alamıyorum belki usutmedir bilmiyorum yatsam belki düzelir ama nerede.. Ev iş bekler koca yemekis başa düşünce yapacak birsey yok şükür ki o kadar kötü değilim işleri yapıyorum buraya da o yüzden fazla uğrayamiyorum etiketlere katılayım yine de. Geceleri bakarım bugün yapılanlar
Sabahtan kahvaltı topla yatakları topla
Bulaşık makinesini boşalt
Mutfağı halisini silkele yerini sil halıyı ser eşimin yattığı odanın halisini silkele yerlerini sil
Evi komple süpür öğlen yemeğini yaptım yedik oğlanı ders çalıştırdım sonra yatırdım öğlen uykusuna
Akşam yemeğini yaptım o arada kitap okudum 100 sayfa kadar çok heyecanlı bir kitap iş yaparken bile bırakamadım Bi an. (karantina) akşam yemeği yapıldı yendi ortalığı toparla oğlana biraz daha ders çalıştır meyve çay derken saat bu saat oldu ben yatar hepinize hayırlı geceler olsun
Çok geçmiş olsunCok tesekkurler aydinlattigin icin canim❤madem basmıcak yaparim
Bizde de enistem pozitif ablam negatif cikti tekrar yaptircak test ablam cunku bildigin sesi gitti öksürüyo nasil seyse..bazen yalanci negatiflik oluyo demis doktor.
Yaziyosn ne iş yaptiysan buraya gün boyu bitirdikten snra yazarsn işte hepÖdev bu muymuşbenim de aklımdaydı nr zamandır gerçi ben etiketlenmemisim yeni katıldım gruba ama ok ben de yapayım bari. Yapanlar ne yapıyor; yaptım mı yazacak buraya. Resim falan mı atacaz
Amin inşallah çok sagolunÇok geçmiş olsun inşallah eşinizde kolay atlatır sizede bulaşma dan geçer gider
Çok sagolÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?