Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün müthiş kosturmali geçti geçiyor halen. Sabahtan kahvaltıya misafir vardı kahvaltı ettik 2 de gittiler hemen bulaşıkları kaldırdım makineye oturma odası ile hol un halisini sildim kaldırdım koltukları çektim altlarına sildim bütün evi sildim girgirladim balkonu yıkadım 3 de çocuğu almaya gittim çarşıda işim vardı onları hallettim eve gelmeden. Geldim yemek yedik şimdi oğlanı uyuttum gidip sofrayı kaldıracağım halıyı serecegim bulasik makinesini çalıştıracam makinede asılmayi bekleyen çamaşır var. Aman Allahım dünkü katlanacak 2 makine camasirda duruyor cokkk çalışmam lazım cooooookkkk allahtan aksa yemeği hazır

Ayol annem süt almıştı kendine de aldığı bir sütçüden yoğurt yapayım dedim, sütü koydum kaynatıyorum üzerinde siyah siyah iki şey fark ettim. Bir de ne goreyim bocek ve sinek varmış için de oghkkk ben en iyisi bi mide koruyucu içeyim...

Her ihtimale karşı süzerek koymalısın. Böcek sinek asla olmamalı ama açık süt sonuçta.

Feslegen Kokulu Nane Bonus benim aldığım başka bir yer vardı, süzmeden koyar yıllardır mayalardım mis gibi.. hayatımda böyle birşeyle asla karşılaşmadım. Annem bura iyi dedi. Hadi dedim deneyeyim. Alışmadık şeyde şey durmazmis; süzmedim haliyle. Hayır suzsem bile içinden böcek çıkan sutu asla kullanmam. (Acik diye böceklere göz mü yumayim?) Azcik özen gostersinler de düşmesin. Benim aldığım öteki sütçü de neden hiç çıkmadı bugüne dek?
Neyse lavaboya komple döktüm fareler içsin kanalizasyonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…