- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Üstler bitti alt kaldı benşm de canım çıktı. Daha makinede yıkanan misafir çay bardakları var bir posta bitti şimdi 2. Ye açtım. Onlar yerleşçek dahaAha tüydüm
Allah rahmet eylesin canim cok çok üzüldüm insan ne diyecegini bilemiyor çünkü ne dense boş rabbin sana sabır versin inşallahBabam öldü içime ateş yaktılar sanki.
Canim iki çocuk ve bir adet de çocuktan beter koca ile her gün değil her an elin üstünde olsa bu evin yine de heryer alıp basını gidiyor..Sen hergün çarşaf çarşaf yazıyosun ya ne fili ne ordusu
Süzücktin onuAyol annem süt almıştı kendine de aldığı bir sütçüden yoğurt yapayım dedim, sütü koydum kaynatıyorum üzerinde siyah siyah iki şey fark ettim. Bir de ne goreyim bocek ve sinek varmış için de oghkkkben en iyisi bi mide koruyucu içeyim...
Her ihtimale karşı süzerek koymalısın. Böcek sinek asla olmamalı ama açık süt sonuçta.Ayol annem süt almıştı kendine de aldığı bir sütçüden yoğurt yapayım dedim, sütü koydum kaynatıyorum üzerinde siyah siyah iki şey fark ettim. Bir de ne goreyim bocek ve sinek varmış için de oghkkkben en iyisi bi mide koruyucu içeyim...
Ne oldu kiAtaayemi zeynepyu canim basınız sagolsun mekani cennet olsun insallah
Başın sağ olsun canım. Çok üzüldümBabam öldü içime ateş yaktılar sanki.
Zeynebin babasi vefat etmisNe oldu ki
Şimdi gördüm. Allah rahmet eylesin.Zeynebin babasi vefat etmis
Amiin.Şimdi gördüm. Allah rahmet eylesin.
Ancak girdim siteye. İşe başladım bugün. Yarın sabah yapayım. Eşim ve annem iyileşse de gelseler eve16 kasım ödevi
Avize silmek
Mutfak dolap kapağı silmek
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?