- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Tamamdır üstat17 kasım ödevi
Çiçekleri olanlar için çiçek bakımı yapmak,yapraklarını silmek vs
Kapı kollarını,elektrik düğmelerini silmek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Süper ve benim camda sukulent var üzerine boya damlamış üst kattakiler demirleri boyamış sınır oldum öyle mi bırakayım yoksa çıkarmaya çalışayım mi offff17 kasım ödevi
Çiçekleri olanlar için çiçek bakımı yapmak,yapraklarını silmek vs
Kapı kollarını,elektrik düğmelerini silmek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
GünaydınGünayydınn❤
GünaydınGünaydın herkese
Bilemiyorum zarar verir miSüper ve benim camda sukulent var üzerine boya damlamış üst kattakiler demirleri boyamış sınır oldum öyle mi bırakayım yoksa çıkarmaya çalışayım mi offff
Boyayı kaldırırken zarar vermeyesin? Tiner yoksa elleme benceSüper ve benim camda sukulent var üzerine boya damlamış üst kattakiler demirleri boyamış sınır oldum öyle mi bırakayım yoksa çıkarmaya çalışayım mi offff
Bana da kv boyalı sukulent almıştı sprey boya tabi o büyüdükçe kayboluyorBoyayı kaldırırken zarar vermeyesin? Tiner yoksa elleme bence
Paw çöreği günaydınBoyayı kaldırırken zarar vermeyesin? Tiner yoksa elleme bence
Paw çöreği günaydınbelin nasıl oldu?
Kıyamam sırtını esnet mutlaka lütfen supermen falan yap çok iyi gelirGünaydıın iyiyim şükür çalışmaktan sırtım ağrıyo accık sadece
Supermen ne ola kiKıyamam sırtını esnet mutlaka lütfen supermen falan yap çok iyi gelir
Supermen ne ola ki
Ben katılabilirim ama uzun sürecek kapı pencere Allah ne verdiyse gireceğimMaratoncu var mıBonus hazır burdasın az iş yapalım evim elden gidiyeeaah
Süper olur ama 1 saat sonra başlasak olur mu projeyi teslim etmek üzereyim onu edeyim başlayalım ben de buz dolabına iç dış gircemBen katılabilirim ama uzun sürecek kapı pencere Allah ne verdiyse gireceğim
1 saat sonra olursa bende varımSüper olur ama 1 saat sonra başlasak olur mu projeyi teslim etmek üzereyim onu edeyim başlayalım ben de buz dolabına iç dış gircem
Süper süper toplaşalım1 saat sonra olursa bende varım
Bende bilemedim insan haver verir böyle düşüncesizlik olmaz ve tiner yok ama daha çok zarar vermez mi tinerBoyayı kaldırırken zarar vermeyesin? Tiner yoksa elleme bence
Çok gelmiş ama bir kaç yeri büyük diğer yerler küçük küçük ama bilemedim bir deneyeyim çıkacak miM merve_eymen tek yaprağına gelmiştir inş tırnakla çıkarmı denemek lazım. Aloe vera gibi kesince kendi kapatır mı orayı bilmiyorum.
Boyayı suyla yumuşatır silebilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?