Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhabaâ canim
Elektrik düğmeleri vs zaten hep elimde antibakteriyel ıslak mendille siliyorum paranoyaya bağladım brn
Ciceklerimle seve seve ilgilenirimmmm
Dünden evim silinmiş supurulmus halde bugün sadece toplama yaparım. Annem artık diyor her gün her gün ev mı kaldırılır kızım azcik dinlen hem üzerinize afiyet regl oldum dun; bugün bacaklarım kalkmaz yerden.

Sevgiler.

Nego bundan yapmak istiyorum ya
Şu mutfak masasına bişey yapıcaktım hala yapıcam bakıyorum evde bişeylerim olursa yaparım sanki
Çok güzel yeni havlu başladım bende.Bir sayfa var orda malzemeler uygun ama Instagram kullanmıyorsun:/

Annen haklı,bende her gün çeki düzen veririm ama silme işini her gün yapmıyorum artık.Eskiden senin gibi yapardım her gün.Bu da sevme işi,anlıyorum seviyorsun evle igilenmeyi,kendini çok yıpratmadan yapman güzel bir şey

Sen evi kırkladın ya dün daha napcan ama yapılacak iş varsa da Nego mdan sonra eline su dökemeyeceğimiz tek kişi sensin aslanım terlik çitam benim sonra da bi kahve içeriz keyifli keyifli dur gaza getirmeli küfürsüz şarkı bulam

Neler yaptım
Sabah ki rutin;yatakları düzelttim,kahvaltıya krep yaptım.
Kahvaltı sofrasını topladım,elde yıkanacakları yıkadım
Çay,kahve faslı yaparken işleme yaptım,Müge izledim
Küçüğe etkinlik yaptırdım bir sayfa
Banyo klozet,lavabo temizledim,çöplerini paspasını değiştirdim
Wc yi temizledim
Akşam yemeklerini yaptım,o ara elde yıkanacakları yıkadım
Çocuklara öğle yemeği verdim

İşim çok,evi süpürmem,çamaşır katlayıp yerleştirmem,büyüğe ders çalıştırmam,kitap okumam,işleme yapmam lazım

Oh oh OYNUYOM gi ben pek güzelmiş
Sen oyna bak yukarda ne işler yapanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…