Düzenli Evimiz & Hayatımız

Başka ödev versen çoğumuz yeni değiştirmisiz.
Bende dun akşam değiştirdim

Baza altı toparlamak olsun ödev birtrk o kaldı isim ama çok üşeniyorum mugeyi bırakıp gidemiyorum bu günde toplamazsam halay çekmeye baslayacak baza altındakiler
Ödevi verdim zaten, olmadı başka diye bir şey yok, yapmış olan kendi istediği bir işi yapsınn hanımlar, her gün öyle farklı ödev düşünüp vermek kolay bir durum değil.
Sayfanın işleyişi belli artık bir düzeni var. Ödev size uymuyorsa yapmazsınız, zorunlu değil ödevler.
Her zaman yazdığım gibi ödev vermekte ki maksat motive olmak yoksa sizlerin yapacağı işlerin içinde ödev bir kısım zaten.

Eline sağlık
Eline sağlık ❤

Ben bi yatak topladım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Yıkancak ayırıp koydum yarım saat o kadar.
Belime bi ok falan girdi heralde oturdum ablam aradı yarım saatte öyle
Eline sağlık ve geçmiş olsun

Zaten birimizden biri illaki yapmış olur ödevi ödevden başka iş yapmıyomuşcasına ödev istemekte ne biliyim Ben de dün değiştirdim bugün başka iş yapcam önden soramazsın ki hepimize

Zaten birimizden biri illaki yapmış olur ödevi ödevden başka iş yapmıyomuşcasına ödev istemekte ne biliyim Ben de dün değiştirdim bugün başka iş yapcam önden soramazsın ki hepimize
Mesela ben değiştirmedim bekliyordu 2 3 gündür. Bugün inş değiştiririm. Ödevi illa yapıcaksın demiyor ki nego başka işin vardır onur yaparsın ya da keyfin yoktur yatarsın.

Burdayım negom nasılsın
Hamdolsun canım idare ediyorum,bildiğin gibi.
Sen nasılsın?
Selâmmın
Inan daha şimdi degistirdim odaları havalandirdim miss gibi oldular bi mola vereyim dedim
Eline sağlık
Ne diyeyim konu dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor arada:/
kürem var benim
Mesela ben değiştirmedim bekliyordu 2 3 gündür. Bugün inş değiştiririm. Ödevi illa yapıcaksın demiyor ki nego başka işin vardır onur yaparsın ya da keyfin yoktur yatarsın.
Bak yatmayı da sıkıştırmış araya

Baza altı toparlamak olsun ödev birtrk o kaldı isim ama çok üşeniyorum mugeyi bırakıp gidemiyorum bu günde toplamazsam halay çekmeye baslayacak baza altındakiler
Ben yazlık kışlık değişimi yaptım geçen gün yazliklarida babanın altına koydum o yüzden mis gibi toplu çok şükür

Hasta mı geçmiş olsun
Evet canım ya ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik şimdi ikinci kez kustuğu nevresimleri makineden çıkarıp asacağım

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…