Başka ödev versen çoğumuz yeni değiştirmisiz.
Bende dun akşam değiştirdim
Ödevi verdim zaten, olmadı başka diye bir şey yok, yapmış olan kendi istediği bir işi yapsınn hanımlar, her gün öyle farklı ödev düşünüp vermek kolay bir durum değil.Baza altı toparlamak olsun ödev birtrk o kaldı isim ama çok üşeniyorum mugeyi bırakıp gidemiyorum bu günde toplamazsam halay çekmeye baslayacak baza altındakiler
Eline sağlıkAy ne biliyim kızlara yapim diyince yemicen sandım dııııı
Afiyet olsun
Geldim ben
Ev süpürme işi kaldı. Eşim uyuyo uyanınca artık.
Misafir odasındaki çamaşırları katladım kaldırdım orayı düzenledim
Yatak örtüsünü örttüm
Üniformaları yıkamıştım onları kaldırdım
Yastık bölümünü düzelttim
Çamaşır odasındaki çamaşırları katladım kaldırdım
Kahvaltı masasını kaldırdım
Mutfağıtopladımm
Elde yıkanacakları yıkadım gerisini makineye koydum
Ocağı sildim arka ve yan duvarını da sildim
Bulaşık makinesinin dışını sildim
Tezgah arasını sildim
Koltuk örtülerini düzelttim
Eline sağlık ve geçmiş olsunEline sağlık ❤
Ben bi yatak topladım
2 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Yıkancak ayırıp koydum yarım saat o kadar.
Belime bi ok falan girdi heralde oturdum ablam aradı yarım saatte öyle
Burdayım negom nasılsınterliksuu nerdesin
Selâmmın18 kasım ödevi
Nevresim değiştirmek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
sidelya
Zaten birimizden biri illaki yapmış olur ödevi ödevden başka iş yapmıyomuşcasına ödev istemekte ne biliyimÖdevi verdim zaten, olmadı başka diye bir şey yok, yapmış olan kendi istediği bir işi yapsınn hanımlar, her gün öyle farklı ödev düşünüp vermek kolay bir durum değil.
Sayfanın işleyişi belli artık bir düzeni var. Ödev size uymuyorsa yapmazsınız, zorunlu değil ödevler.
Her zaman yazdığım gibi ödev vermekte ki maksat motive olmak yoksa sizlerin yapacağı işlerin içinde ödev bir kısım zaten.
Mesela ben değiştirmedim bekliyordu 2 3 gündür. Bugün inş değiştiririm. Ödevi illa yapıcaksın demiyor ki nego başka işin vardır onur yaparsın ya da keyfin yoktur yatarsın.Zaten birimizden biri illaki yapmış olur ödevi ödevden başka iş yapmıyomuşcasına ödev istemekte ne biliyimBen de dün değiştirdim bugün başka iş yapcam önden soramazsın ki hepimize
Hamdolsun canım idare ediyorum,bildiğin gibi.Burdayım negom nasılsın
Eline sağlıkSelâmmın
Inan daha şimdi degistirdim odaları havalandirdim miss gibi oldular bi mola vereyim dedim
Ne diyeyim konu dönüp dolaşıp bu noktaya geliyor arada:/Arkadaşlar ödevi beğenmemek hoş bir durum olmuyor ve bunu dile getirmek hiç hiç hoş değil.Nego bı sayfa açmış Allah rızası icin bizi motive ediyor. Bir mecburiyeti yok. havali- Birtekefem
Zaten birimizden biri illaki yapmış olur ödevi ödevden başka iş yapmıyomuşcasına ödev istemekte ne biliyimBen de dün değiştirdim bugün başka iş yapcam önden soramazsın ki hepimize
Bak yatmayı da sıkıştırmış arayaMesela ben değiştirmedim bekliyordu 2 3 gündür. Bugün inş değiştiririm. Ödevi illa yapıcaksın demiyor ki nego başka işin vardır onur yaparsın ya da keyfin yoktur yatarsın.
Ben yazlık kışlık değişimi yaptım geçen gün yazliklarida babanın altına koydum o yüzden mis gibi toplu çok şükürBaza altı toparlamak olsun ödev birtrk o kaldı isim ama çok üşeniyorum mugeyi bırakıp gidemiyorum bu günde toplamazsam halay çekmeye baslayacak baza altındakiler
Ben ben yemek yaptım pişene kadar iş yapmaya devam sonra misafirliğe gidicem biktim koronada siz gidiyor musunuz hiç arkadaşlarınıza ben ikinci kez gidicem bu kadar zamandırHadi maratoncu yok mu
Evet canım ya ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik şimdi ikinci kez kustuğu nevresimleri makineden çıkarıp asacağımHasta mı geçmiş olsun
Ben de gelem yaÇorba yapıcam inş sonra bi maraton yaparım
Geçmiş olsunEvet canım ya ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik şimdi ikinci kez kustuğu nevresimleri makineden çıkarıp asacağım
Her yerden bana yazmanda ne bilimBen de gelem ya
Daha nasıl belli edeyim sülük gibi yapıştığımı diğmi amaHer yerden bana yazmanda ne bilim
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınGelmeyenlere de bir etiket yapayım
mavidelisiii görünmüyorsun
mavi5839 sende görünmüyorsun
Mor Vampirella sen mazaretlisin biliyorum
sidelya listeye eklememi istedin yoksun
Anka her şey yolunda mı,iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?