Evet canım ya ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik şimdi ikinci kez kustuğu nevresimleri makineden çıkarıp asacağım
Vakalar çok arttı canım sen bilirsinBen ben yemek yaptım pişene kadar iş yapmaya devam sonra misafirliğe gidicem biktim koronada siz gidiyor musunuz hiç arkadaşlarınıza ben ikinci kez gidicem bu kadar zamandır
Çok geçmiş olsunEvet canım ya ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik şimdi ikinci kez kustuğu nevresimleri makineden çıkarıp asacağım
Çok şükür.Bu ara daha az geliyorsun sankiİyiyim çok şükür canım sen nasılsınBen geliyorum ama gelmiyor muyum
Allah şifa versin.Çamaşır suyu sulandırıp kullanabilirsin,kapı kollarında vs,maske tak kullanırken soluma. Evi havalandır sık sık ama üşütme dikkat et.Covit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun zor ishal
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallahCovit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Allah şifa versin.Çamaşır suyu sulandırıp kullanabilirsin,kapı kollarında vs,maske tak kullanırken soluma. Evi havalandır sık sık ama üşütme dikkat et.
Amin inşallah çok sagolunAllah şifa versin inşallah
Okumuştum bunu
Patik örüyorum, hediye yapcam yeğenlerime inşaAllahOkumuştum bunu
Ne örüyorsun?
Ben yine maskeyle oturuyorum ama en azından iki sohbet olsun diye cikayim dedim ve sokağa çıkma yasağı gelmiş bence sadece okulları kapatsalar vaka sayıları düşer çünkü çocuklar aynı ortamda birde çok belirti vermeyince yayıldı sanki Allah tüm insanları korusun inşallah yakalananlarada şifa olsun ve atlatabilsinler inşallahVakalar çok arttı canım sen bilirsin
Çok geçmiş olsun
Çok şükür.Bu ara daha az geliyorsun sanki
Geçmiş olsun, kolayca atlatın inşallahCovit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Bende kendime ördüm söyle basit ama kalınPatik örüyorum, hediye yapcam yeğenlerime inşaAllah
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah canım bir an önce atlatırsınCovit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım
Eline sağlıkPatik örüyorum, hediye yapcam yeğenlerime inşaAllah
Okulları açıyorlar söyleniyor insanlar,kapatıyorlar yine söyleniyorlar.Ne yaparsan yap memnun edemezsin bazı insanları.Ben yine maskeyle oturuyorum ama en azından iki sohbet olsun diye cikayim dedim ve sokağa çıkma yasağı gelmiş bence sadece okulları kapatsalar vaka sayıları düşer çünkü çocuklar aynı ortamda birde çok belirti vermeyince yayıldı sanki Allah tüm insanları korusun inşallah yakalananlarada şifa olsun ve atlatabilsinler inşallah
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah canım bir an önce atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?