Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben ben yemek yaptım pişene kadar iş yapmaya devam sonra misafirliğe gidicem biktim koronada siz gidiyor musunuz hiç arkadaşlarınıza ben ikinci kez gidicem bu kadar zamandır
Vakalar çok arttı canım sen bilirsin
Çok geçmiş olsun
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın Ben geliyorum ama gelmiyor muyum
Çok şükür.Bu ara daha az geliyorsun sanki

Sabahtan beri yaptıklarım:

Klima üstü silmek
Elbise dolap kapaklarını ve uzerini silmek
Mutfak tertemiz yerler ve tezgah.
Kuruyan Kıyafetleri dürüp dolabı düzenlemek bozulan kısımları.
Cocuklarla oyun oynamak
Yemek yedirmek uyutmak.
Nevresim takımını akşam değiştim o da tamam.
Dün akşam aspiratör temizliği yaptım alt üst parladı resmen.

Benden bu kadar.

Biraz uyuyacağım.

Uyanınca yemek yaparım. Sonra balkonlari yikayacagim.

Covit testim pozitif çıktı ama çok şükür iyiyim.hanimlar bu dönemde temizlik ve hijyen daha çok dikkat etmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Allah şifa versin.Çamaşır suyu sulandırıp kullanabilirsin,kapı kollarında vs,maske tak kullanırken soluma. Evi havalandır sık sık ama üşütme dikkat et.

Vakalar çok arttı canım sen bilirsin

Çok geçmiş olsun

Çok şükür.Bu ara daha az geliyorsun sanki
Ben yine maskeyle oturuyorum ama en azından iki sohbet olsun diye cikayim dedim ve sokağa çıkma yasağı gelmiş bence sadece okulları kapatsalar vaka sayıları düşer çünkü çocuklar aynı ortamda birde çok belirti vermeyince yayıldı sanki Allah tüm insanları korusun inşallah yakalananlarada şifa olsun ve atlatabilsinler inşallah

Okulları açıyorlar söyleniyor insanlar,kapatıyorlar yine söyleniyorlar.Ne yaparsan yap memnun edemezsin bazı insanları.
Herkes kendinin polisi,koruyucusu olsun cidden zor değil, ama zorlaştırmak,işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…