Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yoğunluktan dün giriş yapamadım. Ödevi de şimdi gördüm Nevresimi değiştirmem lazım bir hafta oldu ama yapacak hiç halim yok, umarım yarın yapabilirim.
Bugün ise;
Dün yıkanan üç makina çamaşır katlanıp, yerleştirildi,
Beyazları yıkadım kuruyorlar,
Kahvaltı hazırlayıp, topladım, mutfağı da temizledim,
Akşam yemeğini yedik, mutfağı toparlayıp, temizledim,
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çok uykum var. Başka bir şey yapmam bu akşam, birkaç saate uyurum.

Tüh simdi mutfagi parlatip oturdum dakika farkiyla madalyayi kacirdik görüyo musun
Bundan sonra madalya kapışması var çok heyecanlı
benim de hiç madalyam olmadı tembellikle hiç ilgim yok ama bilemedim ben de
Feda olsun
Benimki de umursamaz da ben bi salsam tam salarım diye kendi kendimi baskı altına sokuyorum
Al al en iyisi
Eline sağlık

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugunum cok verimsiz gectı gece ufak kızım cok huysuzdu sabaha kadar ne kendi uyudu ne beni uyuttu kalktığımızda Oglen olmustu kahvaltıydı aksam yemegıydı bos bir gun oldu mutfagı zorla topladım onun dısında heryer darmadagın
Nevresımlerımı dun degıstırmıstım Allah'tan

Saglıkla kucağınıza alın ınsallah Rabbım bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin

Hadi sağlıkla doğsun yavrun.Allah kolaylaştırsın,güzel geçsin inşaallah

Hadi sağ Salim inşallah canım dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın nasipse

Sağlığıyla kolaycacık al kucağına inşallah

Sağlıkla al kucağına inşallah doğuma girerken olmayan arkadaşlarımıza da dua et emi ❤

Saglıkla kucağınıza alın ınsallah Rabbım bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin

Hadi sağlıkla doğsun yavrun.Allah kolaylaştırsın,güzel geçsin inşaallah

Hadi sağ Salim inşallah canım dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın nasipse

Sağlığıyla kolaycacık al kucağına inşallah

Sağlıkla al kucağına inşallah doğuma girerken olmayan arkadaşlarımıza da dua et emi ❤

Hepinize çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
İnşaallah şifa bekleyen herkese Rabbim şifa nasip etsin tez zamanda.
Uzun yıllar bebek için tedavi gören, 11 haftalık ikiz bebeklerini kaybeden, 12 yıllık evliliğinin sonucunda inşaallah yavrusuna kavuşmaya bu kadar yaklaşmış biri olarak bebek sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerim için dua edeceğim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…