- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benimki de umursamaz da ben bi salsam tam salarım diye kendi kendimi baskı altına sokuyorumEşim pek dağınıklıktan rahatsız olmuyor. Bunu farkettiğim an bıraktım o tempoyu da
Vay anasını sayın seyircilerrr
Bundan sonra madalya kapışması var çok heyecanlıTüh simdi mutfagi parlatip oturdum dakika farkiyla madalyayi kacirdik görüyo musun
Feda olsunbenim de hiç madalyam olmadıtembellikle hiç ilgim yok ama bilemedim ben de
Al al en iyisiBenimki de umursamaz da ben bi salsam tam salarım diye kendi kendimi baskı altına sokuyorum
Eline sağlıkYoğunluktan dün giriş yapamadım. Ödevi de şimdi gördümNevresimi değiştirmem lazım bir hafta oldu ama yapacak hiç halim yok, umarım yarın yapabilirim.
Bugün ise;
Dün yıkanan üç makina çamaşır katlanıp, yerleştirildi,
Beyazları yıkadım kuruyorlar,
Kahvaltı hazırlayıp, topladım, mutfağı da temizledim,
Akşam yemeğini yedik, mutfağı toparlayıp, temizledim,
Bulaşık makinesini çalıştırdım.
Çok uykum var. Başka bir şey yapmam bu akşam, birkaç saate uyurum.
Saglıkla kucağınıza alın ınsallah Rabbım bir avazda kucağınıza almayı nasip etsinHayırlı akşamlar herkese
Nasipse yarın sabah 08:00'de doğuma gireceğim. İnşaallah kızımı sağ salim kucağıma alıp evime dönmeyi diliyorum. Lohusaligi da hayırlısıyla atlatip aranıza dönerim insaallah
Hadi sağlıkla doğsun yavrun.Allah kolaylaştırsın,güzel geçsin inşaallahHayırlı akşamlar herkese
Nasipse yarın sabah 08:00'de doğuma gireceğim. İnşaallah kızımı sağ salim kucağıma alıp evime dönmeyi diliyorum. Lohusaligi da hayırlısıyla atlatip aranıza dönerim insaallah
O galiba bi ayar mi yapiliyomus bisey mi takiliyomus ondan sonra öyle oluyomus. Ben de öyle saniyodum da..Son bir gayret makineye çamaşır attım. Bilen var mı gece çalıştınça deha mı az elektrik yazıyor. Öyle bir şey duymuştum da sanki
okudum.@Ataayemi zeynepyu nun babası için Kızlar okuyabilen 3 ihlas bir Fatiha okusun. Amcamıza bir faydamız olsun inş. Ben başlıyorum okumaya....
Hadi sağ Salim inşallah canım dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın nasipseHayırlı akşamlar herkese
Mesajı görünce ben de okudum Allah rahmet eylesin inşallahokudum.
Sağlığıyla kolaycacık al kucağına inşallahHayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar herkese
Sana başka tekliflerim var8500 adımda kalmışım ya az gazlayın da 10000 yapayım
Nedir nedirSana başka tekliflerim var
Saglıkla kucağınıza alın ınsallah Rabbım bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi sağlıkla doğsun yavrun.Allah kolaylaştırsın,güzel geçsin inşaallah
Hadi sağ Salim inşallah canım dünyanın en güzel duygusunu yaşayacaksın nasipse
Sağlığıyla kolaycacık al kucağına inşallah
Sağlıkla al kucağına inşallah doğuma girerken olmayan arkadaşlarımıza da dua et emi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?