Çalışıp sabahlıyosun olsun o kadar saçmalama ❤Yemeği de dışardan söyledim vallahi bugün tembellikte dünya markasıyım
YerimÇalışıp sabahlıyosun olsun o kadar saçmalama ❤
Oooh nooo beni beni çöreğini dedim ben sadece
Isı yokuşa sürmek başka bilerek yapmak çok başka kimisi umursamıyor aman ne olacak ne de olsa herkes yaşlanacakmış diye hareket edip herkesin hayatını tehlikeye atıyorlar. Eğitim verilmeli tabiki ama herkes kendi toplumuna gire hareket etmeli umursayan insanlar çok olsa ve doğru düzgün davranışa tabiki eğitim alınmalı ama ben bu millete hiç güvenmiyorumOkulları açıyorlar söyleniyor insanlar,kapatıyorlar yine söyleniyorlar.Ne yaparsan yap memnun edemezsin bazı insanları.
Herkes kendinin polisi,koruyucusu olsun cidden zor değil, ama zorlaştırmak,işi yokuşa sürmek için elinden geleni yapanlar var.
Canın sağolsun çok yoruluyorsun iştenBen maratona diye çıktım ama uyumuşum Negom
Aha haşhaşlı lokum
Eline sağlıkBugün yaptiklarim;
Camasir topladim katladim yerlestim
Mutfagi topladim ocagi sildim
Caydanligi telledim cifledim
Yemek yaptim
Spor yaptım
Yarın ;
Evi süpüreyim
Ustten bi toz alayim
Süpürgeyi komple söküp yikiyim
Yemek yaparim
Spor yaparim
Bide ödevi yaparim cok bile
Madalyayı 🎖hakettin bravoTopladım ocağı siliyorum
Çay görseli ile döneceğim
Canın sağolsun çok yoruluyorsun işten
Ama ilahi adalet peki hızlıca işledi yav
Aha haşhaşlı lokum
Eline sağlık
Madalyayı 🎖hakettin bravodaha ben bile toplamadım Eki Görüntüle 2723234
TŞK EDERİM Negom görünür görünmez neme lazım büyük yazdım
ben okuyamadım biraz küçük bu punto sanki
Ne demek canım hakettin 🎖TŞK EDERİM Negom görünür görünmez neme lazım büyük yazdım
Tüh simdi mutfagi parlatip oturdum dakika farkiyla madalyayi kacirdik görüyo musunNe demek canım hakettin 🎖
Tüh simdi mutfagi parlatip oturdum dakika farkiyla madalyayi kacirdik görüyo musun
Hiç haz etmem yaptığım işi göze sokmaktan utanırım
Konu sahibiyim diye mi bana hiç madalya takan yok,az kıskandım galiba
Bugün kıskanç günümde değilim nerden çıkardınız
Eşim pek dağınıklıktan rahatsız olmuyor. Bunu farkettiğim an bıraktım o tempoyu daEş gücü diye bir şey varo gelmeden yarım saatte her şey derlenip toplanır yıkanıp paklanır
Bugün geçelim bakalim siraya elbet hesaplaşırızSarı tüylerini yolarım hasıraya geç
Ayy benimki de rahatsiz olmadigi yetmezmis gibi birak öyle kalsin diyo o derece vahim durumEşim pek dağınıklıktan rahatsız olmuyor. Bunu farkettiğim an bıraktım o tempoyu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?