Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy ben de valla. Sadece anneme degil misafirlige nereye gitsem hunharca is yapiyorum kendi evime misafir gelince de ben yapiyorum niye öyle oldu ki o

Masumlar apartmanı style
Annene kıyamıyorsundur,ben kıyamıyorum 65 yaşında.50 yıldır ev hanımı nerdeyse,o kadar çocuk büyütmüş,yemek dışında bir şey yaptırmıyorum ben ordayken.Gelinlerimizle beraberken de ben yaparım benim annem sonuçta,ben yokken istedikleri yardımı yapsınlar
Kv de sofra toplama dışında yapmam,yaptırmaz zaten,kızları yapsın benim gibi banane

ben annemin yapamadığı işleri yapıyorum negom:)
çalıştığım için pek bişey yaptirmiyo annem bana
kaynanamın evinde de hiç ellemem zaten sen fazla iyisin bence
Anama kıyamam samdanım ya ondan.İyiliğim anama olsun varsın,hakkını işle ödeyemem ki.Çocukken çok çektirdim sadece onu hesaplasam zararlı çıkarım

Anama kıyamam samdanım ya ondan.İyiliğim anama olsun varsın,hakkını işle ödeyemem ki.Çocukken çok çektirdim sadece onu hesaplasam zararlı çıkarım

ben usluydum ya hiç zorluk yaşamadı annem bende. kendi de söyler zaten. dediğin gibi yapmak ben de isterim ama enejim vaktim yetmiyo negom:) yıllık iznimi onları görmek için kullanınca bana dinlenmek için de tek o zaman kalıyo.

seni gidi yaramaz nego seni

Yani canım aynı şehirde değilsin sürekli görmüyorsun ki,zaman da kısıtlı.Ben olsam bende öyle yapardım o şartlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…