- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aynen canım ErzurumErzurum mu orası? Kesin Sivasa da gelir yarına
Evet canımAynen canım Erzurumyoksa sen de Sivas’ta mısın canım ?
Çekici kus ne ola kiİtici güç deyince çekici kuşun gelmesiSaricivcivcikcik
Kaldır o modları yerden,sen bonushavalıgilsinModlarım düşük bugün
Ya kesin kesin
Nasıl o yağ saçta ki elektiriklenmeyi gideriyor mu?Selâmmım kızlar
Bana bugün müsaade
Eşim evde anca genel seyleri yapabilirim.
Çamaşır, bulaşık, yemek vs
Kişisel bakımını inanNego dün yaptım. Saçıma hindistan cevizi yağı boca ettim sonra o sacla eşim aradı gece gel markete gidelim bere takip erkek çocuğu gibi çıktım dışarı.
Yüzüme peeling falan uyguladım sonrası dus aldım.
Aspiratör silerim ama yarına.
Vakit kalır da silersem yazarım
Çekici kus ne ola kiöyle bi karikatur falan mi var anlamadim valla
Evet canım
Bende sivaslıyım ama erzuruma yakın işte nolsunAynen canım Erzurumyoksa sen de Sivas’ta mısın canım ?
Allah seni napmasinSaricivcivcikcik senin pp deki hatun ne vakit giyinecek sırtları hep tutuldu onun kasım rüzgarında
Allah seni napmasin
Onu bilerek giydirmiyorum. Kendim tombik oldugum icin onu gördukce bak sırtı ne kadan güzel sen de zayifla diye motive oluyorum
Öyle bi deri bi kemik olmayi cok ozledim en son çocuktum galibaergenlikte 48 55 arasi gittim geldim sonra 60 üzerine cikmaya basladim ve mutsuz son
Haklilar yaniAyıptır bizde vitaminsiz derler
Valla yumuşacık yapıyor hem benim bebek saçlarımı bile çoğalttı tabi içerden de destekliyorum ben biotin hapı da kullanıyorum. Canım gratisten almıştım hindistancevizi yağı soğukta donuk beyaz bi yağ sıcakta eriyor. Bir zararı olmaz denemek istersen memnun kalırsın.Nasıl o yağ saçta ki elektiriklenmeyi gideriyor mu?
Çok mantıklıTopiği uzaktan gizli gizli izleyenlerin temizlik anlayışı
Nego @pawlover Bonus terliksuu @Pasiflora25 @musluk suyu @samdan
Sen şikayet et ben kv düğüne gidersen seni polise ihbar ederim demistinSokağa çıkma yasağı olmasına rağmen yakınımızda oturan kv bize geliyormus
Eşime diyorum söyle gelmesin polise yakalanırsa nasıl öder o cezayı kılını kipirdatmiyo..
Cildiracammm
Insan istenmediği yere de neden gelir hala anlayamıyorum..
Ben Iğdır’lıyım bir ay sonra anca kar yağar bizim oralara galiba emekli olmadan gidemeyeceğiz buradanBende sivaslıyım ama erzuruma yakın işte nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?